#24daystogetshredded

 

Følger du meg på instagram (@stinean85) så har du sikkert fått med deg denne hashtagen..

Hva man kan oppnå av resultater på 24 dager er minimalt, jeg vet.. Å ty til nødløsninger for å finne bikiniformen er noe jeg i utgangspunktet ikke er noen stor fan av. Jeg ser på meg selv som et medlem av HåK -selv om tittelen på dette prosjektet ikke akkurat støtter HåKs lover. Sommerkroppen er også vinterkroppen- og motsatt. Jeg synes uansett ikke at det er feil å pynte litt på den. Jeg vet hvor skoen trykker- og på disse 24 dagene er det justeringer som er mitt fokus. Justeringer er ordet- justeringer er prosjektet. Opplegget er (til tross for tittelen) smart og baserer seg på min daglige livsstil-  en hverdag hvor et balansert kosthold og dedikert trening står sentralt, men hvor livet, trivsel, sunnhet og helse alltid er førsteprioritet. 

 

«HåK handler om å ha en livsstil du kan ha hele året ? med noen få hederlige unntak. Denne livsstilen innbærer at du skal kunne spise kake når du inviteres på bursdag, du skal kunne nyte litt alkohol eller ta et lite dykk i godteriskålen i ny og ned, så fremt det passer inn og det ikke overdrives. Målet er å føle seg frisk, være frisk og se frisk ut, uten å måtte ofre så alt for mye.

HåK skal være en balansegang mellom å kose seg og å ha en sunn helse. Ble det overtid på jobben en dag? Eller er barna syke? Ja, da kan du selvsagt ta deg fri om du ønsker det. Treningen og kostholdet skal ikke diktere alt i hverdagen din. Det skal bare være en del av hverdagen. Det må være en viss form for balanse mellom trening, kosthold og det livet du lever når du ikke trener og spiser. Her gjelder det å finne ut hva som passer best for nettopp deg.»

http://fitnessbloggen.no

 Daglige oppdateringer finner du på istagram @stinean85.

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits