Dagens!!!

Hei, hei!

Puh- for en dag!!! Våknet etter kun 4 timers søvn av at noen feil-ringer til meg fordi en tastelås var av.. Så da jeg våknet kom jeg til å grue meg til eksamen som er i dag. Da fikk jeg jo ikke sove igjen. . .
Jeg liker å ha god tid til alt så jeg trenger minst en time til å spise frokost, lage matpakker, dusje og ordne diverse ting før jeg går ut døra.

Jeg liker også å komme tidsnok til avtaler og til eksamen er det jo ekstra viktig å komme tidsnok, ikke sant?
Den som hadde håp om at våren var like rundt hjørnet må nok tro om igjen. Æsj, for et skikkelig drittvær. Jeg brukte intet mindre enn to timer til skolen i dag. Bussen kjørte seg fast og det var sikkert kø til verdens ende..
Panikkfølelsen slo brått inn da jeg skjønte jeg ikke kom til å rekke eksamenslokalet før eksamen skulle starte. Det ble mange telefoner hit og dit. Puhh.. Men det viktigste; jeg fikk tatt eksamen. Resultatet vet jeg ikke sikkert enda- men det får bare gå som det går.

Nå er jeg trøtt, sliten og lat ;-P Det er plussgrader ute men jeg synes det er skikkelig surt og kaldt. Varmovnen er satt på max og jeg har lånt kjærestens gode ulljakke. Nå skal jeg nyte en varm kaffekopp og kanskje sove en liten dupp ;)Ønsker alle en veldig fin dag :)
9 kommentarer

Jenny

09.03.2011 kl.14:37

Sikker på at eksamen gikk bra jeg! :) Men herregud, jeg ser for meg panikken, hehe. Jeg får hetta jeg også hvis jeg kommer for sent til noe som er såpass viktig...

Og merkelig nok går jeg rundt å fryser også, selv om det er varmegrader ute så er det liksom litt kjølig alikevell. Rart det der... Gleder meg bare enda mer til sol og sommer!! *drømme*

Ha en fin dag videre! Du er like pen som alltid :)

Klem

lovelyliller :)

09.03.2011 kl.15:35

får håpe det gikk bra! nå kan du i alle fall hviiiile <3

christinestrening

09.03.2011 kl.22:26

Uff, det verste er sånn stress før noe så viktig og stressende som en eksamen... Håper det gikk fint. Hva studerer du??? Matpakken så kjempedeilig ut :-)

sunthjerte

09.03.2011 kl.23:37

Så bra du fikk gjennomført eksamen tilslutt:-) Jeg må alltid ha hvertfall en time før dagens hendelser står for tur:-)

Stine- Stines treningsblogg

10.03.2011 kl.10:16

Jenny: Hei Jenny! Takk :) Jeg føler meg varmere (og mer våken) i dag ;) Ha en fin dag du også!

Stine- Stines treningsblogg

10.03.2011 kl.10:17

lovelyliller: Takk, liller :) Nå er energien tilbake!!

Stine- Stines treningsblogg

10.03.2011 kl.10:19

christinestrening: Ja, jeg veeet!! Stress er IKKE bra for kropp og sjel- det skal hverfall være sikkert ;) Hehe- men det gikk fint! Jeg studerer ernæring :)

Stine- Stines treningsblogg

10.03.2011 kl.10:20

sunthjerte: Ja! 1 time, minst ;) Ha en fin dag :)

Astrid

12.03.2011 kl.17:21

Hahaha tenkte bildet på h.s. i boka var en del av matpakka - så bare toppen av bildet i farta.. "Namm, den desserten så virkelig god ut" tenkte jeg:p

Kjempefin blogg btw, den har blitt en fast favoritt i blogglista mi;) Flott at du sprer motivasjon og gode, sunne holdninger!! Så ser du jo bare helt smashing ut på bildene! :-)))))

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits