En ekstremt dårlig nyhet

 

Det er rart hvordan ting kan forandres bare på få minutter..

Jeg burde skjønt at universet prøvde å fortelle meg noe, da det første jeg holdt på å tråkke på i dag var dette kadaveret:Uff, godt jeg klarte å hoppe unna i tide. Tipper stakkar'n følte seg litt tråkket på allerede.

Tidligere i dag postet jeg et innlegg hvor jeg fortalte at medlemskortet og lisensen til fitnessforbundet var i boks. Så utrolig stolt jeg var. Lenge har jeg drømt om å få muligheten til å stille rent i en fitness-konkurranse. Det gjør vondt å si at mye tyder på at det aldri kommer til å skje.


Det er som om det ikke er meningen at jeg noen gang skal få til akkurat det. Det var utrolig trist da jeg timer senere mottok en epost fra daglig leder.

 

Daglig leder ser seg nødt til å legge ned firmaet og klubben The Total Package grunnet at coach Marianne Aas Krog har inngått avtale med en annen klubb og ønsker å ha et annet fokus.

 

Min fitnesskarriere ser med andre ord ikke spesielt lys ut. Dette betyr at jeg må endre mine mål, men først må jeg komme over sjokket. Kommer tilbake med mer informasjon til dere når jeg vet noe mer.

    

 

 

 

 

42 kommentarer

Nei, så kjedelig :( Håper det går bra med deg/dere!

Lina

12.04.2012 kl.19:38

Oi! Dette kom som et sjokk, så otrolig kjedelig :( har ikke ord jeg..

mariesfitness

12.04.2012 kl.19:40

Så utrolig kjipt! :/ *Klem*
nei huff så triste nyheter da :(( buuu

Minda

12.04.2012 kl.19:49

Stine, så utrolig leit å høre! Følelsen av at bakken bare forsvinner under deg og man faller er så kjip... Om du stiller for en annen klubb (som ikke gjennomfører dopingtest) så vet du jo med deg selv (og vi andre vet også) at du er 100% ren. Enorm innsats og ståpåvilje har fått deg ditt du er i dag - du klarer deg videre<3

Stor klem fra en fast leser, uansett hvor skjeldent eller ofte du blogger:)

Ane

12.04.2012 kl.19:53

Nei åååh! Stå på, good comes to those who deserves it! <3

Maren

12.04.2012 kl.20:01

Hmmm... Det virket da ikke særlig profesjonelt gjort av Marianne. Triste greier! Finnes det ingen aktuelle coacher som hoppe inn for henne (om så bare for en stund)? Hva med dere i teamet, kan dere hjelpe til med å holde det gående til "dere" finner en erstatning?

Dette må jo la seg løse? Nei, haff så kjedelig... Vi får leve i håpet om at noe kommer opp:)

Thonje

12.04.2012 kl.20:11

Asj så dårlig! Håper det fikser seg for deg hvertfall! ;) Synes det er rart du ikke har gjort det bra, du har den flotteste kroppen av de treningsbloggene jeg leser.. som er 3-4! Men jeg eer'ke noe dommer da ;p
Wtf, snåle greier. Jeg som hadde gledet meg til å heie deg frem på scenen!! Håper alt er bra <3

Louise

12.04.2012 kl.20:37

Så trist!! Men det betyr uansett ikke at du ikke kan stille!! Fordi det kan du!! :D

Kristine

12.04.2012 kl.21:16

Jeg sier som Minda, det viktigste er - uansett hvilken klubb du stiller for - at du følger det som er riktig for deg. En klubb skal støtte deg i de beslutningene du tar, og ingen kan ta fra deg den moralen du tar med deg i både diett og konkurranse.

Man behøver ikke en klubb med dopingtester for å stille helt ren!

<3
Whaaat? Serriøst? Det virket veldig rart..

Kristine

12.04.2012 kl.22:10

Åneii :(

siljemna

12.04.2012 kl.22:27

utrolig trist å lese. jeg tror mange har gledet seg til å heie på deg. du ser jo helt fantastisk ut! håper virkelig at vi får se deg på scena i nærmeste framtid :)

Sofie Amalie

12.04.2012 kl.22:43

Jeg forstår ikke problemet, du kan jo bare stille reint - akkurat som du har planlagt. Du skal jo leve med deg selv, ikke andre. Og hurra for alle som stiller reint i denne sporten - jeg tror det begynner å bli mange av dere.

Cecilie Lykke

13.04.2012 kl.07:16

Dette er virkelig dårlig! At noen vil ha et annet fokus enn en sunn og dopingfri idrett kam jeg ikke forstå!!

Malene

13.04.2012 kl.08:10

Så kjipt :/

Håper det ordner seg ! :)

Karin Pedersen

13.04.2012 kl.10:49

:(((

Trine

13.04.2012 kl.11:56

Stå på Stine! ikke la dette stoppe deg!

Marianne Aas Krog

13.04.2012 kl.14:42

Cecilie Lykke: jeg tror du trekker for raske konklusjoner nå. Et annet fokus har ingenting med fitness eller doping å gjøre for mitt vedkommende. Avgjørelsen min har derfor ingenting med hverken teamet eller teamets konspet å gjøre. Grunnen til min fratredelse har jeg ikke tenkt til å utdype videre på nettet, men om noen lurer og vil vite noe mer, kan de sende MEG en mail istede for å trekke egne og feilaktige konklusjoner ut fra hva de hører fra andre. Selvfølgelig var ikke dette et enkelt valg og selvfølgelig yns jeg selv at dette er tung, men min situasjon i dag gjorde at jeg måtte ta et valg som dessverre berørte fler enn meg selv. Dette valget jeg tok har faktisk ikke så mye med fitness å gjøre heller.

Hanne

13.04.2012 kl.15:04

Ser du har redigert den opprinnelige posten. Hva var grunnen til dette?

Makan til latterlig drama og umoden oppførsel hos enkelte. Trodde poenget med konseptet var at de som sto bak var lei av hysjhysjmentaliteten og dobbeltmoralen i fitnessbransjen. Så ender det bare med at hele greia blir lagt ned i stillhet, sensur og drittslenging om hverandre mellom linjene (jmf Marianne sin siste status på facebook).

silje

13.04.2012 kl.16:23

Tuller du?!?!

Uff, stakkar deg sa Stine!! <3

Men det kommer ikke til å bli slutten på begynnelsen innen fitness for deg dette Stine!!

Du er ei rååbra jente, å det er ingen tvil om at du kommer deg på scena!! <3 :)

fafafa

13.04.2012 kl.17:40

Tragikomisk. Her går man ut høyt og fronter (ifølge Treningsforum) den "kontroversielle" ideen med dopingtester i fitness. Tre jenter står fram og hevder dette er svært viktig for de. Kort tid etterpå trekker den ene seg for å heller stille for et team med og for dopere og så trekker enda en seg. Ren idrett var visst ikke så viktig likevel. Kanskje ikke så overraskende med tanke på at alle har blitt trent av en kroppsbygger kun de mest naive tror er ren.

Heidi

13.04.2012 kl.17:46

Det sier vel litt hvor "seriøst" det var... Finn deg en annen og bedre klubb :)

Ella

13.04.2012 kl.20:18

Huff, så dumt å høre! Du må bare holde hodet høyt og stå på, du skal få din tur likevel!

Du er kjempeinspirerende for oss andre uansett!

Børge Fagerli

13.04.2012 kl.22:23

fafafa: jeg har aldri holdt skjult at jeg har gått på hormonterapi, faktisk har jeg gjort det i 12 år da jeg har en genetisk dysfunksjon påvist allerede ved 18 års alderen som gir lav testosteronproduksjon og høy aromatisering til testosteron. I -99 fikk jeg utskrevet testosteron-injeksjoner når jeg bodde i USA. Så jepp, jeg "doper" meg og har tilført kroppen min syntetisk testosteron i mange mange år. I perioder har jeg hatt opphold med diverse andre protokoller, som stort sett har ført til depresjoner, ledd-/muskelsmerter og i det hele tatt mangel på lysten til å leve.

Som du sikkert har fått med deg har jeg imidlertid aldri vært noen god kroppsbygger, jeg har produsert gode utøvere som coach - og jeg smiler litt for meg selv at du hinter frempå om at det er doping som har skapt disse fantastiske utøverne, og ikke smarte treningsprogrammer og dietter. Faktisk smiler jeg så mye at jeg må le høyt, for den tragikomiske her er jo DEG! :D

Det er selvfølgelig trist at dette teamet ble oppløst, men hvis du tar fingeren ut av rumpa di og holder den litt opp i lufta kan det hende du får en liten aha-opplevelse, for:

- Teamet har blitt sterkt motarbeidet pga sin anti-doping holdning

- Teamet har krevd umenneskelig arbeidsinnsats og timer med jobb som har gått utover både Mette, Marianne og Ida - samt deres venner og familie. Det har faktisk vært brudd i forhold og nære relasjoner i denne perioden.

- Fitness er alt for lite i Norge til at et sånt team har noe godt overlevelsesgrunnlag, det er rett og slett ikke penger å tjene - spesielt ikke når man går mot strømmen som disse jentene valgte å gjøre.

Kanskje det da begynner å demre litt for deg hva slags påkjenning dette har vært for de involverte, og før du kommer syklende med Janteloven din og latterlige beskyldninger nesten gang - bruk huet litt. Det er lov det også innimellom, selv om det sikkert føles veldig uvant for deg.

Beste ønsker videre

Børge Fagerli

Jeanette

14.04.2012 kl.06:36

det har sikkert vært vanskelig for alle involverte, da som Børge sier dette er et team som har blitt motarbeidet av mange. jeg synes det var et flott tiltak og jeg synes det er trist at det legges ned. Jeg synes det veldig trist for Ida, da hun har lagt ned så mye jobb i dette prosjektet også ender hun med at coachen trekker seg slik at hun ser seg nødt til å legge ned.... jeg føler så med hun. har dere ikke mulighete dere andre i teamet og holde sammen frem til dere finner en ny coach?

Chassi

14.04.2012 kl.08:28

Så dumt! Håper det ordner seg for deg. <3

Marianne Aas Krog

14.04.2012 kl.08:45

Jeanette: jeg følte jeg kunne besvare dette som den uttredende coach, selv om utestående ikke har så mye med det å gjøre. I min oppsigelse poengterte jeg klart, da opptil to ganger, at jeg ville fullføre kontrakten min med 3 mnd oppsigelse, og ville da fungere som coach 3 mnd frem i tid til vi eventuelt klarte å oppdrive en ny coach. Jeg tror det hadde vært mulig å finne en ny coach i og med at konseptet er unikt og spennende. Dessverre var det ikke flertall for dette, og daglig leder bestemte seg for å legge ned teamet. Dermed har jeg tilbudt utøverne å bruke meg som veileder på trenings- og kostholdsfronten 3 mnd frem i tid om de ønsker. Stine har et stort potensiale til å gjøre det bra og fysikken hennes er, som jeg også har sagt til henne, meget god. Hun minner meg om Kristine Weber på mange områder, og vi vet jo hva det vil si :).

fitnessblom

14.04.2012 kl.09:49

Ånei... Jeg hadde gledet meg slik til å følge deg. Håper det ordner seg på andre måter :)

Gunnhild

14.04.2012 kl.11:18

Aaaj aaaaj.... :/

Du har ikke noen før-etter-bilder når det gjelder trening og fremgang? Søker litt inspirasjon til å komme i gang med litt restriktivt mat-inntakk og tung styrke! :D

Kom tilfeldigvis innom bloggen din, must say I dig it!

Stå på :D

Mette

14.04.2012 kl.14:26

fafafa: Du bør tenke deg litt mer igjennom før du uttaler deg om ting du ikke har greie på. Vet du egentlig min grunn for at jeg trakk meg fra teamet? NEI! Så da syns jeg du skal rope litt lavere i korridoren. Du bør lese Børge sitt innlegg over og ta det til deg. For meg var det en tøff avgjørelse, men jeg klarte ikke å redde min situasjon i tide og det hele ente med samlivsbrudd osv. For meg har det vært en sinnsyk tøff periode, uten at jeg vil gå noe nærmere inn på det, men tenk deg litt igjennom neste gang før du uttaler deg om ting du ikke vet grunnlaget for. Det er fullt mulig å være ren selv om man stiller for andre team enn team total package, og det er store muligheter for Stine å stille for andre team i fremtiden selv om hun vil være ren. Det er et personlig valg om man vil velge og bruke eller ikke, så du skal ikke tru at alle bruker selv om de ikke stiller for TTP. Har du noe grunn til å stemple Team Grymgrossisten som dopere? Vet du at alle der doper seg kanskje? Jeg skal fortelle deg at det ikke er tilfelle!
Føler sånn med deg! Det er så forbanna kjipt når ting ikkje går som det skal! :(

Inga

14.04.2012 kl.16:22

Det er ikke meningen å høres lite gjennomtenkt ut nå, men: Kan du ikke stille rent for en annen klubb? Jeg har ikke peiling på hvordan fitnesskonkurransene fungerer i det hele tatt, men er det ikke opp til hver enkelt utøver å bestemme hvordan vedkommende vil legge opp løpet?

fafafa

14.04.2012 kl.23:00

Mette:

Ja, det er grunn til å stemple Team Gymgrossisten som et team for dopere. Bare å gå inn på http://gymgrossisten.no/6/no/info/-team-gymgrossisten. Den første utøveren som dukker opp der er faktisk tatt for doping. Akkurat det er litt tilfeldig da det vanligvis ikke testes i fitness og kroppsbygging, men jeg er såpass fordomsfull at jeg ikke tror det er den eneste utøveren med urent mel i posen.

Forstod det slik at TTP skilte bevisst mellom fitness og kroppsbygging og det var vel ikke helt uten grunn..? Vil derfor påpeke at jeg slett ikke tror at man må være dopet for å stille i fitness og jeg anklager verken deg, Marianne eller Ida for det. Bare skuffet over at et flott initiativ og fine ord ikke i større grad blir fulgt opp av handling.

Mette Ulseth

14.04.2012 kl.23:30

fafafa: Du kan ikke dra alle under en kam. Om noen skulle bli tatt for doping, kan du ikke mene at alle andre er det. Hvilken respekt er det overfor de andre? Hvis en under Tour the france blir tatt i doping, mener du da at alle de andre også er dopa? Det er akkurat det du skriver nå som jeg mener er ulempene ved sporten; det at folk er så fordomsfulle. Bare det nevnes at man stiller i fitness så blir man stemplet som en doper. Godt å høre at du ikke anklager oss for det. Selv syns jeg også det er trist at det ikke er noe team lengre, men grunnen til dette er ikke pga doping teamet. Svært trist når det er det som blir hovedfokuset her.

Astrid Stensvold

15.04.2012 kl.12:50

Stå på Stine, synd med ttp!

fafafa

15.04.2012 kl.17:06

Tror du misforstår meg litt. Jeg mener ikke at alle i Team Gymgrossisten er dopet fordi en utøver er det, men et firma som bevisst velger å markedsføre seg ved å bruke en dopet utøver sin fysikk for å selge varer er i mine øyne pro dop.

Hvis en idrettsutøver i f. eks sykkel blir tatt i doping mener jeg ikke at alle syklistene er dopet, men naturligvis vil sporten få et dårlig rykte med mange positive tester. Det er jo nettopp derfor du brukte akkurat Tour de France som eksempel. At man danner seg et bilde av ulike idretter basert på erfaringer er helt naturlig.

Når det gjelder doping i kroppsbygging (ikke fitness). Skal man virkelig være så naiv at man antar at alle er dopingfrie inntil det motsatte er bevist? Skal vi virkelig tro på forklaringer som dette: http://nrkp3.no/banden/bodybuilding-xp/ ?

Mette

15.04.2012 kl.21:51

fafafa: Nei jeg mener ikke at man skal være naiv å anta at alle er dopingfrie i kroppsbygging. Jeg reagerte bare veldig på denne setningen din: " Ren idrett var visst ikke så viktig likevel. Kanskje ikke så overraskende med tanke på at alle har blitt trent av en kroppsbygger kun de mest naive tror er ren." Hvem har sagt at ren idrett ikke er viktig for oss? Følte du stilte alle på lik linje her, men mulig jeg tok feil....

Stine- Stines treningsblogg

17.04.2012 kl.21:30

Astrid Stensvold: Takk for det :D

Marielle

18.04.2012 kl.16:31

Jeg vet ikke grunnen til at to av jentene valgte å stille for en annen klubb (enn den de selv hadde vært med på å danne), men de må da skjønne at folk reagerer på dette? Selv om kanskje ikke mange vet grunnen til hvorfor, virker det svært hyklerisk å starte en klubb mot doping. Får så å ikke stille for denne klubben selv. Uansett hva jeg personlig måtte tro og tenke, så må da virkelig de det gjelder ha tenkt over at det er som å kaste stein i glasshus? All cred til oppstart av denne klubben, det var virkelig et friskt pust!! Men når jeg plutselig får høre at utøvere er uten klubb rett før konkurranse fordi to av "grunnleggerne" velger å starte for en annen klubb, er det klart at det virker utrolig useriøst. Å selv om klubbbyttet deres ikke har noe med doping å gjøre, virker det utrolig rart å droppe utav sin egen dopingfrie klubb - for å stille for en klubb hvor doping ikke er uvanlig! (Heller mer vanlig) Jeg trodde disse grunnleggerne var forbilder for dopingfri konkurranse? Mulig jeg tok feil. Min personlige mening om dette holder jeg for meg selv, alt jeg vil fram til er at de det gjelder må da skjønne at dette skaper reaksjoner? Utrolig trist at det måtte ende slik. Stine du kan foressten finne deg mange andre klubber å stille for, du er jo fortsatt ren. Du kan også betale for en dopingtest selv, hvis dette er veldig viktig for deg.

Vennlig hilsen Marielle

Ironman

28.05.2012 kl.21:33

Du ser jo hva som har skjedd etter de skiftet team:) ingen som vokser så mye så fort ! Er nok testo i bilde her gitt. Synd at det må til for å hevde seg og at man ikke kan stå for det !!

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits