#waffleday

 

Hei!

Har dere spist vafler i dag? Dere vet kanskje at det er den store vaffeldagen i dag?
25.mars- en veldig viktig dag :-P

Hver dag er en vaffeldag for meg, men i dag måtte jeg slå på stortromma med noen nye varianter. Jeg bruker stort sett den samme oppskriften, som en basis. Utover den, er det bare å slippe fantasien løs og eksperimentere.

Vaffelrøra (som gir 2-3 plater) inneholder alltid disse ingrediensene:

- 50g proteinpulver (med eller uten smak)
- 2 egg
- 1 ss fiberhusk
- 30g mel (kokosmel/mandelmel)
- vann/farris/melk/kokosmelk/vikingmelk (til konsistensen blir bra)
- kardemomme og/eller kanel (etter smak)
- sukrin eller stevia
- litt salt
- litt bakepulver

Utover denne grunnoppskriften, bruker jeg gjerne andre ingredienser for å variere smaken.

Dette kan være:

- kakao
- nøtter
- kesam
- lavkarbo kakemix
- vaniljeessens
- cocosa
- banan

Det blir mye slump, men jeg mikser alle de tørre ingrediensene sammen og tilsetter væske til røra blir deigete i konsistensen. Slik blir det lettere å steke. Om jeg har tålmodighet, lar jeg vaffelrøra svelle litt før den stekes til nydelige smakfulle hjerter.









Serveres med ditt favoritt tilbehør.

Jeg spiser den gjerne med ALT på.. Som her:


PitaVaffel med banan, sukrin, peanøttsmør, jordbærsyltetøy, nøtter og cottage cheese.




<3











 

2 kommentarer

Anja Karoline

25.03.2013 kl.21:58

lagde noen grove og sunne vafler til kvelds - kjempegodt :)

Lovelyliller.com

25.03.2013 kl.23:07

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! Elsker når man kan "åpne" vafflene! :D

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppen



hits