Tittei

Etter forrige publisering har jeg fått litt prestasjonsangst til det meste. Jeg føler at det er større forventninger til meg og  bloggingen min nå, og det er vanskeligere å skrive. Meen, det er vel bare å kaste seg ut i det uten å tenke så mye! Så det er hyppigere blogging i sikte. 
Herregud, jeg er helt målløs etter alle de flotte kommentarene deres i forrige innlegg <3 Tusen, tusen takk!! :) Jeg setter utrolig stor pris på at dere vil følge meg på veien, og jeg lover å gi dere oppdateringer. 

Dette innlegget
dukket opp på Paulines blogg i dag- midt i blinken for meg som har sterk tro på tiltrekningskraften.

Helgen min har vært stille og rolig. Grillet god mat på bål, våknet til perlemorskyer og sovnet i nattens nordlys. Fantastisk. Jeg har også hatt treningsfri- kun en rolig gåtur på lørdag.Mandag (07.02.2011) gikk 'startskuddet'. Treningen besto av styrketrening på overkropp etterfulgt av kardio i 60 minutter- prosjekt fitness er i gang! Wææ.

Mine oppdateringer vil innholde noe av dette:
- Matlogg (med bilder)
- Oppskrifter
- Treningslogg
- Vekt, målinger i cm og etterhvert fett % målt med fettkaliper
- Formbilder
- Tanker, tips og triks

Har jeg glemt noe? Er det noe annet som bør stå på lista?

Planlegging er viktig dersom man har satt seg et mål og vil oppnå noe. Planlegging av måltider gjør hverdagen litt enklere. Her har jeg stekt opp over 2 kg kyllingfilet. Kjempe enkelt å lage seg et måltid dersom alt er tilgjenglig. Sett av et par timer en dag i uka til steking av kjøtt, kutting av grønnsaker osv, ha i bokser og sett i kjøleskap/fryser = mye tid spart.4 kommentarer

Jenny

08.02.2011 kl.09:44

Så spennende, gleder meg til innlegg og blogging fremover!! Du er så flott og har jo DEN drømmefysikken allerede i mine øyne.. Skummelt hvordan forandringene blir i tillegg fremover, du er jo nødt til å vinne. Soleklar favoritt fra min side ihvertfall ;)

Ha en fin mandag!

Stine- Stines treningsblogg

08.02.2011 kl.11:04

Jenny: Tusen takk, søte Jenny :) Dine ord varmer og gir meg masse motivasjon :) Håper du får en fin dag du også <3

lovelyliller:)

08.02.2011 kl.13:24

så kjempebra ut dette! :D

Stine- Stines treningsblogg

09.02.2011 kl.09:56

lovelyliller: Ja, tror du det?! Det høres bra ut :D

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits