Prosjektet

Hallo kjære bloggvenner!

 

Står det bra til? Hvordan går det med treningen?

 

Prosjektet #24daystogetshredded går snart mot slutten. Dere kan få alle oppdateringer på instagramprofilen min @stinean85. Til dere som ikke følger med der så skal dere få en oppsummering her.

 

Treningen har bestått av styrketrening kombinert med kondisjonsbasert trening- som rask gange og intervaller. I løpet av disse ukene har jeg hatt god effekt av å trappe opp styrketreningen og kutte ned på cardio, og da spesielt langkjøring.

Smart og effektiv trening har vært stikkord i denne perioden.Kostholdet har bestått av de samme matvarene som jeg ellers pleier å spise, men jeg har gjort noen justeringer her og der. Det er stor variasjon måltidshyppigheten og ingrediensene jeg bruker. Her er et eksempel:

 

Måltid 1: stekt egg, karbonadedeig, avokado, nøtter og et lass med varme grønnsaker

Dette måltidet kan faktisk holde meg mett i opptil 6 timer (!)

Måltid 2: kylling eller skinke med varme grønnsaker og ost

Som avslutning nyter jeg en double 0% med en frukt og en ss peanøttsmør

 

Måltid 3: biff/laks eller karbonadedeig med varme grønnsaker, potet/søtpotet eller ris/riskaker.

 

Måltid 4: mager kesam med bær, vanilje, 1 frukt og peanøttsmør


Resultatene hittil..

Det er begrenset hva man kan få til på tjuefire dager så fremgangen har derfor ikke vært enorm. Når det er sagt så har jeg ikke målt fettprosent eller brukt målebånd i perioden. Jeg har derfor ingen konkrete tall å forholde meg til annet enn tallet på badevekta. Badevekta forteller ingenting om kroppsammensetningen så jeg har heller benyttet meg av speilet og formbilder som verktøy for å måle fremgangen. Jeg ser at det har skjedd forandringer i kroppsammensetningen- kroppen har respondert bra på opplegget. Med gode resultater på få dager er prosjektet kvalitetssikret. Hard work pays off, det skal være sikkert :)

Målet videre er i første omgang å opprettholde den berømte HåK (helårskroppen) slik jeg pleier. Hvor veien går videre er fortsatt litt usikkert. Jeg snuser fortsatt på å delta i en konkurranse til høsten, men det blir først etter ferien at jeg kommer til å ta et endelig valg i forhold til dette. Det jobbes uansett med x-formen om dagen ;)Eat for abs!

 

 
4 kommentarer

Cecilie Lykke

21.06.2013 kl.06:30

Du ser så sinnsykt bra ut, Stine! Gøy å ha slike prosjekter i blant for å se hvrodan kroppen reagerer og gi seg selv en utfordring :-)

doublecurve

24.06.2013 kl.18:29

Veldig bra stine :) hva er hele navnet ditt sånn at man kan få kontaktet deg uten å bruke mail :)

Iselin

25.06.2013 kl.11:12

Gratulerer, du er herved kåret til årets slappeste blogger. Er innom bloggen din HVER dag, og du blogger jo nesten aldri. Når innleggene endelig kommer ut er de motiverende, og du er flink, men kan du ikke blogge LITT oftere...?

Mann

07.07.2013 kl.19:28

Stå på, men husk at store muskler på jenter IKKE er sexy

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits