Smak av sommer

Hei!

Om det er noen innom her som også følger meg på instagram, så vil jeg si tusen takk .. Takk for kommentarer, spørsmål og hjerter <3 Antall besøkende her på bloggen har falt drastisk det siste året og da er det ekstra hyggelig med over 600 følgere på instagram :) Til dere som følger med begge steder vil dere nok oppleve at det blir like bilder, tekst osv. Kreativiteten er ikke alltid på topp i en ellers så travel hverdag. Blogging er tidkrevende så har dere noen ønsker til hva dere vil lese mer om, så er det bare å slenge inn forslag i kommentarfeltet. Hittil har jeg fått noen spørsmål om jeg kan skrive litt om mitt nåværende kosthold.. Og det er klart jeg kan, om det er interesse for det. 

 

Så, over til overskriften.. Jeg har hatt noen nye smaksopplevelser.  Vi snakker ikke gourmet her, altså.. Dette er bare noen nye små spicy innslag i måltidene mine. Dette innlegget er myntet på smak. Smak av sommer.

 


Sesongens Dobbel 0% med smak av kokos er en gladnyhet. Jeg anbefaler å tilsette friske bær, litt kokosmelk og noen mynteblader for en ekstra fyldig og god smak. Med kokosmelk metter den mer i magen, men kan riktignok ikke gå under nullprosenten lenger. Tips nummer 2 til denne- jeg så at noen hadde laget pinneis av den. Det må jo være sommerens smarteste is ;)


Med denne dipmiksen kan du lage din egen spicy dressing på 1-2-3. Perfekt å blande i kesam- eller i ketchup.Sesongens beste. Hvit asparges, dronningen i grønnsaksdisken. Fantastisk på smak og kan brukes som tilbehør til veldig mange forskjellige retter. Kokes i 6-8 minutter og er klar til servering.


Jeg prøvde meg på en hjemmelaget pesto. Utrolig enkelt og fantastisk godt. Jeg lagde min på slump, selvfølgelig.. Ingrediensene jeg brukte var; basilikum, hvitløk, pinjekjerner, parmesan, maldonsalt og litt olje.


Jeg har smakt sesongens første norske jordbær- har dere? :D


Et måltid som dette er noe jeg spiser mye av- året rundt. Likevel er salat en klassiker på sommeren og den smaker også mye bedre på varme dager.


Mr. Forell <3
Min favorittfrukt er endelig tilbake. Pærer med navnet Forell. Løp og kjøp!
2 kommentarer

Benedicte

12.06.2013 kl.22:20

åh, nam <3

Lena Ludvigsen -

13.06.2013 kl.06:52

Så herlige tips:D

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits