Torsdag

God kveld :)

I dag har jeg tatt treningsfri men i går hadde jeg en veldig, veldig bra ryggøkt. Fantastisk med dager hvor treningen går lett som en lek og man klarer å pushe seg litt ekstra. Det er helt utrolig hvor mye ekstra energi kroppen har på lur! I forrige uke delte SATS ut gratis soya sjokomelk. Jeg har ikke smakt noen soyaprodukter tidligere, og ble positivt overrasket over smaken. Nam!

Så tok jeg en titt på næringsinnholdet..Lite fett, lite protein og MYE karbohydrater- og det i form av sukker. Dette er ikke et produkt jeg kommer til å innta etter trening. Mye sukker og tomme kalorier gjør at jeg heller vil foretrekke en frukt og proteinshake. Aller helst et komplett måltid med masse gode ingredienser ;)

God mat gjør godt for kropp og sjel. Torsdager er som regel den store kollokviegruppe dagen hvor jentene møtes for å gjøre en god porsjon skolearbeid. I dag har vi jobbet med blodsykdommer, skravlet litt og kost oss med en stor frokost/lunsj ala Stine ;)Men disse jentene er helt klart best <3Ha en fin kveld :D

6 kommentarer

ingeborgtherese

31.03.2011 kl.21:42

Den fruktsalaten så herlig ut.

Gleder meg til jordbærsesongen er igang igjen. Vi flyttet hit vi bor nå like før jul, og fikk med en jordbæråker på kjøpet. Den skal vi stelle godt med, for jeg har tenkt å spise meg halvt ihjel på jordbær :p

Å, nå fikk jeg lyst til å studere igjen. Ser så koselig ut. Men husker jo at når jeg selv var student, syns jeg ofte det bare var stress. Skippertaksperson som jeg er.

Ha en fin kveld :)

Ane

31.03.2011 kl.21:43

Hvilket senter trener du på?

lovelyliller :) Givaway nå!

31.03.2011 kl.21:55

har de i skapet,men ikke smakt enda.

Kosthold, trening og hverdagen

01.04.2011 kl.00:11

Har smakt den, men liker den med vaniljesmak best.

Maximize

02.04.2011 kl.00:22

Hei. Hvem er "eksperten" som setter opp trening og kosthold nå da? Ser ikke

ut til å være Børge dette?? :)

Kristine

04.04.2011 kl.15:09

Takk for en kjempe kveld.

Ha en flott uke søte du :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits