Påske

 

Hei, hei!
Hvordan står det til med dere- har dere hatt en fin påske, folkens? Uansett hva dere har gjort så håper jeg dere har kost dere masse :)
Det har blitt bypåske for min del. Jeg klager ikke over det- det har jo vært helt nydelig i Oslo og vårstemning er endelig et faktum. Hurra!

Skiene har stått urørt i boden hele påsken men joggeskoene derimot, de har fått kjørt seg. Jeg har så smått begynt å løpe utendørs igjen * lykke *. Jeg tenker å legge opp et løpeprogram som jeg skal følge frem til sommeren. Birkebeinerløpet frister til gjentakelse men først er det Holmenkollstafetten i mai som står for tur. Stafetten blir mest for moro, men konkurranseinstinktet i meg kjemper selvsagt også om en god prestasjon. Er det noen som har løpt Homenkollstafetten tidligere og har noen erfaringer dere vil dele med meg?

 

 

Ingen påske uten smågodt? Påskens CandyKing-fangst på Rema1000, denne fyren ble med meg hjem:

Harry påsketur over grensa med Mari for å kjøpe de essensielle tingene i livet; ost, yoghurtnøtter, keso, snus, smågodt, vaskemiddel og dopapir.

Jeg har også benyttet påsken til å trene med noen av prøvekaninene mine. Om de fikk kjørt seg? Oh, yes!Og slik ser det ut når bloggerne samles til sosialt samvær, dokumentasjon er svært viktig :-P


Ny uke (og ny måned) står for tur. Nyt de siste timene av ferien.
Vi blogges :)4 kommentarer

Cecilie Lykke

01.04.2013 kl.12:46

Godt å høre at du har hatt en fin påskeferie :-) Må innrømme at krokodillen under skoen ikke så veldig fristende ut så håper du har spist litt annet godteri enn den!

anonym jente

01.04.2013 kl.14:08

Hei. vi er to jenter som trener og ikke går ned i vekt , vi gjør sikkert noe feil så vi vil få hjelp av deg siden du er så flink, men vi tørr ikke å spørre på bloggen så har du kik eller ett annet sted vi kan kontakte deg? :)

Lovelyliller.com

01.04.2013 kl.17:45

Hørtes ut som en bra påske det! :D ha en fin mandag :)

anonym

02.04.2013 kl.20:55

du har kjempebra blogg, men lurer bare på en ting.. er det bedre å trene/gå på joggetur før du har spist mat eller etter du har spist? :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits