Cardio Queen

 

Ukens trening kan kort oppsummeres slik:

 

 

And oooooon, I'm alive, I'm alive, I'm alive
And oooooon, I can fly, I can fly, I can fly
And oooooon, I'm alive, I'm alive, I'm alive
And I'm loving every second minute hour bigger better stronger power

(...)
I got that power
I got that power
I got that power
Power power power

 

#thatpower

 

..med andre ord, det har blitt mye kardio med hjernedød musikk på ørene :-P Som et vandrende diskotek med høy puls har jeg gått til og fra jobb hver dag også denne uken. I tillegg til det har jeg fått klemt inn tre turer innom SATS pluss en løpetur. Jeg får si meg fornøyd med ukens innsats og krysser fingrene for at energinivåene er like gode neste uke. Jeg tar en uke om gangen og ser hvordan det går..(bokstavelig talt). So far, so good!

 

Belønningen for ukens innsats ble en date med sofaen. Hele lørdagskvelden gikk med til sløving foran skjermen med film, et glass vin og litt godis. Duraceller må også lades innimellom , spesielt om det skal være mulig å gå på en ny uke i samme stil og tempo :)


M-m-mmm! Chocolate therapy og berry party- ikke feil ;)

Dagens frokost var også en fest..Pannekake med alt på !

t h r o w b a c k
Med disse bildene fra Birkebeinerløpet 2012, kan jeg fortelle at det ikke kommer  tilsvarende bilder fra 2013. Jeg må være realistisk, seks uker (pluss dårligere form og utgangspunkt enn sist) blir dessverre for knapp tid. Jeg må bite i det sure eplet, og fy f.. så surt det smaker. Hodet sier ja, men kroppen nei. Når kroppen sier stopp vinner den uansett.
Dersom jeg hadde løpt tre økter i uka ville det blitt 18 treningsøkter i forkant, noe som er altfor lite. Det er litt kjipt men jeg har om ikke annet funnet et godt alternativ:145 dager igjen og dersom jeg gjennomfører tre økter i uka blir det hele 62 løpeturer- et tall som er høyere enn hva jeg har løpt tilsammen i hele mitt liv :-P 
Det blir spennende å prøve noe nytt, jeg gleder meg :)
Unz, unz- ha en fin søndag, sprekinger :D 

Én kommentar

MissPanini

03.05.2013 kl.22:06

Kult bilde av damene på tredemøllene - det var tider ;-)

Lykke til med Oslo Maraton!

:-)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits