Tirsdag

 

Hello peeps!

 

Åssen går det? Jeg håper det står bra til? Her kommer et lite livstegn for å bekrefte at jeg fortsatt eksisterer :-P

 

Det går unna på instagram-kontoen men her på stinean.blogg.no skjer det ikke så mye om dagen. Instagram er så mye enklere, og det er lønnsomt i forhold til den tiden det tar å poste et bilde med litt tekst under.  1 time eller 1 minutt- valget er enkelt. Om du ikke allerede  følger med,  så er det bare å trykke på den grønne knappen (@stinean85) , og vips så har du daglige oppdatering av mitt ekstremt spennende liv- rett i lomma ;) Haha.
Jeg skal gi dere en kjapp treningsoppdatering igjen. Energinivåene mine er betydelig høyere enn på lenge. Det er en ubeskrivelig herlig følelse og jeg er så takknemlig :D
Det siste året har jeg gått rundt som en zombie, sliten i kroppen, sliten i hodet og det eneste jeg ville var å sove. Nå som formen er bedre har jeg blitt helt duracell og jeg må til tider ta meg sammen og begrense meg. Jeg har vært fornuftig og trappet opp treningen gradvis, men de siste to ukene har jeg nesten ikke sittet stille. Jeg har hatt gode styrkeøkter, slitsomme løpeturer og mange fine gåturer. Jeg har brukt beina til og fra jobb hver dag, tidlig på morgenen og seint på kvelden, uansett vær- med sekk på ryggen, musikk på ørene og et stort smil om munnen. 7 mil på 7 dager og ny PB- sprøtt!


Jeg har også blitt et år eldre siden sist. Jeg fikk så utrolig mange fine gaver. Det er ingen tvil om at venner og familie kjenner meg godt og vet hva jeg liker. Jeg fikk treningstøy, gavekort, vin, kremer, økologisk sminke, superfood, sunne godbiter som mørk sjokolade og sjokolade søtet med stevia, kaffe, presskanne OG kaffekanne. I tillegg til alt dette fikk jeg også penger. Penger kommer alltid godt med og med en del av pengene gikk jeg til innkjøp av noe jeg har ønsket meg lenge..

 


Min gamle Polar har gjort sitt så hils på min nye treningskamerat Garmin. Endelig har jeg en pulsklokke med GPS :D Jeg digger alt som kan måles, og med denne rundt håndleddet har jeg blitt (om mulig) enda mer nerdete. I'm in love <3

Her er noe av det andre jeg jeg fikk.

Svart gull..


..og grønn gledeDet ble dagens lille update. SATS venter på meg. I dag er det rumpe og mage som skal få svi. Til dere som lurte på hvilke øvelser jeg anbefaler for rumpa (ref.forrige innlegg) så kan dere ta en titt her:

http://stinean.blogg.no/1354214134_perfekte_velser_for_r.html

og her

http://stinean.blogg.no/1350997153_supertirsdag.html

 

Håper det kan være til nytte :)

 

Ha en fin kveld, flotte folk!
2 kommentarer

Lena Ludvigsen -

23.04.2013 kl.23:56

Gratulerer med overstått:-D

Stine- Stines treningsblogg

24.04.2013 kl.00:39

tusen takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits