Blogg

Frisker opp gamle bloggkunster

Tre år har gått...
Frisker beskjedent opp gamle bloggkunster med å dele en oppskrift på verdens enkleste og raskeste pizza!
Dette er en smakfull pizza laget på tørka pizzabotn fra Lega i Vinje.
Anbefales 👌

Ingredienser:
-crème fraiche
-basilikum
-norske tomater
-norsk spekeskinke
-mozzarella
-maldonsalt og en god olivenolje på toppen

God helg!

video:video

Høy faktor

Hola !

 

Etter ti dager i varmen er jeg nå tilbake i Norge. Jeg har hatt en fantastisk ferie på Costa del Sol sammen med de flotte jentene mine <3

Rutiner på ferien, kort oppsummert :


sovet lenge- check!

øl/vin før kl 12- check!

spist (for) mye god mat- dobbel check!

badet og slikket sol- check!

sand i bikinitrusa- check!

siesta- check!

blitt solbrent- check!

spist masse is- check!

shopping- check!

Det har altså vært høy faktor på alle punkter, men det er jo det som er ferie, sant?

Her er et lite bildedryss..


Cottage cheese i soloppgang


Fine jenter i solnedgang


Ukens sunneste..
Feriens beste is. Yoghurtis med MASSE digg.

Nå venter den beintøffe hverdagen med jobb, studier, trening og rutiner igjen.. Can't wait.. Haha.En plass i solen..

Mobilblogg:
Sender dere en hilsen fra Costa del Sol. Kan melde om stekende sol og mange varmegrader. Denne jenta er i feriemodus og jeg koser meg glugg med morgentreninger, strandlivet og god mat sammen med jentene mine <3 Har ikke tatt så mange bilder enda men her får dere en liten smakebit.. Håper dere har det bra:-)
-Stine-

Nye muligheter !

Legen sa ja- jeg roper hurra :D
Nå trenger jeg ikke å holde aktivitetsnivået tilbake lenger, slik jeg har gjort det siste året. Kroppen har det endelig tipp-topp! Lykke er å føle seg som en friskus :D

De fleste treningsoppdateringene finner dere på instagram @stinean85, men nå blir det kanskje flere trenings- og kostholdsoppdateringer å finne her fremover også. I lykkerus vil jeg ikke love dere for mye.. Men stinean.blogg.no er ikke død og nye muligheter venter..  ;)

#happygirl

 

Ønsker dere en sprek og frisk tirsdag :DGratulerer med dagen!Påske

 

Hei, hei!
Hvordan står det til med dere- har dere hatt en fin påske, folkens? Uansett hva dere har gjort så håper jeg dere har kost dere masse :)
Det har blitt bypåske for min del. Jeg klager ikke over det- det har jo vært helt nydelig i Oslo og vårstemning er endelig et faktum. Hurra!

Skiene har stått urørt i boden hele påsken men joggeskoene derimot, de har fått kjørt seg. Jeg har så smått begynt å løpe utendørs igjen * lykke *. Jeg tenker å legge opp et løpeprogram som jeg skal følge frem til sommeren. Birkebeinerløpet frister til gjentakelse men først er det Holmenkollstafetten i mai som står for tur. Stafetten blir mest for moro, men konkurranseinstinktet i meg kjemper selvsagt også om en god prestasjon. Er det noen som har løpt Homenkollstafetten tidligere og har noen erfaringer dere vil dele med meg?

 

 

Ingen påske uten smågodt? Påskens CandyKing-fangst på Rema1000, denne fyren ble med meg hjem:

Harry påsketur over grensa med Mari for å kjøpe de essensielle tingene i livet; ost, yoghurtnøtter, keso, snus, smågodt, vaskemiddel og dopapir.

Jeg har også benyttet påsken til å trene med noen av prøvekaninene mine. Om de fikk kjørt seg? Oh, yes!Og slik ser det ut når bloggerne samles til sosialt samvær, dokumentasjon er svært viktig :-P


Ny uke (og ny måned) står for tur. Nyt de siste timene av ferien.
Vi blogges :)Insta-inspo

 

 

For flere updates om trening og hverdag- følg oss på instagram!

@stinean85

@mari_a88

 
 

 

Oppgradering!

Hei, hei!

Jeg har en hyggelig nyhet til dere. Bloggen vil i løpet av de neste ukene oppgraderes. Dette vil medføre en god del forandringer i både design og stilsett, samt nytt og spennende innhold i innleggene. Oppgraderingen vil skje gradvis, men jeg kan love at dere vil finne masse ny og spennende inspirasjon denne våren. Jeg vil ikke røpe for mye nå, men jeg kan si at jeg er så stolt og heldig over å ha fått en gjesteblogger med på laget som vil poste noen innlegg her på bloggen. Hyppigheten på disse innleggene vil variere noe i startfasen. Dette er i første omgang et prøveprosjekt, men jeg tror at dette kommer til å bli et bra samarbeid som i tillegg vil bidra til å øke kvaliteten på bloggen. Stikkordet er Girl Power, så da er det bare å glede seg og følge med i ukene som kommer :D

 
Reminder

Hei, hei!

Håper dere har hatt en god start på uken? :)
Jeg har hittil hatt en sprek start og har faktisk fått til noen treningsøkter allerede. Jeg har vært litt småsyk i helgen men jeg fikk slappet godt av så nå er jeg fit for fight igjen. Herlig følelse!


Kan minne om at dere finner meg på instagram igjen, stinean85. Jeg prøver å poste litt 'fit food' og muskelmat inspo til dere der, med mindre tallerkenen allerede er tom før jeg rekker å ta frem mobilen for å dokumentere ;)

Jeg har ikke så mye på hjertet i dag, men vil dele en liten, men viktig historie med dere. Jeg hørte den første gang for noen år tilbake og jeg hadde nesten glemt den. I forrige uke hørte jeg den plutselig to ganger på bare noen dager, så jeg tenkte at dette virkelig var en påminnelse til meg. Dere har kanskje hørt den før, men jeg anbefaler likevel å lese den en gang til :)


Ha en riktig fin tirsdag, flotte folk! Når tingene i ditt liv virker nesten uoverkommelige, når 24 timer pr dag ikke er nok, så husk syltetøyglasset og kaffen..En professor sto foran sine filosofistudenter. Da timen begynte tok han frem, uten å si et ord, et meget stort og tomt syltetøyglass og begynte å fylle det med golfballer. Da han hadde gjort det spurte han klassen om glasset var fullt, og det var de enige om at det var.

Så tok professoren frem en kasse med småstein og begynte å helle dem ned i glasset. Han ristet glasset lett, så steinene fordelte seg imellom golfballene. Deretter spurte han igjen studentene om glasset var fullt og det mente klassen at det var.Professoren tok frem en kasse med sand og begynte å helle den oppi glasset. Sanden fylte naturligvis det resterende hulrommet i glasset. Igjen spurte han om det var fullt og klassen svarte enstemmig ja.Til slutt tok professoren to kopper kaffe og helte dem begge ned i glasset. Hulrommet som var mellom sandkornene, ble nå effektivt fylt. Studentene lo.'Nåvel', sa professoren, da latteren var stilnet av. 'Hvis dere forestiller dere at dette glasset representerer deres liv. Golfballene er de viktigste tingene i livet- familie, kjæreste, barn, helse, venner og pasjoner- de ting, som selv om andre ting gikk tapt, og bare disse tingene var tilbake, likevel ville gjøre deres liv fullkomment. Småsteinene er de andre tingene som betyr noe- sånn som hus, jobb, bil osv. Sanden er alle de andre småtingene'.Professoren fortsatte: ' Hvis dere putter sanden ned i glasset først, er det ikke plass til verken småsteinene eller golfballer. Det samme gjelder i livet. Hvis dere bruker all energi og tid på de små ubetydelige tingene, får dere aldri plass til det som er viktig for dere. Vær oppmerksom på de ting som er avgjørende for deres lykke. Lek med barna. Ta vare på helsen. Inviter partneren på middag. Det vil alltid være tid til å gjøre huset rent og ordne avløpene. Ta dere av golfballene først- de ting som virkelig betyr noe. Få styr på det og dere vil prioritere-resten er bare sand! Og husk livet er kort!'En av studentene rakte hånden i været og spurte hva kaffen skulle representere. Professoren smilte.

'Jeg er glad for at du spør. Det er bare for å vise, at uansett hvor fullt ditt liv synes å være, så er det alltid plass til et par kopper kaffe sammen med en venn'

#instadetox

 

Hei,

 

Det har vært stille fra meg en stund- både her på bloggen og på instagram. Det var med skrekkblandet fryd at jeg logget meg inn på blogg.no. Den dårlige samvittigheten gnager når jeg ser at dere fortsatt er trofaste. Nesten 500 lesere om dagen, uten et eneste nytt innlegg på en hel måned. I feel bad.
Det har vært stille fra dere også med overraskende få spørsmål om hvorfor det ikke kommer nye innlegg. Det virker som om dere begynner å kjenne bloggeren i meg nå. Innimellom trenger jeg pauser. Denne gangen ble pausen lenger enn jeg hadde ønsket. Tusen ting har skjedd og aller helst skulle jeg hatt en pauseknapp på livet også. Det hadde vært så fint. Dessverre er det ikke slik det fungerer og man blir bare nødt til å gjøre det beste ut av det mens det står på som verst. Stormen ser ut til å avta i styrke og jeg kan skimte positive endringer. * klappe i hendene *

Etter mitt aldri så lite fravær, så har jeg vel gått glipp av en del, eller? Tell me ;)

Ha en riktig fin fredag <3

 
God jul!

Titter innom for å ønske dere en riktig god jul :)
Jeg håper dere får en fantastisk feiring og at 2013 vil bli et enda bedre år enn 2012- godt nyttår!

Juleklem fra Stine

Siden sist..

Hallo, hallo !

På tide med en oppdatering, kanskje? Flere enn meg som begynner å merke julemaset allerede? Eey, litt mer positivt formulert- er det noen som har julestemning enda? ;)
Første søndag i advent var jo i går, men her i huset var det dessverre ikke mye som rimet på julestemning, sånn bortsett fra kuldegradene da..! Det skal innrømmes at det var et tiltak å stå opp tidlig for å trene denne iskalde søndagen, meeen om man skal oppnå målene sine så er det bare å gjøre leksa si.

Så, siden sist har jeg:

1: sluttet i SATS, eller dvs jeg trener der ut året.
Mitt andre hjem vil nå bli:


Elixia.
Jeg har kun vært her et par ganger så det blir spennende å se hvordan jeg vil trives. Blir nok bra! Jeg har vært på (hold deg fast) to gruppetimer allerde! Først en spinnigtime med en venninne og i dag testet jeg ut Cardio Energy. Da jeg trente på 3T treningsenter i Trondheim var jeg en skikkelig gruppetreningsjente. 3T er i mine øyne helt unikt og flere ganger i uken deltok jeg på de tøffeste kondisjonstimene (som oftest 4x4 intervalltimer) og jeg har aldri før vært i bedre form enn da. Om man virkelig gjør en innsats på disse timene så er toppform så absolutt mulig å oppnå.  Så da gjenstår det å se om Elixia kan levere samme standard. Jeg har trua, for dagens gruppetime ble en svett, gøy og litt klein opplevelse. Tidlig på videregående fikk jeg nemlig bekreftet at jeg ikke eier rytme, takt eller koordinasjon, noe som dessverre svekket min selvtillit og interesse for å trene betraktelig. Heldigvis fant jeg ut seks år senere at jeg faktisk duger til fysisk aktivitet jeg også. Selv om styrketrening er min greie, ønsker jeg innimellom å bevege meg til musikk- for det er jo gøy. Jeg ser helst at  timene er så enkle som mulig og da er disse grønne timene på Elixia perfekt for meg. Pulsen ble skyhøy og jeg ble skikkelig svett.. og litt flau når Grease-musikk og det som verre var dunket i høytalerne. Jaja! Selvtilliten er, til tross for dette- fremdeles i behold ;)

2: Fortalt mamma at jeg skal stille i fitness. Uææ. Men det gikk da fint :D Fordommer og jantelov kan bare legge seg.

3: Siden sist
har jeg også gjort en annen treningsmessig forandring. Men kun for en ukes tid. Her kan dere se hvor jeg skal trene en uke i januar:


Jeg sjekker nemlig inn på et flott treningshotell i et land med mange varmegrader :) :)
Gud som jeg gleder meg. En ferie hvor jeg setter av all tid til det jeg liker best å gjøre. Klarer nesten ikke vente..

Så, har dere gjort noe spennende siden sist ? Hvordan går det med treningen?

Ha en god uke, folkens !

 

 

Instaweek 47

Hei :)

 

Nå regner med at dere vil ha en liten oppdatering igjen?! Det tok meg en uke det.. Hvor ble det av denne uken, egentlig? Pijuh, tiden går skremmende fort og nå har det vært ekstra travelt. Kalenderen viser at det er den tjuefjerde november i dag, hvilket betyr;  èn måned igjen til juuuul. Uuuæææ. Det begynner å bli litt jul rundt omkring til tross for at snøen ikke har kommet (til Oslo) enda. Snø eller ikke, julestemning er et faktum og det oser jul på min instagram om dagen (stinean85)


Rødt i glasset. Sukkerfri julebrus er min favoritt :)


Jeg testet ut low carb maki tidligere denne uken. Nammm!


Pannekaker er inn i menyen igjen. Denne gangen har jeg laget de med et nytt proteinpulver.


.. som forøvrig ikke trenger egg for å henge sammen. Yey. Eggehvite-protein er genialt. Pannekakene blir flotte i formen..

..men konsistensen blir noe merkelig. Litt som gummi på en måte.

Blåbærsyltetøy fikser det meste, så det har blitt noen av disse de siste dagene.
Tilbake til julestemning. Yogi-teen inneholder kanel, kardemomme, ingefær, og nellik. Hakk mandler og tilsett noen rosiner og du får noe som gir den tradisjonelle gløggen litt konkurranse ;) Bør testes!

Ha en fin kveld!

Vi blogges!
 

 

En smakebit på julen

 

Nok en hektisk dag, men jeg fikk klemt inn en kjapp treningsøkt rett før senteret stengte. Økten ble kanskje ikke den mest effektive, men litt trening er allikvel bedre enn ingenting !
Overkropp sto på planen, så da trente jeg det. Rygg, bryst, mage og armer. Skuldre uteble da de fikk skikkelig juling på trening tidligere denne uken. De skal få hvile seg litt til før de får en ny omgang :D Im' on fire !!


Det ble skikkelig julestemning i heimen da dette etter treningsmåltidet lå på min tallerken:


Ah, fantastisk! Sylte av kalkun, speltlomper og klementiner- sunt og godt.

Tilbake til julestemning, jeg fikk til og med kjøpt noen julegaver i dag. På veien fant jeg også en ny butikk som hadde masse kule greier. TGR, butikken ligger i Bogstadveien og er en butikk som kan minne om Søstrene Grene. I tillegg til julegaver kjøpte jeg med noe tullegreier som pastiller, tyggis og nøtter. Som dere ser fikk jeg også med meg et godt gammeldags telefonrør som kan kobles til smartphones- selvfølgelig kun til hjemmebruk ;)
Nei, nå skal denne jenta finne senga. I morgen er det fredag- og helg mine venner! Kan det bli bedre?


GOD HELG!
Endelig helg!

 

Jippi, endelig helg- og fri! Jeg har nettopp våknet (!) Etter noen heftige arbeidsuker er jeg helt slått ut. Energinivået er helt bånn i bøtta så etter dagens 'middag' sloknet jeg på sofaen. Jeg hater å sove på dagen men i dag ville kroppen bare hvile så da var det bare å lytte til den. Det skal bli så utrolig deilig med et par dager fri. De skal nytes og brukes fornuftig. Hjemme er det bomba og rommet er et rot. Aiai, jeg hater å ha det rotete så i morgen tidlig skal vaskekosten svinges- det er sikkert! Hvordan står det til med dere? Jeg ser at dere fortsatt klikker dere inn på denne inaktive bloggen- takk for det. Drømmen er (fortsatt) å bli flinkere til å poste innlegg. Hehe. Jeg har noen nye prosjekter på gang men venter litt med å dele de med dere siden jeg sliter med å få tiden til å strekke til. På treningsfronten har jeg ikke så mye å dele. Jeg har trent veldig lite i det siste og spist relativt dårlig. Etter en arbeidsdag på 10-12 timer frister det verken med trening eller kreative måltider. På tide å skjerpe seg. Jeg må lære meg å kjenne mine begrensinger og bør fokusere på å gjøre riktige prioriteringer fremover, for med dette tempoet kommer jeg ikke til å holde ut i lengden. Noen som kan gi meg noen tips kanskje?
Jaja, det var noen av kveldens tanker. Nå vil jeg finne puta så blogges vi i løpet av helgen :)

God natt !

Instaweek

 

Gaaad! Kom nettopp hjem fra en liten løpetur og er mildt sagt sliten. Puh. Jeg har vært syk i snart to uker og har ikke trent i denne perioden. Det merkes på formen gitt, men det spiller da ingen rolle- Birkebeinerløpet er ikke før enn *kremt* til helgen. Er det mulig, liksom?? Jaja, jeg har vel for lenge siden skjønt at jeg satte meg et hårreisende mål da jeg meldte meg på syv uker før, uten noe løpetrening i forkant. .Og nå har jeg i tillegg vært syk og gått glipp av dyrebare treningsøkter. OK, skjerpings- her det er bare å ta seg sammen og gjøre sitt beste.
 

 

En liten oppdatering fra uken kommer her.

 

 

Til slutt tenkte jeg å spørre dere om hjelp til å lage en spilleliste til Birken. Trenger masse god løpemusikk så om DU vet om noen så gi meg et tips eller to eller tre, er du snill ;)

Er dere klare for en ny uke? Det er jeg! Gleder meg :)
Instablogg

Yo peeps!

Se opp for spam !
For å holde liv i denne stakkars bloggen tenkte jeg å prøve meg på litt instant bloggin fra mobilen fremover. Jeg har dessverre ingen dype og kompliserte innlegg på hjertet om dagen så da får det bli noen oppdateringer slik jeg poster på instagram- mye unyttig informasjon med andre ord ;-)
Jaja, jeg skal prøve å holde det til et akseptabelt nivå slik at jeg ikke skremmer vekk de få av dere som faktisk klikker dere inn her innimellom til tross for lite aktivitet. Takk til dere!

Så over til dagens spam- jeg kom over disse nøttene på butikken i dag og vet dere hva? De er helt fantastiske. Det er ristede mandler med skall og salt. Anbefales!

Har du smakt disse før?

Instaweek

 

YO!Her kommer en kjapp oppdatering fra uken som gikk. Instagram er en fin greie, og jeg er (tro det eller ei) flink til å oppdatere der også :D 
En smakebit kommer her : 
Over til dagens begivenheter ;)
Ikke så mye spennede som skjer men treningen humper og går..

Dagens trening ble:

-styrketrening (fullkropp)
-4x4 intervaller på mølla 

Dagens kosthold:

Måltid 1: kylling, grønnsaker og nøtter

Måltid 2: bcaa + riskaker + proteinpannekake + frukt

Måltid 3: laks i tortillalefse

Måltid 4: varm ost og skinke salat med pære og nøtter

Måltid 5: blåbærgrøt laget av havregryn, soyaflak, fiberhusk, kruskakli, vann, blåbærsyltetøy og soyamelk

Hva har dere trent i dag?
 Ønsker dere alle en riktig fin uke :D

Søndag

Hei folkens!

 

Da var det på tide med litt blogging igjen nå som jeg har tid til overs. Jeg har (som noen av dere kanskje har sett) fått helt hekta på instagram og oppdaterer der daglig- så følg med ;) Fordelen med instagram er at det kun tar sekunder å oppdatere og poste bilder, mens her på blogg.no kan det ta opptil flere timer. Bah!
Jeg har hatt det travelt de siste månedene og ser frem til noen dager fri til uken. De skal virkelig nytes. Hvordan står det til med dere? Har dere tatt sommerferie enda?

Bildene under er inspirert av instagram og viser en liten smakebit fra hverdagen min. Treningen går fint om dagen men jeg følger ingen bestemt plan lenger. Jeg er fleksibel og varierer treningen og treningsmengden ut i fra humør og energinivå. Treningsglede er stikkordet og det her her fokuset ligger. Det er utrolig viktig for meg at trening skal være gøy. 

Nå er det natta! Vi blogges.

  

instagr.am

Hei igjen,

Noen spurte meg om jeg også er å finne på instagram, og svaret er ja :) Jeg er nybegynner enda, men håper at jeg får knipset mange bilder til dere som har lyst å følge med litt ekstra. Ser for meg at det kommer til å bli mye matbilder.. Men det kom vel ikke som et sjokk? Hehe

Klikk på bildet for å komme til siden.http://instagrid.me/stinean85/


 

 

Sees vi der også?

 

Summertime..

 

 

- and the livin' is easy

 

En sommerhilsen fra meg:)


 


Livstegn

Heisann!

Jeg vet det er lenge siden sist så jeg føler at det er på tide å gi et lite livstegn. Jeg tenker på dere hver dag, opptil flere ganger. Jeg har et titalls påbegynte bloggposter som ikke er ferdig skrevet. Masse hendelser og tanker jeg vil dele med dere også ombestemmer jeg meg igjen.. Hverdagen har sett lysere ut og det siste jeg vil er å spamme dere med negativitet, derfor har jeg bestemt meg for å forlate bloggverden. Jeg har fulgt (for) mange treningsblogger i flere år nå. Jeg har luket vekk 'ugresset' og holdt meg til de som gir meg noe ekstra. Dessverre er det slik at jeg synes det hele begynner å ta helt av.  Jeg er sliten og orker ikke å leve i denne boblen hvor jeg kan mer om andres liv enn mitt eget. Nok er nok. Å forlate denne boblen med ekstrembaking, fluffing og andres bekymringer om egen kropp blir rart, men herregud så deilig det skal bli å prioritere kun seg selv. Å forlate min egen blogg ser jeg på som en større utfordring. Å legge ned bloggen blir som å miste en del av meg selv. En vemodig tanke.. Jeg har ikke kommet frem til en endelig beslutning her enda så foreløpig kommer jeg til å blogge kun etter tid og lyst- uavhenig av kommentarer og leserantall.

 

 

Ønsker dere en fin lørdag og en riktig god helg.Q&A

 

Heisann,

Nå er det på tide med en real oppdatering igjen og jeg vil starte med å svare på spørsmål fra kommentarfeltene. Beklager at det har tatt tid. Jeg synes det er håpløst å nerde foran en pc når fuglene synger og solen skinner. Uansett, skjerpings! Her kommer svarene..

Grete

Du ser veldig bra ut, og planen høres usedvanlig fornuftig ut. Kan jeg spørre deg hva slags type BCAA du bruker? Og hvilke(e) proteinpulver. Jeg er litt skeptisk til å innta noe som er "kunstig", men skal gi det et forsøk nemlig ;) Lykke til med prosjektet!

 

Jeg bruker bcaa fra x-life sitt eget merke. Tenkte å legge ved en link, men det kan se ut som om at det ikke er i salg lenger. Den smaker helt forferdelig så jeg blander den alltid ut med FunLight.

Proteinpulveret jeg bruker er sjokoladeprotein fra Tech Nutrition. Dette bruker jeg kun til baking/pannekaker.

 

Vilde Sofie

Det var veldig synd (som sagt) at prosjektet falt i vasken, og jeg skjønner jo at det er ekstra kjipt når du har lagt mye arbeid og krefter i det. Jeg skjønner også at "sommerkroppen 2012" er noe mange trakter etter, og at det er greit å komme seg på det nivået kroppen og hodet er vant med å være på. Jeg må bare få si at det jeg har sett av deg (formoppdateringer) i det siste, ser veldig bra ut, da. Jeg synes ikke noen deff er nødvendig :) (Selv om jeg igjen skjønner at du er vant med å ligge lavere på vekta, og forstår den greia, som skrevet over:)

Du skriver at din "all season-form" skal ligge 3 kg unna en eventuell sceneform. Vil ikke dette si en relativt lav (for lav?) fettprosent å gå med hele året? Fitnessporten er jo ganske ekstrem, vil jeg si, og muskelbarbiene på scenen har jo knapt nok fett på kroppen. Ikke at jeg har peiling ;) Når det er sagt, er jeg veldig enig i at man bør unngå å stresse kroppen for mye opp og ned i fettprosent. Det er en av mange grunner til at jeg aldri kommer til å vurdere å stille i noen konkurranse ;)

 

Takk for fine ord, Vilde. Jo, du har rett i at fitnessporten er (for) ekstrem. Jeg har satt meg et mål om hvilken form jeg ønsker å komme i og med 3-5 kg unna en konkurranseform mener jeg fettkilo (ikke etter vann er kuttet osv). Jeg kommer ikke til å presse kroppen min hardere enn hva jeg kan tåle fysisk og psykisk. Målet er å få tilbake den formen jeg hadde før jeg startet bulken i januar (som da var ganske nær en sceneform) Denne formen har jeg holdt i flere år tidligere uten at det har påvirket helsen i negativ retning. Jeg tar det som det kommer, lytter til kroppen underveis og stresser ikke. Jeg har sett for meg at prosjektet vil ta ca. 10 uker, men det er mulig det kommer til å ta lenger tid også- og det er helt greit :)

 

Heidi

Dette blir nok bra :) Hvor mange kg skal du ned før sommeren?

Vanskelig å si eksakt, men jeg tror at det vil bli ca. 6 kilo.

 

Hanne

Tankene da jeg leste dette innlegget gikk umiddelbart hit:

http://www.iform.no/pub/art.php?id=2535
Får litt Pauline Nordin-feelingen, så facinerende, motiverende og pent å se på! Og selvfølgelig velger man selv hvilken form man vilo være i. Men sunt og "godt" forbilde, nei..

 

Takk for påminnelsen, Hanne og jeg skjønner godt hva du mener. Mange har blogget om dette i det siste og jeg har også mine meninger rundt dette. Det samme gjelder egen kropp og form. Dette kan diskuteres i det vide og det brede uten at man nødvendigvis kommer frem til noe fasitsvar. Uansett bør fornuft og balanse alltid følge med, uansett hva som er målet. Jeg er åpen for diskusjon og det er mulig jeg vier et innlegg til dette litt senere om det er interesse for det blant mine lesere.Ina

Hva syns du om å lage pannekaker av pofiber og kokosmel å spise de hver dag på diett? Er det egentlig "kosemat"? :)

 

Pofiber og kokosmel er mat uten kalorier og er jo 'diettmat' i seg selv. Som 'kosemat' bør det spises i tillegg- ikke i stedet for annen mat (selv på diett).

 

Marianne

Hei vakkre du... Lurer på hvem vekt som er din trivselsvekt. Hvor høy er du og hva er trivselsvekten?

 

Jeg er 170 cm høy og trivselsvekten finner jeg ut når jeg er fornøyd med det jeg ser i speilet ;)

 
 

Ha en fin søndag :)

DAT ass

På ønskelista i dag ::D

Nå skal rumpe og bein knuses før det er helg. Wee!
Ha en riktig fin fredag!


Mai

 

EN GOD START PÅ DAGEN

Mai startet med en lang tur i morgentimene i strålende sol og musikk på ørene. Lenge siden sist og jeg har savnet denne gode følelsen jeg sitter med nå. Dette må være verdens beste start på dagen?
Det er ikke vanskelig å se at været har vært strålende de siste dagene. Parkene var overfylt med søppel og engangsgriller. 
Som dere kan se på bildet over så har jeg knipset et bilde av mitt nye armbånd. Er det ikke fint? Jeg fikk det til bursdagen min og jeg har oppdaget at det bringer lykke. Mitt nye lykkearmbånd.

 

Til slutt, en siste hilsen til Alexander Dale Oen.
En av våre største idrettsutøvere er dessverre borte. Et stort tap. Jeg tenker på hans nærmeste og kondolerer . Fred over ditt minne.

  

Ukens måltider

God kveld,

 

Jeg titter innom for å teste ut hvordan jeg enklere kan dele flere bilder med dere. Jeg tar f.eks et titalls formbilder og  bilder av måltidene mine i løpet av en uke, men det er få som blir vist her på bloggen. Det tenker jeg å gjøre noe med.

Her ser dere et lite utsnitt fra noen av ukens måltider.
Fargerrikt og fint. 'Deffemat' kan være fristende, altså ;)
(kjeksene dere ser under er faktisk sunnere pepperkaker, haha)
Ellers så kan jeg melde om at jeg virkelig har hatt noen glade dager. Energien er tilbake og motivasjonen like så. Håper dere også er i hundre om dagen :)

Ønsker dere en riktig fin helg <3
(dere vil få svar på kommentarene deres i løpet av helgen)

                                             
 

Fisk i form

 

Litt matprat igjen.. Jeg er veldig glad i fisk, men det blir lenge til jeg kjøper sei igjen for å si det sånn. Bah! Jeg skal ærlig innrømme at dampet sei ikke smakte spesielt godt. Gode grønnsaker og masse krydder var redningen. Torsk derimot- det ER godt (riktignok dersom man ikke spiser det fem ganger om dagen) hehe.
Ofte går jeg for enkle løsninger i matveien. Nei, ikke i form av junk food, men man kan ofte skimte tørr kyllingfilet og brokkoli i matboksen min. Tiden strekker ikke alltid til for å lage noe fancy og digg hver eneste dag. Dessuten er det ikke like inspirerende å lage middag kun til seg selv. Men i går bestemte jeg meg for å sette av litt kvalitetstid på kjøkkenet med ekte kjærlighet .
Resultatet ble dette:

Kan dere se hva det er, eller?? Hjemmelaget fiskegrateng! Ooh, jeg er så stolt!! En modernisert og ikke minst sunnifisert versjon av deilig fiskegrateng. :D

Etter å ha googlet 'fiskegrateng' har jeg skjønt at det er mange måter å lage den på. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken jeg skulle lage. Ubesluttsom som jeg er valgte jeg å lage min egen versjon basert på de ingrediensene jeg synes er best.

 

Til Stines fiskegrateng trenger du:- 250g torsk (jeg brukte fersk torskefilet)
- 200g reker
- 1ts JBK-mel
- 1-2 egg
- 150g cottage cheese
- 50g tyrkisk yoghurt
- 1stk dampet blomkål
- 1ts sennep
- 1-2 stk brødskive (jeg brukte lavkarbo brød fra Sverige som jeg stekte sprø i en tørr panne)
- Parmesan (mengde etter eget ønske)
- Salt, pepper, muskat, 1/2 buljongterning
- Vårløk
- Karri

Slik gjør du:


1. Del torsk i terninger og legg de sammen med reker i en ildfast form. (krydre med salt og pepper).
    Kok eller damp blomkål.2. Stivpisk eggehviter (ta vare på plommen), ha i muskat, JBK-mel, kust buljong, sennep, salt og pepper


3. Bruk en stavmikser, mos cottage cheese og tyrkisk yoghurt til en jevn masse. Vend blaningen sammen med eggeplommen inn i eggehvitene.


4. Tilsett hakket blomkål og røren av egg, cc og yoghurt. Bland godt sammen.5. Strø over hakket vårløk, parmesan og 'kavring' (tørrstekt brød i pannen). Dryss over karri (kan sløyfes).
   Stekes på 180 grader i ca. 30 minutter


NYT!

Restene skal nytes (fra matboks) litt senere i dag. Åh, som jeg gleder meg!

Ha en fin onsdag, folkens! Halvveis til helg :D

OBS!

Til dere som er interessert i konkurransedrakten og sier dere har sendt meg mail, vær oppmerksom på at epostadressen min slutter med .no (ikke .com)
Send meg en ny epost på riktig adresse: stine_tk(at)hotmail.no

 
Konkurransedrakt selges!

Har DU planer om å stille i Bodyfitness så har du mulighet til å gjøre et skikkelig kupp!

Denne flotte konkurransedrakten er til salgs og kan bli din for halv pris:


Pris kr 3000 (ny kr 6000)
Størrelse: 1,57 til 1,63 cm høy Scenevekt: ca 48 til 54 kg Merke: Sefa Farge: Klar lilla. Pen glitrende drakt. Drakten er brukt 1 gang. Ida Øian brukte drakten i finalen i Sandefjord Open i 2010.

 

Ta kontakt på stine_tk(at)hotmail.no eller legg igjen en beskjed i kommentarfeltet dersom
du er interessert (kontaktinformasjon publiseres ikke).
FFWD

 

Jeg skal si dere det har vært utfordrende å opprettholde motivasjonen i det siste, og det gjelder flere områder av livet. Djizes!

Etter mye tenking har jeg funnet ut at det finnes en god løsning. Den har jeg tenkt å benytte meg av: tenke positivt og se fremover. Det er i mange tilfeller lettere sagt enn gjort, men ofte er det slik at en positiv tanke fører til en ny positiv tanke som igjen gir en god følelse og som kan føre til en inspirerende handling. Vi liker ordet positivitet, gjør vi ikke? :D Jeg har gjort store endringer i livet mitt allerede og nå er det full fart fremover. Det er vår og snart er det sommer og mye å glede seg til. Etter nedleggelsen av TTP har mine tanker om fitness dessverre vært litt negative. Jeg har ofret mye denne vinteren og jeg har lagt mye tid, energi og innsats for å få bulket opp formen. Jeg står nå ovenfor (nok) et nytt prosjekt. Og ikke overraskende: sommerformen 2012. Jeg tenker ikke bare på å se fit ut i bikini men det skal bli herlig å passe inn i buksene mine igjen (noe jeg tror lommeboka mi også er enig i).

Så kjære lesere, om det er interessant for dere så oppdaterer jeg gjerne her på bloggen- som et plaster på såret for usikkerhet rundt mine videre fitnessplaner. Høres det bra ut som en midlertidig god deal?
Målet er å være i samme form som det jeg var før jeg startet bulken i januar- det er min trivselsform. Hvor lang tid jeg bruker før målet er nådd er usikkert. Det jeg vet sikkert er at kroppen min responderer raskt og resultatene blir bra dersom jeg gjør det som skal til. Jeg er heldig som kan oppskriften og kvalitet er viktig for meg. Jeg regner med å bruke ca 10 uker for finne tilbake til denne formen igjen. Det vil si at ca. 25. juni bør jeg være i mål.

 

Her ser dere en oversikt over ukene :
(det går fort til sommeren nå altså)Etter denne perioden blir det ikke noe mer deff eller bulk i mitt liv. Jeg trives best med å leve i harmoni og balanse, derfor blir dette mitt siste formprosjekt. Når jeg lander på en beslutning angående mine fitnessplaner vil min 'all season' form ligge ca. 3kg unna en eventuell  konkurranseform. Jeg liker å leve livet i sus og i dus og nekter å la kroppen min bli utsatt for store endringer i vekt og fettprosent .

Er det noe dere lurer på i forbindelse med mitt nye prosjekt så still de gjerne i kommentarfeltet.

 

Treningsuken med styrke og kardioøkter vil se omtrent slik ut:


Som dere kan se over har jeg en intensiv og høy treningsmengde. Etter flere år med prøv og feil konseptet vet jeg at kroppen min tåler et opplegg som dette. Det er forøvrig ikke store endringene i treningsplanen eller i kostholdet. Jeg vil heller kalle det justeringer. Justering eller endring i kostholdet er det viktigste grepet dersom målet er å endre kroppssammensetningen.
Dersom målet er vekttap eller redusere fettprosent teller kostholdet 70% og treningen 30%. - 'abs are made in the kitchen, not in the gym'

Er det noen av dere som også er i gang med et sommerprosjekt?

Min anbefaling er å spise så rent som mulig og velg mat fra alle næringsemner. Mulighetene er mange og kombinasjoner og tilberedningsmetoder desto større.

Her er en liten oversikt over det jeg mener er de viktigste kildene til proteiner, fett og karbohydrater i kosten:

 

PROTEINKILDER:
Biff- svin, storfe, vilt
Kylling, kalkun

Magert kjøttpålegg
Mager kesam
Cottage cheese
Skyr
Egg
Laks
Ørret
Torsk

Tunfisk
Reker
Scampi
Skinke
Karbonadedeig
Proteintilskudd og BCAA

FETTKILDER:
Nøtter- peanøtter, valnøtter, hasselnøtter, mandler, cashewnøtter, paranøtter
Peanøttsmør- økologisk og uten sukker
Cocosa- kokosfett (med og uten smak)
Fet fisk- laks, ørret, makrell
Selolje
Egg

KARBOHYDRATKILDER:
Havregryn

Riskaker
Potet
Ris
Grønnsaker
Frukt
Bær

 

Det var dagens deffeprat, dere. I'll keep you posted !

 

Ha en fin kveld!

 

 
'Heftig shit..'

 

 

Ok, her er det på tide med et lite innlegg igjen skjønner jeg. Forrige bloggpost har skapt store reaksjoner hos enkelte (meg inkludert)- noe jeg godt kan forstå. Jeg skjønner at det er mange spekulasjoner og at enkelte har behov for å si sin mening. Jeg kommer ikke til å kommentere noe av det som står skrevet der riktig enda. Jeg har ikke landet enda for å si det sånn. Jeg har tenkt utrolig mye de siste dagene. Ikke bare på meg selv men på alle personene som er involvert. Det gjelder også dere som leser bloggen og som hadde gledet dere til å følge min vei mot scenen. Jeg håper på at det vil bli en happy ending mellom oss (meg og dere lesere) til slutt. Jeg må som sagt finne ut hvordan planene mine blir framover. Takk til dere som har kommet med tips, forslag og oppmuntrende ord. Selvsagt er det muligheter for meg fortsatt, jeg er så usikker, ny i gamet og vet ikke hvordan jeg skal velge enda..

Derfor kjedeblogger jeg litt i mellomtiden:


En småsur Stine før trening.. Til tross for situasjonen måtte jeg posere litt fremfor speilet.. Og jammen hjalp det litt på humøret ;)

Dagens første måltid ble inntatt rundt kl.15. Ulikt til å være meg. Matlysten er ikke helt der den bør være.
Det ble en nydelig salat fra BIT i godt selskap ;)
Salaten besto av: kylling, egg, ruccula, pesto, pinjekjerner, oliven, tomat, agurk, paprika, pickles, salt og pepper.
Yummy! Ja, det går virkelig an å spise sunn take away altså.Deretter ble det mer shopping på markedsdagen i Bogstadveien. 14 plagg rikere noen kroner fattigere.
Nå kan sommeren bare komme. Her får dere en smakebit:Skrubbsulten etter timer med shopping, kaffe og kos, ble det middag:

Kylling og karbonadedeig (som var restemat) med asparges, brokkoli, løk, sopp og grillet tomat krydret med hvitløk, salt, pepper, pizzakrydder og cayennepepper.
Også ble det en dessert da..Kokoslapper med sukrin og blåbær. Disse ble dessverre mislykket og ville knapt henge sammen i panna. Gode ble de hvertfall. Jeg lagde de av kokosmel, egg, melk, fiberhusk, kardemomme, salt og vann.
Nå skal en sliten jente snart finne puta. Vi blogges folkens, og selv om det er krig i kommentarfeltet i forrige innlegg så håper jeg dere synes det er hyggelig å titte innom her allikevel ;)

God natt!
En ekstremt dårlig nyhet

 

Det er rart hvordan ting kan forandres bare på få minutter..

Jeg burde skjønt at universet prøvde å fortelle meg noe, da det første jeg holdt på å tråkke på i dag var dette kadaveret:Uff, godt jeg klarte å hoppe unna i tide. Tipper stakkar'n følte seg litt tråkket på allerede.

Tidligere i dag postet jeg et innlegg hvor jeg fortalte at medlemskortet og lisensen til fitnessforbundet var i boks. Så utrolig stolt jeg var. Lenge har jeg drømt om å få muligheten til å stille rent i en fitness-konkurranse. Det gjør vondt å si at mye tyder på at det aldri kommer til å skje.


Det er som om det ikke er meningen at jeg noen gang skal få til akkurat det. Det var utrolig trist da jeg timer senere mottok en epost fra daglig leder.

 

Daglig leder ser seg nødt til å legge ned firmaet og klubben The Total Package grunnet at coach Marianne Aas Krog har inngått avtale med en annen klubb og ønsker å ha et annet fokus.

 

Min fitnesskarriere ser med andre ord ikke spesielt lys ut. Dette betyr at jeg må endre mine mål, men først må jeg komme over sjokket. Kommer tilbake med mer informasjon til dere når jeg vet noe mer.

    

 

 

 

 

Medlem

 

God morgen!

 

 

Vil bare vise dere noe rart. Se hva som lå i postkassen min :Høres heeelt snålt ut at jeg nå er medlem av Norges Kroppsbygger og Fitnessforbund og at lisensen til Team Total Package er betalt. Nå står det svart på hvitt. HYL!

 

Ellers så sitter jeg med en god frokost og kaffekoppen min. Jeg prøver å våkne, planlegge dagen.. og fremtiden. Sukk.  Mange store forandringer kan skje i livet fremover. Jeg skal oppdatere dere underveis.

Forandringer på trenings- og kostholdsplanen blir det også- igjen, og den første lille endringen er at mye av kondisjonstreningen fremover blir i form av gruppetimer. Jeg var tidligere en skikkelig ivrig gruppetreningsjente og nå som jeg ikke lenger kan løpe noe særlig gjeninnfører jeg gamle og morsomme vaner. I den forbindelse kjøpte jeg nye studio/aerobicsko til meg selv i bursdagsgave- er de ikke flotte?

 

Nå skal pulsen til himmels! hihi

 

Ha en fin dag, flotte folk!
Prøver igjen..

 

Hei kjære bloggvenner

 

Tro det eller ei- I'm back! Jeg sa i forrige innlegg at jeg trengte en liten pause og det inkluderte også bloggingen. Ved tidligere bloggtørke har jeg hatt dårlig samvittighet men denne gangen har jeg ingen energi til overs til å beklage. Så igjen, til dere som synes det er kjedelig å følge bloggen min fordi jeg blogger for lite så er det greit at dere synes det. Det at andre bloggere får til å poste flere innlegg om dagen til tross for skole, samboer, jobb, diett, trening osv synes jeg er imponerende og jeg skulle selvsagt ønske at jeg klarte det samme. Med samme interesser, kan det se ut som om vi lever nokså like liv. Men vi er da forskjellige som personer og jeg vil poengtere at det er en rekke andre faktorer i livet som også er med på å påvirke aktiviteten i en blogg. Jeg har et liv untenom bloggen også, bare så det er sagt. Jeg er ikke negativ eller bitter og dere skal vite at jeg er ekstremt takknemlig for at dere følger meg og leser bloggen min. Husk også at det er helt frivillig. Et tips; følg meg på bloglovin så får dere vite når jeg har oppdatert. :)

 

Nok om det..

La meg få høre litt fra dere også. Har dere hatt en fin påskefeiring? Har dere gjort noe spennende?

Selv har jeg fått slappet godt av sammen med gode venner. Min første treningsøkt denne uken hadde jeg i går. Det ble styrke på overkropp + intervaller.

 

Sidehev:

10kg x 15

12kg x 10 + 5 + 5 + 5

 

Fronthev med vektsive:

15 kg x 10 + 5 + 5 + 5

 

Nedtekk (i maskin hvor jeg legger på vektskiver)
40kg x 12
60kg x 8 + 5+5+5

 

Foroverbøyd roing
40kg x 10 + 10 + 10

 

Pushups
BW x 20 + 5+5+5

Det ble en kort og effektiv styrkeøkt etterfulgt av intervaller (30sek på, 30sek av). Herlig å være tilbake til rutinene igjen etter påsken :D

  

 

Ferie

 

Hei fantastiske lesere og herlige fridag.

 

Blogglesing blir vel muligens utkonkurrert av diverse krim nå i påsken, men jeg gir dere et kort innlegg allikevel. Hvor mange av dere har tatt med skiene til fjells og pakket sekken med kvikklunsj, appelsiner, kakao, påskekrim, ludo, quiz og påskeegg? Ah, jeg håper dere koser dere 'glugg'. Det blir dessverre ingen tur til 'påskefjellet' for min del i år. Jeg har allikevel planer om å slappe godt av og nyte fridagene max. Kropp og hode er en smule stresset for tiden og jeg klarer ikke lenger å henge med der det trengs. Det er mildt sagt kaos. Jeg har fått noen gode råd fra mine fine venner om at jeg kanskje burde ta en liten time-out. Enig og uenig synes jeg det er et vanskelig valg, men jeg har bestemt meg for å ta ferie fra alt en liten periode. Det skal bli deilig å få ryddet litt opp i saker og ting. Tusen takk til dere som bryr dere, har tid til å lytte og kommer med råd når jeg trenger det. Dere vet selv hvem dere er <3


Jeg prøvde å lage hjemmelagde lowcarb kvikklunsj-kjeks, men resultatet ble dessverre ikke bra nok til at jeg kan dele oppskriften. Gode ble de, men ikke særlig praktisk å ha med i sekken på skitur, liksom :-PSå da ble det PLAN-B.
Ikke feil det heller :

Haha, neida jeg bare tuller..


Nytt mål

 

Hei, dere!

blogg.no har vært nede og derfor har det ikke vært mulig å poste noen innlegg før nå.

Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt frihelg- en deilig start på påsken. Jeg har kost meg ute i det fine været. Jeg har trent innendørs og utendørs og som en avslutning på bulken har jeg spist masse god og sunn mat, men med noen usunne innslag :-P

Det er allerede april, hvilket betyr nye målsettinger for meg.

Treningen fortsetter som før og ser omtrent sånn ut:


Det er hovedsakelig kostholdet som forandres noe ved at jeg ikke lenger kommer til å ligge i et kalorioverskudd. I fitnessverden snakker man ofte om on- og offseason. Disse begrepene dreier seg om en forskjell i fettprosent og kroppsvekt. Jeg har tidligere uttrykt misnøye rundt disse begrepene da jeg mener at det beste er å holde en god form året rundt. Allikevel var jeg villig til å teste ut en mini bulk nå som konkurranse er et faktum. Dere vet, whatever it takes! Med gode resultater fra denne første perioden og noe rikere på erfaring står et nytt kapittel nå for tur. Ingen ekstreme endringer- jeg skal bare ikke bulke lenger. Jeg holder fortsatt fast ved min filosofi om å holde en god form året rundt. Jeg velger i den forbindelse å innføre et nytt begrep: all-season. Igjen for å understreke dette med fitness som livsstil. Målet er å ligge 3-5kg unna en konkurranseform- så ønsk meg gjerne lykke til :)

 

Ønsker dere alle en fin uke og en riktig god start på påsken!
(svarer på kommentarene deres i kveld)


Chill

God kveld til dere!

Dette blir et kort innlegg bare for å oppdatere og gi et lite livstegn.. Vet dere hva, jeg hadde egentlig planer om å poste et helt annet innlegg til dere i dag, men typisk meg- jeg er ikke ferdig med å skrive enda. Så det får vente litt til.. Tiden strekker jo aldri til. Kan ikke noen gi meg flere timer i døgnet?? Ahrg!
Jeg kom sent hjem og nå er jeg totalt utslitt etter dagens gjøremål. Som alltid har jeg tusen ting jeg burde gjort, men jeg må nok bare innse at jeg ikke rekker alt i kveld heller :-P

En liten oppdatering på matfronten igjen.. Her er noen av dagens måltider:

Dere har sikkert fått med dere siste lefse-mote? Som de fleste andre, så har jeg også prøvd lefsa til Weber. Denne har jo virkelig blitt en hit. Legg igjen en kommentar alle dere som har prøvd den ;) hehe
Den ble gigantisk- på størrelse med en pizzabunn. Fantastisk.
Jeg måtte selvsagt mikse og trikse litt med ingrediensene selv, så den ble ikke identisk- men god var den.


Dagens høydepunkt:

Kjøpte jordbær på REMA for 19kr. Jordbær med cottage cheese og sukrin. Yummi. Det ble dagens siste (og beste) måltid.


Nå skal jeg bare slappe av og nyte minuttene før midnatt, så skal jeg finne puta. En ny dag venter på meg i morgen.Drøm søtt <3

Lanseringsfest

 

På fredag arrangerte The Total Package lanseringsfest for utøvere og samarbeidspartnere. Nesten alle utøverne var til stede og festen var en god anledning for utøvere og samarbeidspartnere til å bli bedre kjent. Vi hadde mye å feire og skålte med champagne i glassene.


Sunn (og usunn) snacks sto på bordet, vi snakker riskaker, cottage cheese, cherrytomater, stangselleri og gulrøtter. På et annet bord sto sjokoladeblandinger og potetgull. Marianne hadde virkelig disket opp med mye digg og prøvde å tilfredsstille alle.


Daglig leder, presenterte resultatene og responsen av lanseringen. Hun holdt en fantastisk takketale til de som har bistått med hjelp til å få ferdigstilt hjemmesiden. Mette Ulseth fikk blomster og fine ord for sin innsats før hun valgte å trekke seg fra sin rolle.
Hilde og Marianne fikk blomster og takk for sin innsats den siste tiden.
Ida presenterte noen av reaksjonene konseptet har skapt på ulike steder på internett, her var det en god blanding av tilbakemeldinger. Enorm ros til hard kritikk og ren komikk var på listen.
Denne kommentaren ga oss en god latter:
"Jeg synes det er så bra at kroppsbygging skal bli dopingfritt, da får guttene mindre bein - og da ser ikke tissen deres så liten ut i forhold til resten lenger!"

Haha!Takk!

 

Hei på dere,

For en fantastisk tilbakemelding på forrige innlegg og på lanseringen til Team Total Package .

Tusen takk for all positiv respons og støtte. Kommentarfeltet ser ut som en stor skryte- og takketale. Det er helt utrolig. Tusen takk!
Mange av dere har ønsket meg lykke til- noe jeg virkelig trenger. Jeg er helt fersk i miljøet og fitness som sport. Jeg har en spennende og lærerik tid fremfor meg. Jeg gleder meg over at eventyret endelig kan starte :D 1.mars- en magisk dato.

Når jeg stiller til konkurranse er ikke bestemt enda, men det kan se ut som om det blir NM 2012 eller Oslo Grand Prix våren 2013. Bulk er uansett i gang, og nå er det muskelmassen som skal på plass de riktige stedene først. Hvor lang tid det vil ta er umulig å si. Jeg skynder meg sakte og tålmodighet er nøkkelen.

 

Slenger med en litt motivasjon og ønsker dere en riktig god helg!

NOTHING IS IMPOSSIBLE:

Vinneren av konkurransen

Hei, hei!

Vinneren av kompresjonssokker fra CEP er trukket og den heldige vinneren er kontaktet.
*trommevirvel*
IN LOVE

Det er fredagkveld og jeg er tidenes nerd. Jeg svitsjer mellom blogg, TV, facebook og bloglovin'- kanskje på tide å skaffe seg et virkelig liv ;-P Hehe, neida så.. Egentlig er det deilig å slappe av. Kropp og hode har pluselig bestemt seg for å være fiender og jeg har hatt noen tøffe dager de siste ukene. Dette i tillegg til en kombinasjon av en lat kropp og et stresset hode. Helt grusomt frustrerende.
Æsj. Men nok om det- tilbake til overskriften! Selv om dagene er varme, gradestokken viser røde tall og det lukter vår lang vei så er det ikke noe forelskelse på gang altså, om det var noen som trodde det. Et lite hint av kjærlighet fant allikevel sted da jeg snoket rundt i goderihyllene på Centra tidligere i dag.

Check this out:

 

Photobucket

Disse skapningene er ikke bare dyre og flotte å se på. De smaker jo helt fantastisk!! Jeg henger tydeligvis litt etter i candy-verden. Sjokolade og nøtter er mitt fagfelt. Men disse.. Nei vet dere hva. Godteribønner som smaker smørpopcorn, kaffe, sjokolade, iskrem, lakris OG sjokolade !! Snakk om å få alt i en og samme pose :D
Jeg er i ekstase. <3 JellyBelly.
Oi, nå glemte jeg nesten å skrive at Jelly-posen jeg kjøpte også er sukkerfrie. Går det an, liksom.?! Stine roper hurra, men vi får se om magen gjør det samme! Hørte jeg noen hviske vondt i magen?Dette ble et utrolig unyttig og fjasete innelgg. Beklager det. Men det er jo fredag.. Dessuten er det viktig å dele de små gledene i hverdagen, er det ikke? ;)

God helg alle sammen <3

Konkurranse !!!

K O N K U R R A N S E N    E R    A V S L U T T ET  !
Vinneren trekkes 26/2 og blir kontaktet.

 

Hei, hei!

 

I forrige innlegg viste jeg dere de sokkene jeg tester ut fra CEP. Dette er kompresjonssokker som har disse egenskapene:
Ta en titt på hjemmesiden for mer info.

Da jeg ble spurt om å teste sokkene og skrive litt om disse fantastiske kompresjonssokkene sa jeg JA på en betingelse- at en av mine fantastiske lesere også kan få mulighet til å teste ut et par.

Jeg setter jo så stor pris på dere, så da er det på tide å gi noe tilbake.
Jeg trekker en heldig vinner som får velge seg ut et par kompresjonssokker i valgfri modell, farge og størrelse.

 

 

For å vinne går du inn på CEP sin facebook-side og klikker 'liker' på den kompresjonssokken du kunne tenke deg. 

Det er kun modellene som er avbildet som er tilgjengelige, men ikke alle farger ligger ute. Klikk 'lik' på den som er nærmest og skriv størrelse og ønsket farge i kommentarfeltet under. Deretter kopierer du linken fra FB-kommentaren over i mitt kommentarfelt i dette innlegget  på min blogg. 

Når du har gjort dette så er du med i trekningen av et par freshe sokker fra CEP. Alle sokker kommer i dame og herre-utgave.

Husk:

Legg igjen epost-adressen din slik at jeg får kontaktet deg dersom du vinner konkurransen (epost-adressen vil ikke bli publisert).

 

Jeg trekker en heldig vinner i slutten av uken :) :)

 

Lykke til!

En god morgen

God morgen!

Fuglene kvitrer og det er lysere morgentimer. Jeg sitter fortsatt på sengekanten og drikker en kopp grønn te, spiser en proteinpannekake med jordbærsyltetøy og leser litt kostråd samtidig som jeg får litt inspirasjon til årets vår-mote. Perfekt start på dagen!


Senere i dag skal jeg dra kroppen min med på en hard treningsøkt. Det er beina som skal knuses i dag :D

Jeg må vise dere noe.. Se hva jeg fikk for et par dager siden:
Jeg gleder meg til å teste ut !!

Ha en fiiin fredag!

Nyhet!

 

Hei, hei!

Har dere hatt en fin helg?
Min helg har vært travel med jobb, trening og studier. Dagen i dag startet med en lang gåtur i nysnø. Fantastisk. Jeg elsker kald og frisk luft. Nå har jeg akkurat spist et godt måltid og i tillegg fått lest og repetert litt i forbindelse med studiene.


En fin og fornuftig start på dagen med god samvittighet. Dessverre har den dårlige samvittigheten også sneket seg på. Jeg vet at jeg (fortsatt) blogger for lite etter deres ønsker. Igjen, beklager det! Men med nesten 750 lesere om dagen og èn kommentar får jeg ikke akkurat følelsen av at oppdateringene og innleggene mine er så veldig spennende lenger. Kanskje er det smart å gi dere en større oppdatering en sjeldnere gang?
Uansett, når det er sagt så blogger jeg mye mer nå enn hva jeg tidligere har gjort- og det til tross for en mye mer hektisk hverdag. Så sånn sett skal det ikke stå på innsatsen. Jeg velger allikevel å ta til meg kritikken. Konstruktiv kritikk kan man alltid lære noe av.

Så kanskje har det vært..stille før stormen? Jeg kan nesten garantere dere at det vil bli mer blogging i tiden som kommer. Hvorfor?
Jeg har nemlig en nyhet til dere som venter.. Problemet er at jeg ikke kan fortelle detaljene rundt det, enda.. 
Kanskje noen av dere har skjønt hva det går ut på? Og til dere som ikke har tenkt noe rundt det så kan jeg gi dere noen hint som gjør at dere vil skjønne hva det dreier seg om. Jeg lover å gi dere en full oppdatering så fort jeg kan- og får lov :)Ønsker dere en fin søndag videre <3

Sunnere kroppsideal ?

Dagen i dag brukes til et dypt dykk i studiene og repetisjon i metabolismens prinsipper. Snork.
Pauser ER viktig.  Så, i pausen tok jeg en sniktitt på årets vår- og sommermote. Ikke for å sjekke om modellene hadde spist noe mer siden sist, men for å hente litt inspirasjon til solfylte dager :)

Jeg er vant til at über-skinny modeller viser oss hva vi skal kle oss i de neste sesongene. Denne gangen kom jeg overraskende over et litt uvanlig bilde hentet fra catwalken  (bilde til høyre):Litt usikker var jeg på om denne Wang-modellen faktisk hadde skjønt at 'strong is the new skinny' eller om det bare gikk en annen modell rett bak som skapte en illusjon om en noe mer sprek figur?!

Jeg googlet Alexander Wang litt til og fant dette bildet på kjendis.noHah, her snakker vi powerwalk, faktisk :D
Fortsatt en lang vei å gå for de aller fleste modeller, men det er da et steg i riktig retning-  er dere ikke enig?

Dagens kos

..sammen med verdens beste :DJeg henger (igjen) litt etter med å svare på kommentarene deres. Jeg er utrolig travel om dagen så dere får bare være tålmodige.
Takk for tips i forrige innlegg, jeg er fortsatt litt i tvil om det blir SATS eller Elixia men regner med å bestemme meg i løpet av helgen. Fredag allerede i morgen, folkens. Har dere noen spennende planer? Det har jeg nemlig ;) Tihi.

Nå skal jeg repetere notatene mine om B-vitaminenes struktur og funksjon før jeg sier god natt.

Vi blogges!

Pakke i posten

Denne nyheten har ventet på meg på posten i en ukes tid, jeg er så heldig å få prøvesmake.
Under har jeg også lagt næringsinnholdet.Ellers så har jeg testet ut noen timer på Elixia denne uken.Trenger litt ny treningsinspo og tenker derfor på å bytte treningssenter. Ingenting er bestemt, for jeg er virkelig glad i SATS.
Hva mener dere? SATS eller ELIXIA?

Spennende fredag

Titter fort innom for å ønske dere en riktig god helg. I går ble det dessverre ikke tid til bloggen da jeg hadde hendene fulle hele dagen. Endelig fikk jeg til en etterlengtet styrkeøkt. Jeg tok det riktignok ganske rolig, men litt er da bedre enn ingenting. Det viktigste er at jeg er i gang igjen. Det føles godt.
Jeg har et lite prosjekt/utfordring i dag som jeg både gruer og gleder meg til. Krysser fingrene for at det går bra. Kommer tilbake med mer info til dere litt senere ;)

Nå må jeg gå!Kjedeblogging

Titter bare innom for å si hei..

Etter å ha ligget på samme sted i sengen i over 30 timer (foruten noen turer rask gange mellom soverom og bad), trengte denne stakkars magen litt påfyll igjen. Bilde nr.1 viser en noe sprekere mage enn på skrøplige bilde nr.2.
Hva er vel mer irriterende enn å sove bort hele dagen når man har tusen andre morsomme ting å gjøre?? Gi meg en ekstra porsjon tålmodighet, værsåsnill.
Nå flytter jeg snart over fra seng til sofa- det vil jeg kalle fremskritt ;) Resten av kvelden skal nytes fremfor TV'n i godt selskap <3

Ha en fin kveld, bloggvenner!

Hverdagsliv

Puh! Skal si dere hverdagen er tilbake. Jeg henger nesten ikke med. Hektiske dager betyr dessverre litt mindre blogging.. Det er rett og slett ikke mange nok timer i døgnet. Jeg skal sette av litt tid til planlegging av bloggen i løpet av helgen, da skal jeg prøve å svare på spørsmålene og kommentarene deres også, så vær tålmodig :)
Om dere ønsker at jeg skal blogge om noe spesielt så kom gjerne med forslag. Før tipsene deres strømmer inn her, gir jeg dere en kort oppdatering på matfronten som er ekstremt enkel for tiden..

Favorittfrokost:

Lunsj eller middag:


Snacks (den beste fra Atkins):Jeg har også fikset meg noe nytt utstyr.
F.eks denne søte dingsen:


Nå skal en sliten Stine sove. Vi blogges i løpet av helgen, folkens!

God natt <3

Godt nyttår!

-Hvilken dag er det i dag? Hvilken dag er det i dag?

Ooh, det er lørdag OG nyttårsaften :D Dobbel glede.
Årets siste dag skal så _til_de_grader _ feires. Finstasen skal på og jeg er virkelig klar for å legge 2011 bak meg. Neste gang vi blogges blir i 2012, dere !! Fantastisk! Det er noe magisk med dette årstallet og jeg innbiller meg at det kommer til å bringe mye lykke. Årshoroskopet er allerede lest- og det ser svært lovende ut ;)

Jeg har ikke vært noen fan av nyttårsforsetter tidligere, men denne gangen skal jeg skrive ned noen endringer og konkrete mål for 2012. Symbolsk så synes jeg et nytt år skriker nye muligheter. Dermed er det  lettere å motivere seg for 'ny frisk'. Blanke ark og fargestifter, vet dere..

 

Med dette korte innlegget vil jeg ønske alle mine lesere det beste for 2012. Riktig godt nyttår til dere alle <3

 

Vi blogges i 2012.

 

Go hard!

Julestemning

En god start på dagen..


deretter..Også min favoritt..
Etter tradisjons-posering foran juletreet (som man forøvrig ikke kan se), avsluttet den store kvelden slik..

..og mere vin


Perfekt !

ShapeUp

God jul, kjære bloggvenner!
Håper dere har hatt en like fin feiring som meg. En oppdatering kommer om litt ;)

Sjekk ut neste utgave av ShapeUp!!
I salg 27.12

Løp og kjøp!


Oppsummering

Hei, hei !

Mandag
og ny uke allerede.. Hjelp, tiden flyr. 
Hvor ble forrige uke egentlig av?!
Det er på tide med en liten oppsummering av forrige uke- for ordens skyld.
- trening
Treningsplanen for uke 48 er postet.

- oppdagelse
Lindt 90% kakao og Lindts hjemmeside . Oppdaget at det finnes sjokolade med 99% kakao også :-O  Er det noen av dere som har smakt den så gi meg gjerne tilbakemelding.-tryn
Bokstavelig talt.
I full fart opp gata mister jeg plutselig alt jeg eier av balanse. Med et par 'svømmetak' flyr jeg med stor hastighet med trynet ned i asfalten. Mobilen i den ene hånda og vesken i den andre. Selvfølgelig klarte jeg ikke å ta imot tidsnok. Lettere forslått med blod, brannsår og skrubbsår på knoker og kne, spratt fortere opp enn jeg stupte. Jeg børstet av meg støv og blod og latet som om ingenting hadde skjedd og at ingen hadde sett meg. Det å stupe med hodet først inn i en stor folkemengde midt på gaten- i beste rushtid, er ikke bare vondt men også utrolig flaut. Man blir ikke liggende lenge der, for å si det sånn.

Jeg er i overkant trøtt, sliten og stresset for tiden, så jeg tolker denne hendelsen som et advarsel. Stine bør stresse ned noen hakk fremover.

- forandring
4 gruppetimer på SATS. Jeg har tidligere har nevnt at jeg synes gruppetimene på SATS ikke er noe å skryte av. Dårlige instruktører, konsept, musikk osv. Jeg hadde min storhetstid for noen år tilbake. Da jeg studerte i Trondheim var jeg flere ganger i uken på gruppetimer som aerobic, step og spinning som var basert på 4x4 konseptet. Høy treningseffekt er viktig for meg. Jeg gidder ikke å kaste bort en hel time i sal uten at taket løftes og pulsen fyker til topps. Jeg mener SATS har MYE å lære av 3T-treningssenter. Ikke bare når det gjelder gruppetimer, men hele pakka. Til tross for min skepsis var jeg villig til å gi SATS en ny sjanse. Da det viste at instruktøren faktisk var ei trønder-jente, var jeg solgt ;-)
Endelig har jeg funnet noen timer jeg ønsker å gå på fast i uken. Forandring fryder!

 - treningsmusikk


- frukt

Pære og havregryn stekt i sukrin og kanel.

- Ukens ord
Julekalender, eksamen, hydrolyseØnsker dere alle en god mandag og en flott uke !!
Excellence

I farta. Jeg tester mobilblogging igjen- direkte fra trikken. Som dere ser har jeg tatt tidlig helg og koser meg med en sjokoladebit fra Lindt . Denne inneholder bare 7 gram sukker pr.100g, er full av antioksidanter og smaker himmelsk. Mmm! Vi blogges igjen senere i dag, tenker jeg. Nyt fredagen!

-Stine-

ll pause

 

Snart jul..

 

God kveld,

Jeg vurderte å droppe bloggingen, siden jeg har droppet (nesten) alt annet i dag. Dette innlegget kan bli tørt. Ingen trening og lite bevegelse. Mulig det skyldes gårsdagens galskap (?) Haha, jeg har vondter overalt. Spesielt kjenner jeg smerte i venstre kne- jeg klarer knapt å gå ;-P Restitusjon har vært høyeste prioritet i dag. Dagen har derfor gått med til lesing- masse lesing. Det er snart eksamen og da er det greit å være effektiv. Så, beklager til dere som ikke får svar på spørsmål osv i disse hektiske dager. Jeg har dessverre ikke tid til å sette opp personlige treningsprogram. Søk heller litt i arkivet etter tips og triks.
Jeg trosser eksamen og julestress og skal prøve å holde liv i bloggingen- så får vi se hvor lenge det varer denne gangen :)

For å gjøre studiene og lesingen litt hyggeligere tente jeg masse stearinlys, hørte på julemusikk (unnskylding: jeg har hatt julestemning siden september) og drakk x-antall kopper te (som smaker pepperkaker).

Koos!


Tidligere denne uken laget jeg verdens beste konfektkuler. Disse har jeg hatt  som julesnop de siste tre årene.
Jeg elsker de <3Nyt de siste minuttene av kvelden!Breaking Dawn

God morgen, lesere :)

Det er noe magisk jeg må dele med dere..Jeg har gledet meg lenge og endelig er den her.. Jeg var på kinopremieren i går <3 Sukk..

Ønsker dere en god lørdag!Søndag

Hei, hei

Har dere hatt en fin helg? Her er en slapp søndag med et snev av en bakfull tilstand. Ahh, ikke bra. Årets Halloween er over for min del. Føler ikke for å oppdatere dagens mat og trening for å si det sånn..

Rescue-frokost: dobbel dose ibux, frisk luft, iskaldt vann, Pepsi Max og en dusj. Det ble også en tur i Frognerparken- kall det gjerne en recoveryøkt i sneglefart med fokus på å myke opp et verkende hode og to ødelagte stilett-bein. Fri bar er ikke alltid like gøy har jeg funnet ut.. Bah!


Bilder av hele kostymet og bilder fra helgen oppdateres senere..
Nå er det 'middag' og egenpleie som gjelder ;)

Ønsker dere en fin kveld!
Trening uke 41

 

Det som i utgangspunktet skulle vært et 'god morgen mandags-innlegg' ble heller til en 'god natt tirsdags-post'. Ups, slik kan det altså gå. Jaja, bedre seint enn aldri, er det ikke det de sier?

 

Jeg tenkte egentlig bare å motivere meg selv og dere til en ny uke som er full av treningsmuligheter.
Selv må jeg nesten skryte litt av forrige ukes trening- for den har vært bedre enn på lenge :D Men det er ikke skryt hvis det er sant ;)Ukens tips til dere : 

Ønsker alle en flott uke <3
God helg !

Hei, hei.

Endelig er det fredag folkens- og snart helg :D
Har dere noen spesielle planer?

Her kommer restemat som et  middagstips:
Disse grønnsakene gratinerte jeg og spiste de sammen med svinekjøtt. Se her.
Som dere ser er det MYE grønnsaker, så det ble en del til overs..

Det ble restemat nr 1..Og restemat nr 2: most til suppe. Det grønne på toppen er most brokkoli med kesam, salt + pepper og parmesan.
Varm suppe varmer kroppen og er perfekt på kaldere dager. Anbefales! Nam!Trenger du litt ekstra motivasjon til trening i helgen eller holder det med at solen skinner? Jeg sier - ja takk, begge deler :) Derfor har jeg oppdatert spillelista på ipoden igjen! Herlig!


Glitter og glamour

Hei!

Lørdag var jeg på norgesmesterskapet i Bodybuilding og Bodyfitness. Jeg har fulgt noen av utøverne gjennom trening og diett så det var veldig spennende å se resultatene. Jeg må innrømme at det er jentene og bodyfitness som virkelig er gøy å se på. Gutta i Athletic Fitness er også en fryd for øyet men de store bygger gutta/jentene blir fortsatt for voldsomt for meg..

Masse glitter og glamour ble det og de flotte jentene gjorde en super innsats på scenen. De inspirerte masse og jeg fikk litt lyst til å stå der oppe jeg også (noe som i utgangspunktet var meningen under årets NM). Litt vemodig, men jeg er dessverre ikke heeelt overbevist, enda.. Tror jeg.. Neida, joda så..

Hehe.

Hvem av dere var der?

 

Ellers så har jeg hatt høstferie denne uken og jeg har slappet av og kost meg veldig med gode venner.
Noe trening har det også blitt :)

Hverdag

 

Hei, hei

Det er hverdag, og mandag. Gjett hva? Jeg satte klokken til vekking til kl.06.00. Med mine fire timers søvn, klarte jeg da dessverre ikke å stå opp.. Før alarmen gikk av hadde jeg allerede skrudd den av.. Faen!

 

Meeen, mine damer og herrer. * trommevirvel *
59 minutter senere spratt jeg opp av sengen, blåste støv av treningstøyet og løp til SATS !! Der var jeg i en liten time. Jeg prøvde å vekke liv i kroppen med en veldig lett styrkeøkt på overkropp, i tillegg til noen minutter på ellipsemaskinen. Fantastisk :D


Dessuten holdt jeg ut 4 av 5 timer på skolen i dag også. Det vil jeg kalle en fin mandag og en god start på uken!

 
 

Håper dere også har hatt en fin mandag :)

 

Ny uke igjen

 

Hvordan det står til med vraket? Det er liv i meg men jeg føler meg lang fra levende enda. Det er fortsatt kaos, men jeg har fått sortert noen av tankene mine som snart bør falle på plass.

Jeg har fått gått to lange turer, en i går og en i dag. Ingen styrketrening. Maten jeg spiser er bedre enn noe som helst jeg puttet i munnen hele forrige uke. Så jeg har vel hatt en fremgang på flere hundre prosent allerede. Mye takket være dere som er helt unike når det gjelder oppmuntring, dele erfaringer og komme med tips og råd. Jeg må ha de beste bloggleserene av alle. Jeg er heldig og leser kommentarene deres flere ganger.
Tusen takk for at dere følger bloggen min selv om den ikke er på sitt mest inspirerende om dagen.

 

Jeg kan jo vise frem lunsjen jeg spiste i går (og i dag)  :Ellers så spiser jeg disse pannekakene mine da.. Det blir litt ensformig i matveien foreløpig, men det går greit.

Jeg hentet en pakke på posten i dag fra Tech Nutrition. 3 kilo med Prozyme til en fin pris på 699,- Tror kampanjen gjelder enda, så løp og kjøp!

Ønsker alle mine fine lesere en strålende dag!

Off topic

 

Part 1

Kan noen fortelle meg hvem som hele tiden snakker i munnen på meg hver gang jeg ønsker å si noe i god tro?
Spenner bein på meg så jeg hele tiden stuper når jeg er på tur oppover? Hvem er du som synes det er greit at jeg plutselig skriker i gråt. Holder meg våken om natta? Og hva faen er det som som ligger å presser på brystet mitt så jeg ikke får puste?? De negative tankene.

 

O to the M to the G. Det har mildt sagt vært en helvetes måned. Ja, jeg vet at jeg legger vekt på det negative her nå og poenget med dette innlegget er ikke sympati, men det er på høy tid med en real utblåsning.

 

Part 2

Var du så 'heldig' å få med deg de tidligere episodene?

Dette

http://stinean.blogg.no/1311928997_ny_frisk.html

og dette

http://stinean.blogg.no/1310368805_recovery.html

og dette

http://stinean.blogg.no/1310320668_snudd_opp_ned_p_hodet.html

 

..så forstår du altså at jeg har vært gjennom et brudd med en person jeg har delt ti år sammen med. Jeg er blitt en singel jente.

Alt har gått overraskende smertefritt og begge er skjønt enige om at det var et klokt valg.

 

Part 3
Jeg har lenge hatt en anelse om at det bare var et spørsmål om når nedturen skulle komme. For den måtte jo komme, sant? Den første timen, dagen? Nei. Etter en uke, en måned? Nei, jeg har ikke sett noe til den, neimen så fint da. Jeg klarer meg uten jeg altså..

Eller.. Oi, jo der kom du ja. Au, også så jævli hardt da. Dæven!

 

Jeg kan bekrefte følgende: kjærlighetssorg er utrolig smertefullt. Hjertet blør. Jeg hadde neesten glemt hvor ille det var (13 år siden sist).

Personer jeg har snakket med sier; det tar et år før du er over det.

Mulig det, men det nekter jeg faktisk.


Jeg skal allikevel være så ærlig å si at det å fungere normalt etter dette ikke har vært lett. Først og fremst fordi jeg egentlig er et følelsesmenneske med en god evne til å fremstå som sterk og selvstendig. Tror jeg? En sånn fasade er dømt til å sprekke. Det har den også dessverre gjort.

 

Begynner du å gjespe her nå? Tenkte meg det. Det er en grunn til at jeg sjelden deler private eller personlige hendelser i denne bloggen for å si det sånn.. Jeg LOVER- det blir lenge til neste gang ;)

 

Litt fristet til å lese videre men ønsker en liten piff??

(Om du kjenner meg personlig så tenker jeg nok at du fortsatt leser ivrig videre) Hvis ikke, sett på denne for litt mer såpedrama da vel:

 

Selvdestruktive tanker har ikke vært til å unngå. Hvordan skjedde det? Hva kunne jeg gjort annerledes? Hvor sviktet det, hvor sviktet jeg?

Tanker som å ikke føle seg bra nok, pen nok, snill nok osv dukker opp i hodet og man prøver stadig å lete etter en bestemt årsak. Det føles jo så godt å ha noen eller noe å legge skylden på. Men når det ikke er mulig vil jeg nødig snakke om mine problemer. Jeg mener at det gjør vondt verre dersom man begynner å grave seg ned i de. Nettopp- det stemmer.
H v e r e n e s t e gang jeg tar opp noe som plager meg og gjør meg vondt i hjertet så klarer jeg enten:

 

 1. å uttrykke meg feil og blir misforstått. Check!

 2. ende opp som et følelsesmessig vrak i etterkant. Check!

  Litt heldig er jeg. Jeg slipper relativt lett unna å snakke om problemer eller det som har skjedd, for det er få som spør om hvordan man egentlig har det. Det er underlig hvordan enkelte mennesker, på bakgrunn av ingenting kan slenge ut rykter ut i fra hva de har hørt og hva de tror.Part 4

På tross av denne nedturen vet jeg at det inne i meg ligger det noe som kalles positivitet. Til tider roter jeg den bort, men det som er så fint med den er at jeg alltid finner den igjen. Den må bare brukes riktig for at den skal vare.. Jeg tror på at jeg skal få det til, også denne gangen.

I gode og onde (!) dager, er denne min beste venn:

 

Loven om tiltrekning- en ubegrenset kraft som alltid gir deg det du tenker på. Likt tiltrekker seg likt. Du skaperen av ditt eget liv. Det handler om tanker, følelser og frekvenser som vil gi deg det du ønsker deg i livet.

Har du hørt om denne loven og har du brukt den? Denne boka, The Secret er blitt en skikkelig poppis. Den har også blitt praktisert av mange kjendiser (f.eks Oprah Winfey)


 

Part 5

Dette er kvantefysikk på sitt ypperste og virker for alle, enten du er bevisst på det eller ikke.

I  skrivende stund har tiltrekningskraften gitt meg disse signalene;

 

- fra en høylytt fest i leiligheten ved siden av:

 
 

Innlegg på FB. 'Kjærlighet i andre runde' Sjekk ut ubalanse.com..og en rekke positive tanker som allerede har gjort meg bittelitt sterkere.

 Så nå mangler jeg bare en date ;)

Så for min del. Stine- It's time to move on. Endelig er jeg fri. Jeg har en haug med blanke ark og har akkurat fått fargestiftene mine. Nå skal jeg realisere det jeg har drømt om i ti år. Ingen kan stoppe meg (spesielt ikke meg selv). Kanskje kan jeg ikke oppfylle alt på en gang, men litt etter litt. Om jeg ikke kan skryte så mye riktig enda så kan jeg love at det kommer.
Gud, så herlig. Tusen takk!

God natt!
Om kropp og sånn..

 

 

Jeg har i de siste ukene vært veldig i tankeboksen når gjelder kropp og nye treningsmål. Det er ikke første gang, men for å opprettholde en motivasjon og glede med det man gjør er det faktisk viktig å være klar over målene sine. Først og fremst har jeg valgt denne livsstilen fordi jeg elsker å være i aktivitet. Trening har blitt min store lidenskap. Dessuten er det ikke feil at min største interesse også har utalligefysiske og psykiske helsemessige fordeler. Bedre medisin eller lykkepille finnes ikke. Effekten av en livsstil med fokus på trening og riktig kosthold kan ikke kjøpes for penger.

Dette er faktorer jeg stadig minner meg selv på dersom svinginger i motivasjonen skulle forekomme. Ved hjelp av enkle tanke-teknikker er de gode vanene faktisk lettere å opprettholde enn hva mange tror. Det er riktignok mange faktorer som spiller en rolle her men i utgangspunktet er det enkelt; gjør det!

Etter min deltagelse på BootyCamp hadde jeg en samtale med Silje som stilte meg noen utfordrende spørsmål om fremtidige mål med treningen. Hele tiden dukker spørsmålet om Body Fitness opp igjen. Denne gangen var intet unntak.

 

Skal, skal ikke, skal, skal ikke, skal...?

Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være sååå utrolig vanskelig å komme frem til en riktig avgjørelse her?! Jeg er ekstremt skeptisk og kritisk. Jeg er tidenes Vinglepetter !! Altså, det haster jo ikke. Alt til sin tid, ikke sant? Er jeg ikke klar nå så kan jeg bare stille senere, bla, bla, bla.. Det høres jo fornuftig ut men det er dessverre ikke så enkelt i mitt hode. Nå er dette innlegget i ferd med å bli svært rotete og meningsløst, men jeg skal prøve å få frem fortvilelsen min via noen punkter.

 

 

 1. Jeg har gode gener og bygger muskulatur relativt lett.

  Fleip eller fakta?

  Jeg tror begge deler. Jeg har nok god muskel genetikk men er også godt utstyrt med stahet, disiplin og vilje som også har fungert som en katalysator for mine resultater.

 2. Jeg er redd for fordommer

  Fakta.

  Jeg er ikke i miljøet og kjenner heller ingen personlig som er det. Jeg har alltid vært opptatt av hva andre synes og hva andre tror (en teit egenskap- jeg vet det).

  BodyFitness er en spesiell 'sport' og jeg tror nok aldri jeg kunne entret scenen uten støtte fra venner og familie.

 3. Jeg liker resultatene jeg har oppnådd!
  Fleip og fakta !

  Til mitt daglige bruk om jeg kan kalle det det, så føler jeg meg for stor, tung og klumpete (!) Ikke misforstå, jeg er i utgangspunktet fornøyd med det jeg har oppnådd til nå. Dette er jo et resultat av riktig kosthold mange treningstimer de siste årene.

  I et prøverom føler jeg meg fort stor og maskulin. Det er vanskelig å finne klær som passer og som jeg trives i. På treningssenteret eller i en BodyFitness tanke er jeg plutselig for liten og puslete. Her vil det alltid være svakheter som kan forbedres.

  Konklusjon:

  Forvirret.
  På en side så frister det veldig å kjøre på for å se hvor god (og stor) jeg kan bli og deretter delta i en konkurranse men på en annen side ønsker jeg å være liten, lett og i form hele året.

  Tips? Ja, takk!! Er det noen med peiling eller erfaring der ute- kom gjerne med råd til en forvirret amatør :)


T O P P !

 

Heisann,

I dag kunne jeg observere 798 lesere og dermed gikk jeg inn på dagens Topp 100 på Blogg.no for første gang siden jeg begynte å blogge. Hurra! :D

Det takket være Silje Mariela og hennes 'Ukens Bodywork leser' som ble publisert på hennes sider i går.

Dersom det er noen av dere som ikke har lest innlegget så kan du finne det her:http://bodywork.blogg.no/1315869803_ukens_bodywork_leser_.html

 

og her

 

http://fitnesscoachen.no/

Ha en fin onsdag alle sammen!

September


I går var det jentekveld og Take Away Sushi sto på menyen. Enkelt og VELDIG godt!

Da vi skulle gå hjem var det som om hele himmelen åpnet seg. Det kom enorme mengder med regn og hagl og i løpet av noen få minutter var gatene fulle med vann. Det førte til en løpetur hjem med HØY intensitet. Resultatet ble en Sushi-krasj og soyasaus flytende i posen med lommebok og det hele. Heldigvis gikk det fint. Puh!

Dagen i dag startet med trening på overkropp og kardio på SATS. Som dere kan se på forrige blogginnlegg så testet jeg ut mobilblogging. Det viste seg å være litt mer komplisert enn jeg først trodde. Bildekvaliteten er ikke noe å skryte av og bilde og tekst ble litt rotete. Det kan hende det dukker opp et eller annet mobil-innlegg en gang i blandt.. Vi får se!

Nå er det hjemmekontor som står på planen. Tusen ting skal fikses!

Litt snacks til studiene og planleggingen:


Noen som har smakt disse?

Tester MobilBlogg.. trøtt trening på SATS

347729-1-1314868258090.jpg
Tester MobilBlogg.. trøtt trening på SATS

uten tittel

God kveld!

Det har vært en helg full av følelser og jeg har egentlig veldig lite på hjertet.. men jeg føler allikevel for å blogge litt.
Jeg er ferdig med flyttingen, nå gjenstår det bare å få ting på plass inn i nye skuffer og skap.

Jeg er tom for ord, så jeg går heller over til noe jeg kan.. Litt matprat ;)
Dette ble første måltid i ny leilighet. Slettes ikke verst!
Jeg hadde min siste dag på jobben i går og fikk verdens fineste overraskelse av jentene
(Om dere leser bloggen min så vet dere at jeg kommer til å savne dere masse <3 Hver gang planten blomstrer skal jeg tenke på dere!)Det er utrolig hva man finner under en flytteprosess. Disse kunne ikke passet bedre nå.


Ønsker dere en fin kveld videre!

Vi blogges :)


Dag 1

 

Dag 1 av ?

 

TRENING

 

Styrketrening:

Overkropp

Kardio:

Morgenkardio

 

 

Frokost:

Proteinpannekaker

 

Lunsj:

Kylling, egg, salat

 

Middag:

Laks, brokkoli, salat

 

 

Min første dag på nytt konsept- en kickstart.

 

Jeg har satt opp flere nivå på oppleggene mine, men jeg tester nå ut 'hardcore' versjonen. Det er i første omgang denne jeg vil presentere og oppdatere for dere.

Dette nivået viser ikke til et lavt inntak av kalorier og en enorm mengde kardio som mange kanskje tror. Her er det det satt opp kalorier, matvarer, måltider og trening opp på individuelt grunnlag.

Opplegget vil være et program med fokus på å holde fettprosent nede uten å slite seg i hjel for det. Når det er sagt så skal ikke programmet tilsvare en fitness-diett, men skal passe for hvem som helst som ønsker å holde en bra form året rundt. Disiplin og fokus er uansett to viktige stikkord og med seriøs planlegging, gjennomføring og kontinuitet bør opplegget være i boks. Resultater kommer som kjent ikke av seg selv så her må det jobbes. Hvor lang tid det vil ta eller hvor gode resultater det vil gi er det ingen som vet enda.. Jeg vil vise dere hvilken kvalitet det er mulig å oppnå.

Sååå, da setter jeg i gang da.

Ny frisk

Hei kjære bloggvenner,

Lite oppdateringer denne uken her.. Det føles som om tiden har stått stille etter den grusomme hendelsen fredag. det tar tid å fordøye og bearbeide den store sorgen.
Livet må allikevel gå videre og hverdagen går sin gang..

De siste dagene har vært svært hektiske. Jeg har hatt sinnsykt mye å gjøre og tusen ting å fikse. Heldigvis begynner ting å ordne seg. Fra 1.august starter jeg på ny frisk. Jeg ønsker ikke å gå inn i detaljer men kan fortelle at jeg har blitt singel.. Det føles rart, jeg har jo vært i et forhold i 10 år. Det har vært tre tøffe uker, mye grining og surving og mange tanker som skal komme på plass.


Nå står det pappesker i hele leiligheten. Når jeg ikke har vært på jobb har tiden gått med til pakking og rydding. Snart er jeg ferdig og flyttelasset kjøres på mandag.
Kan man si; nytt liv-nye muligheter ? Jeg forblir positiv og håper på det :)

Siden sola skinner og det er varmt i været slenger jeg med litt gladmusikk for å muntre opp stemningen litt..

Kreativiteten er ikke på topp om dagen og jeg merker antydning til skrivesperre. Gi meg gjerne noen tips til hva dere vil lese mer om. Da blir jeg glad!

Ha en riktig fin dag :)

En tragedie..Det finnes ikke ord for det grusomme som har skjedd..
Alle mine tanker går til de som er rammet og til de pårørende.

 

Ta vare på hverandre og vis kjærlighet.

 

Recovery

God morgen!

 

Hvert sekund går så sakte, det føles som om tiden har stoppet opp.. Jeg skulle ønske jeg kunne klype meg selv i armen og våkne fra et mareritt av en drøm. Så lett er det imidlertid ikke. Tiden eksisterer, jeg lever og situasjonen er reell. Så hva gjør man? Jo, kjemper videre. Jeg har så smått begynt å tenke fremover. Positive tanker skal bli til positive hendelser i fremtiden. Det har jeg bestemt meg for. Heldigvis skal jeg jobbe mye denne uken. Jeg elsker å jobbe- det er virkelig terapi for sjelen.

Jeg henger nok etter med treningen og det ble bare tre økter forrige uke. Kroppen trengte nok en pause. Snart skal jeg dra kroppen min på SATS igjen, så da tenker jeg energinivået stiger noen hakk.

Morgentimene har gått med til egenpleie, god musikk, x antall kopper grønn te og et lass med pannekaker.Nå er jeg klar for at dagen og uken skal starte.

 

Ha en fin mandag alle :)

Snudd opp ned på hodet

 Nyt søndagen videre <3

 

Cardioholic

Tommel opp for kondisjonstrening om sommeren, ute- i solskinn :)
Om man trener mye kardio er det en stor fordel med musikk. Nå foretrekker jeg lett og glad sommermusikk på ørene og slik ser min spilleliste ut nå

 

Jeg er ikke så flink til å holde meg oppdatert på musikkfronten så gi meg gjerne noen tips til musikk :)

 

Jeg er dårlig på å ta kosttilskudd men i dag kjøpte jeg meg nytt proteinpulver, vitamin d3 og spirulina. Gleder meg til å teste ut for å se om det har noen effekt på meg.

Nå skal jeg kose meg med dette før jeg sier god natt!

  

Titter innom..

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/808417/stinean?claim=wzupyybws96">Følg min blogg med bloglovin</a>

Er det i det hele tatt noen som leser blogger nå i dette flotte været? Uansett, jeg tenkte å spre litt ekstra sommerstemning også her på bloggen.

Enjoy!

 
Nyt pinsen og det fine været :D

Feiring i bartebyen

Hei, hei!

Beklager dårlig oppdatering den siste uken. Jeg er akkurat ferdig med min siste eksamen og har brukt helgen til å feire litt ekstra. Jeg har vært i Trondheim og har kost meg masse med gode venner. Vi har feiret bursdag, kjørt GoKart, grillet og drukket (litt for mye) alkohol *kremt*.

Bildet under viser hva jeg spiste mye av under eksamenslesingen- epler, proteinpannekaker, havregrøt og litervismed kaffe. Enkelt og tidsbesparende mat. Endelig kan jeg legge fra meg sykdomslæren. Antatomi og fysiologi er et veldig spennende fag, men sydomslæren kunne jeg nok klart meg uten i hverdagen.. Jeg kan bare nevne detaljerte bilder av alt fra hjerneblødninger til rektale prolapser. Puh, slikt tar på en følsom sjel altså.Her kommer noen bilder fra helgen i Trondheim.
(Jeg skal oppdatere oftere igjen, men jeg trengte denne lille pausen som har vært)


Litt for mye av dette..

Mye god mat..

og ellers full fres!


Snart venter en etterlengtet økt på SATS. I dag blir det kardio og magetrening- jeg gleder meg.
Etter trening skal jeg spise denne 'burgeren':Mmm, perfekt etter trening :D
En god morgenGod morgen :)
Her har morgenen startet med noen kopper varm drikke, treningsinspirert god morgen Norge og mye lærerikt lesestoff.
Jeg liker nye ting i butikkhyllene og i går kom jeg over et nytt magasin. Jeg har ikke lest alt enda, men det jeg har lest til nå virker veldig interessant og spennende. Har noen av dere lest dette bladet?

Joda, det er mer snadder å finne på butikken..Noen ord fra The Secret hører med til en god start på dagen!


Ønsker alle en fin tirsdag :)

17.mai

Heisann!

 

Nasjonaldagen ble veldig romantisk og jeg hadde en aldeles nydelig dag. Selv om været stadig skiftet mellom regn og sol, startet jeg og kjæresten dagen med en tur i skogen. Det var fantastisk å nyte naturen litt ekstra på selveste 17.mai. Etter en times tur i skogen gikk vi til nærmeste bensinstasjon for å kjøpe is <3 Is er obligatorisk på 17.mai!

Resten av dagen ble feiret med god (hjemmelaget) tradisjonell mat og koselig besøk.


Håper dere også hadde en fin feiring :)Sweet

Hurra det er helg !!

En kort treningsoppdatering fra dagens økt. Jeg er snart ferdig med uke 1 av ca 11 uker av mitt sommerprosjekt. Joda, bedre seint enn aldri ;)

Overkropp + mage

 • Sidehev
 • Fronthev
 • Hantelroing
 • Nedtrekk
 • Planke + sideplanke
 • Flys i kabeltårn

45 minutter på ellipsemaskinen. Puh- flink jente!

Førbilder er tatt- en god del kilo skal av. Det skal gå lett! Om dere ønsker kan jeg gi litt oppdatering underveis?
Bulken har gitt resultater på svakhetene mine- gleder jeg meg til å skrelle av og bli der en stund nå som konkurranseplanene er lagt på hylla


Ellers har jeg dilla på en del søte ting uten sukker :Denne er ny i butikken. Smakte sommer! Har dere smakt den?Proteinvaffel med sukrin til frokost er en hit :)
Og søtpotet til middag <3Ønsker alle en flott helg!

 

01.05.2011

 

Hallooo!

Det tar stadig lenger tid mellom hver oppdatering- blogging og nerding hører nok vinterhalvåret til. Solen skinner, fuglene kvitrer og tiden flyr..

Tenk, første mai allerede. Sommeren er like rundt hjørnet. Heldigvis (?) er det ikke bikinisesong, enda.. Etter noen måneder på 'bulk' og hard styrketrening, gjenstår det en god del jobb med formen før jeg viser meg i bikini. Hehe, men prosjektet er for alvor i gang og jeg har satt 'frist' til 1.juli.

 

Dagen startet i dag med morgenkardio på friidrettsbanen. Det ble lett jogg samt noen spurter mot kjæresten for å holde liv i konkurranseinstinktet mitt :-) Beina var tunge i dag etter styrketrening på bein og 4x4 intervaller i går. Det har vært en aktiv helg med andre ord.


To trøtte på banen på morgenkvisten.


Et kryss for hver økt = motivasjon. Og kun 12 uker igjen = motivasjon (haha)Ønsker alle en flott maidag :)Påsken er over for denne gang..

Hei alle sammen!
Har dere hatt en fin påske?

Jeg har kost meg på fjellet i seks dager. Det har vært total avslapning med familie og venner!

Strålende sol hver eneste dag og livet kunne ikke vært bedre!
Fjellskoene har vært på hver dag og det har blitt mange gåturer.


Nyter kaffen min i strålende sol, mange varmegrader og perfekt utsikt <3


Grillkos: pølser og maiskolberSolkrem og Atkinsbar er obligatorisk i tursekken ;)


En sliten, svett (men blid) Stine viser muskler på toppen :-D


Ingen påske uten påskeegg! Disse er farlig gode og har alltid vært et must i påsken (i tillegg til smågodt-egget).

Tihi! Ja, det har blitt noen gram med sukker- kanskje litt mer enn planlagt!
Påsken er snart over for denne gang og i morgen er det skole eller jobb for de fleste av oss.
Ferie og kos er en nødvendighet men nok er nok og hverdagen er kanskje ikke så ille allikevel. Personlig gleder jeg meg til rutinene mine igjen og jeg har tjuvstartet litt allerede: morgenkardio, SATS og 'diettmat' igjen i dag <3

SATS som hadde oppe kun i to og en halv time i dag resulterte i en mindre effektiv økt pga MANGE folk på senteret og apparater/vekter som var opptatt. Det hadde jeg ikke trodd andre påskedag- kanskje jakten på sommerformen er i gang?!

Se her, jeg er allerde i gang med denne etterlengtede sommerformen:

Frokosten ble veid og alt stemmer på grammet ;) Sammen med inspirasjon fra ShapeUp MÅ det bare bli bra :D

Har dere satt dere noe mål før sommeren 2011? -jeg har :)

En fantastisk dag

Gjett hvem som sitter her go' og mett etter å ha spist dette lekre måltidet?!
Jordbær smaker helt fantastisk på en varm solfylt dag som denne :)
Jeg har utnyttet det fine været max i hele dag. Dagen startet med en to timers tur i marka sammen med en god venninne.Årets første blomster ble observert: blåveis, hvitveis og hestehov -et sikkert vårtegn.

Det beste med hele turen (hihii) :


..og Skyr som ventemåltid ;)

Dette vil jeg kalle en perfekt start på påsken! Senere på ettermiddagen ble det en styrketreningsøkt på SATS.
Det ble en rolig økt da jeg var passe sliten og støl fra forrige økt.

Øvelser:
- Sidehev med hantler
- Flys i kabeltårn
- Bicepscurl
- Hantelroing

Det hele var gjort på under 40 minutter :-D

Ha en fin kveld!

Tjuvstart på påskenSjekk påskeverkstedet til kollokvie-jentene :D
Vi har nå tatt en velfortjent påskeferie og i den anledning feiret vi bursdagen min (igjen), spiste god mat og snop (igjen)!Blåse ut innholdet av eggene var kjempegøy. Tror ingen av oss hadde gjort det siden barneskolen. Vi hadde for sikkerhets skyld over 30 egg. Alle skulle blåses for deretter males og pyntes. Puh!
En liten sprekk i egget og for kraftig pust førte til at noen av eggene 'eksploderte' og det ble eggegris overalt. Ja, det ble nesten litt barneskole-stemning med rot, søl, jentehyl og høylytt latter.

Innholdet ble stekt til eggerøre og sammen med hjemmelagede rundstykker og grønnsaker ble det en utrolig god påskelunsj :)

Ingen påske uten påskemarsipan, sant?
Dette skal se ut som et egg (!)

Smakte veldig godt. Nammm!


Har dere påskestemning enda?

For enhver pris?

 

Jeg skriver sjelden om personlige hendelser i denne bloggen og prøver heller å la innleggende gå under kategoriene trening og kosthold. Jeg har mange trofaste lesere som er flinke til å kommentere, gi ris og ros, stille spørsmål osv og det setter jeg så utrolig stor pris på! Dere gir meg masse positiv energi og inspirerer meg- hver dag. Tusen takk!

 

Bakgrunnen for at jeg startet å blogge var for å dele trening og kostholdstips. Trening og kosthold betyr mye for meg og har blitt en stor interesse og del av livet mitt. Jeg blir aldri mett på ny informasjon og jeg kan snakke om det i evigheter fordi jeg synes det er så utrolig spennende.

'Nyere forskning viser ditt og enda nyere forskning viser datt'- ah, det er snacks for meg :-P

 

Jeg kan trygt sette min status til: over middels interessert i helse, kropp, trening og kosthold.

Så er utfordringen å dempe denne iveren for almenheten i frykt for å virke fanatisk. De fleste vet eller har erfart at grensen mellom det å være opptatt av noe til å bli sykelig opptatt er svært liten.

Hva bestemmer når du har trådd over denne grensen?

 

Min mening er at det blir et problem når gleden i det du gjør er fraværende. Nå tenker jeg ikke på normale svingninger i motivasjonen, men at du trener fordi du føler du MÅ, spiser lite fordi du MÅ ligge under viss mange kalorier om dagen eller du får dårlig samvittighet når du ikke får trent etter planen. Uansett hva slags interesse du måtte ha: tar det over livet ditt på en negativ måte, belaster andre, skaper dårlig stemning og gleden forsvinner- da er det på tide å gjøre en endring.

 

Jeg klarer stort sett å holde en grei form året rundt og det er ca. 5 kilo pluss i vinterhalvåret da jeg stort sett spiser mer for å forbedre fysikken min. Når sommeren nærmer seg pleier jeg å hive meg på 'sommerformen' som mange andre uten at jeg trenger å stresse nevneverdig. Jeg slipper skippertaks-slankingen fordi jeg trener og spiser omtrent likt hele året.

Pluss eller minus disse kiloene får jeg ofte spørsmål fra andre om hvor mye jeg trener, hvilken sport jeg driver med og ikke minst hvorfor jeg trener. Jeg har aldri hatt noe konkret svar til dette tidligere annet enn at jeg trener for å holde meg i god form, være frisk og føle meg bra.. Er ikke det et bra nok? - og er jeg da bare besatt siden jeg trener som en idrettsutøver uten å ha et konkret mål?

Nå kan jeg jo bare si at målet med hele greia er å stille i NM i Fitness i oktober.

 

Hva er den EGENTLIGE grunnen til at du trener?

 

Dette er et utrdag fra en artikkel jeg kom over på treningsforum.no

Hva er sannheten?

Går du inn i deg selv og finner ut av hva som er den egentlige grunnen til at du trener, vil dette være motiverende i en helt annen grad enn hvis du ikke er bevisst på det.

 

For å holde motivasjonen er det også viktig å finne ut av hva som inspirerer deg. Ofte kan personer som allerede har oppnådd din målsetning være en fantastisk drivkraft. Selv de beste har forbilder!

 

Jeg elsker intervaller, jeg elsker å gå en rolig tur i skogen, jeg elsker å løfte tunge vekter på gymmet, jeg elsker å lage god og sunn mat, jeg elsker å gå på ski, jeg elsker å føle meg vel, jeg elsker å være i godt humør, jeg elsker å la meg motivere av andre eller motivere andre, jeg elsker å lære nye ting og jeg elsker å dele disse erfaringene med andre! Det er sannheten. Det er min hobby og min livsstil- slik ønsker jeg å leve. Jeg legge mye tid og energi i det fordi jeg ØNSKER det.

Det er også viktig å poengtere at det er slik jeg har lyst til å leve i tillegg til de viktigste tingene i livet som familie, venner, sosialt liv, skole, jobb osv. Den siste måneden har vært veldig turbulent for meg og den fysiske og psykiske helsen har dessverre ikke vært på topp. Det er derfor med veldig tungt hjerte at jeg må fortelle at jeg trekker meg fra NM i oktober. Jeg har gått i fra en innstilling om å være en vinner til å nesten tape alt annet. Jeg hadde en plan, jeg hadde en coach og klubb, jeg hadde motivasjonen, jeg hadde disiplinen og jeg hadde et godt utgangspunkt. Men det er dessverre ikke verdt noe dersom alt annet i livet mangler. Alt koster, jeg var villig til å betale- men ikke for enhver pris. Valget føles helt riktig og jeg har gjort mange endringer i livet allerede :)

Jeg er på vei opp til toppen igjen med en annen holdning og energi enn tidligere.

 

 

Noen inspirerende ord hentet fra The Secret..Feiring

Hei, hei!

Stikkord for helgen: kaker, blomster, gaver, gode venner og god stemning.

Jeg trodde jeg skulle feire bursdagen med en romantisk date; god middag etterfulgt av kino. Slik ble det ikke. Jeg ble veldig overrasket da min kjære hadde ordnet til en fest for meg sammen med verdens beste venner <3
Jeg ble rørt til tårer da disse fantastiske menneskene kom samlet inn døren!

Det ble en kveld med masse latter, snop,musikk, kaker, gaver og vin. Perfekt!
Jeg ble virkelig gjort stas på<3Jeg fikk mange fine blomster..
..og masse flotte gaver


Ja, jeg er verdens heldigste :)


Ha en fin dag!

Torsdag

God kveld :)

I dag har jeg tatt treningsfri men i går hadde jeg en veldig, veldig bra ryggøkt. Fantastisk med dager hvor treningen går lett som en lek og man klarer å pushe seg litt ekstra. Det er helt utrolig hvor mye ekstra energi kroppen har på lur! I forrige uke delte SATS ut gratis soya sjokomelk. Jeg har ikke smakt noen soyaprodukter tidligere, og ble positivt overrasket over smaken. Nam!

Så tok jeg en titt på næringsinnholdet..Lite fett, lite protein og MYE karbohydrater- og det i form av sukker. Dette er ikke et produkt jeg kommer til å innta etter trening. Mye sukker og tomme kalorier gjør at jeg heller vil foretrekke en frukt og proteinshake. Aller helst et komplett måltid med masse gode ingredienser ;)

God mat gjør godt for kropp og sjel. Torsdager er som regel den store kollokviegruppe dagen hvor jentene møtes for å gjøre en god porsjon skolearbeid. I dag har vi jobbet med blodsykdommer, skravlet litt og kost oss med en stor frokost/lunsj ala Stine ;)Men disse jentene er helt klart best <3Ha en fin kveld :D

Pakke i posten

Hei!

Jeg elsker pakker- og på lørdag kom det en pakke fra X-Life i posten. Riktignok til meg fra meg, men gøy er det allikevel :)
Pakken  kom ikke akkurat i en diskret innpakning.


Jeg er skikkelig dårlig på å ta kosttilskudd siden jeg er mest glad i mat som kilde til alt kroppen trenger. Men enkelte ganger kan det være kjekt å ha- som f.eks omega 3 (selolje) de dagene jeg ikke spiser fet fisk. Ellers bestilte jeg BCAA, Kreatin bruspulver fra Tech Nutrition og en treningsbukse fra Better Bodies (min første) *stolt*.

Jeg har aldri prøvd BCAA, noen som har erfaring med dette ? Jeg vil gjerne høre deres suksesshistorier:)


Også kom det jammen mer inspirasjon i posten...Det er ikke hver dag at Pauline Nordin stikker innom ;) Litt forsinket, men herregud- hun er da så absolutt verdt å vente på!
Tårer i natten

 

Jeg er et følelsesmenneske uten like. Tårene sitter løst, klumpen kommer fort i magen eller halsen.
Jeg gråter eller feller en tåre, ofte. Når det er sagt så blir jeg like fort blank i øynene av positive ting som av negative.

Jeg kan gråte fordi jeg er sint. Jeg gråter ofte av glede eller lykke. Om jeg blir glad på andres vegne kan det trille en tåre. Fine ord rører meg. Men størst av alt er kjærligheten til meg selv og personer som betyr mye for meg. Det er her hjertet banker mest og positive og negative følelser påvirkes kraftigst. Noen ganger føles hjertet helt tomt. Andre ganger er det overfylt og slitsomt.

 

Tårene inneholder avfallstoffer som kroppen trenger å kvitte seg med. Tårene skyller bort bakterier, rusk og rask i tillegg til at de forteller hvordan vi har det.  Følelser. Det kan gjøre godt å la disse følelsen komme og reagere slik de vil. Ofte kan følelser som sinne, stress, glede, sorg, lykke, medfølelse, kjærlighet, smerte, nervøsitet osv ende med blanke øyne, trillende tårer eller intensiv gråt.

I skrivende stund har jeg noen tårer som vil skylle bort noen følelser.

 

Et glimt av sol bak tåken å bevare, det er det livsens krav en mann skal klare.

- Henrik Ibsen

 

 

En spesiell tåre jeg vil dele har falt for Japan.

 

Varme hjerter, varme hjerter,
det er hva vi trenger mest
på en jord hvor gråt og smerte,
sorg og nød er velkjent gjest.

-Trygve Bjerkrheim

 

 

Etter regn kommer sol :)

God natt!
Dagens!!!

Hei, hei!

Puh- for en dag!!! Våknet etter kun 4 timers søvn av at noen feil-ringer til meg fordi en tastelås var av.. Så da jeg våknet kom jeg til å grue meg til eksamen som er i dag. Da fikk jeg jo ikke sove igjen. . .
Jeg liker å ha god tid til alt så jeg trenger minst en time til å spise frokost, lage matpakker, dusje og ordne diverse ting før jeg går ut døra.

Jeg liker også å komme tidsnok til avtaler og til eksamen er det jo ekstra viktig å komme tidsnok, ikke sant?
Den som hadde håp om at våren var like rundt hjørnet må nok tro om igjen. Æsj, for et skikkelig drittvær. Jeg brukte intet mindre enn to timer til skolen i dag. Bussen kjørte seg fast og det var sikkert kø til verdens ende..
Panikkfølelsen slo brått inn da jeg skjønte jeg ikke kom til å rekke eksamenslokalet før eksamen skulle starte. Det ble mange telefoner hit og dit. Puhh.. Men det viktigste; jeg fikk tatt eksamen. Resultatet vet jeg ikke sikkert enda- men det får bare gå som det går.

Nå er jeg trøtt, sliten og lat ;-P Det er plussgrader ute men jeg synes det er skikkelig surt og kaldt. Varmovnen er satt på max og jeg har lånt kjærestens gode ulljakke. Nå skal jeg nyte en varm kaffekopp og kanskje sove en liten dupp ;)Ønsker alle en veldig fin dag :)
Mine første skritt

Hei, hei!


Vil minne om CAREs skrittkampanje som startet i dag. Meld deg på her!
Da jeg våknet i dag tidlig så hadde jeg helt glemt av at det  var 1. mars- så skrittelleren ble liggende hjemme.
I siste liten festet jeg den til buksa før jeg gikk til en kardioøkt på SATS og klarte i overkant av 8000 skritt allikevel :D Fornøyd! Det er ikke så mye aktivitet som skal til før det gir resultater, altså.
Skrittene skal registreres som en del av kampanjen. Da får jeg i tillegg registert kardioøktene mine i samme slengen. Det passer perfekt nå som pulsklokka mi har tatt kvelden :(Nå er jeg sliten og trøtt etter en time på mølla.
De frustrerte fruene venter på meg og jeg skal kose meg med et godt etter trenings-måltid.
Vi blogges :)

Ha en fin kveld!


En kort oppdatering

GOD MORGEN!

Tusen takk for ny blogginspirasjon i forrige innlegg! Nå har jeg mye godt lesestoff i ukene som kommer!


Her kommer en kort helgeoppdatering..

Fredag:
Vaskedag og hjemmetrening


Lørdag:
Trening: Kardio + tøying
Polsk-inspirert aften.
Søndag:
Trening: Styrke + kardio 50 minutter
Kino: Black Swan
Har du sett denne filmen? Likte du den?
Jeg synes den var heeelt fantastisk <3

I hennes spor

Mange jenter må gå i flere timer hver dag for å hente vann. Da blir det lite tid igjen til å gå på skole eller tjene egne penger.

Går du 8000 skritt hver dag, kan du hjelpe jenter i fattige land til en bedre framtid - og vinne en tur til Mali med CARE.


Tar du utfordringen?
Klarer du å gå 8000 skritt om dagen i 30 dager? 
Er du sprek og klarer det kan du vinne en tur til Mali!!

Jeg har meldt meg på CAREs skrittkampanje som starter 1.mars. Det er mulig å bestille drikkeflaske og skritteller. Det har jeg gjort! Er du tidlig ute så er kanskje pakken i postkassen innen konkurransen starter.


Konkurranseregler:

For å ha mulighet til å vinne premier, må du gå minst 8000 skritt i snitt per dag i løpet av 30 dager, innen perioden 1. mars til 15.mai 2011.

Premiene trekkes vilkårlig blant alle som deltar og vinnerne publiseres i juni. Turen til Mali vil bli gjennomført høsten 2011 etter avtale med vinnerne.

Og til dere som kanskje ikke går så mye men liker å holde oppe aktivitetsnivået med andre aktiviteter:

Du får også godskrevet følgende aktiviteter der Silva skrittelleren ikke kan brukes

 • Sykling 30 minutter = 2700 skritt
 • Svømming 30 minutter = 2700 skritt
 • Annen mosjon 30 minutter = 2700 skrittEr du med?? Registrer deg her.
Dilla

Dette har jeg helt dilla på om dagen..


 

LIKER DETTE :)

TirsdagHei hei!

Bildet over er coveret på den boka mange av dere har spurt etter. Det er denne jeg har tatt noen øvelses-bilder fra. Boka er dødsbra og anbefales på det sterkeste. Jeg kjøpte min på nettet for ca 200 kroner. Jeg tror det har kommet en nyere utgave, så boka ser kanskje ikke helt lik ut.Jeg fikk en liten overraskelse i posten i går etter å ha kjøpt en hårete kyllingfilet på REMA.
Så nå kan jeg shoppe på REMA 1000 for 200kr :D 

Hadde dere en flott Valentinesday i går? Gjorde dere noe romantisk? <3
Jeg hadde kjærestekveld og vi lagde god hjemmelaget lavkarbo-pizza og spiste bringebær og sjokoladeiskake til dessert. Det var ikke helt etter planen.. men det er lov på kjærlighetsdagen eller hva? ;)
Den smakte hvertfall himmelsk! Om det er noen som kunne vært interessert i oppskriften så skrik ut !


Slik så iskaka ut halvfrossen. Vi spiste også noen av gulrotkake-muffinsene jeg lagde på søndag. Disse muffinsene er de BESTE jeg noen gang har laget og kan anbefales dersom man har lyst til å lage noe digg. Oppskriften finner dere i forrige innlegg og kalori-innholdet er bare 80 pr. stk- så det kan absolutt nytes med den beste samvittighet. Næringsammensetnigen er også perfekt :)


Nå har jeg MYE mer lyst til å bli inspirert av dette magasinet som dumpet ned i postkassa mi i går, enn å lese sykdomslære. Ikke akkurat like inspirerende!Ha en fin tirsdag :)

SøndagStikkord:

- Sol
- Appelsin
- Kakao
- Solkrem
- Varme klær
- Snø og kuldegrader
- Kos

Jeg skal på skitur i dag!!! :D
Skiutstyr er kjøpt og skisporet venter på meg! Løypene har ventet veldig lenge på meg for jeg har nok ikke gått på langrennski siden ungdomsskolen (!)
Jeg gleder meg som en liten unge.
Det er meldt mellom 15-20 minusgrader i dag. Det skal IKKE stoppe meg, men jeg starter oppvarmingen på SATS og håper solen kan varme opp luften litt før jeg hopper i skidressen :D

Jeg skal ta med kamera slik at dere får se hva slags skiløper jeg er! Haha! 

Ønsker dere alle en flott søndag- husk morsdagen i dag <3

BRY DEG!

 

Fortjener oppmerksomhet

ENDELIG en kampanje hvor de har valgt de rette ordene- BRY DEG!

Mange har valgt å avlegge VGs mobbeløfte hvor man forplikter seg til å bry seg om mennesker rundt seg. Fantastisk tiltak-  jeg skal signere dette løftet selv.

 

Hver eneste dag går tusenvis av barn og unge til skolen med en følelse av frykt. Regjeringen har lovet å slå hardt ned på mobbing, men det er bare du og jeg som til syvende og sist kan sørge for at mobbingen tar slutt.

 

Jeg synes det er viktig at slike kampanjer fokuserer på hva vi faktisk skal gjøre og ikke på hva vi ikke skal gjøre. Dette har en mye større effekt da de positive ordenene bringer til positive handlinger. Mobbing er jo nettopp en konsekvens av at man ikke har brydd seg. Dersom et problem har oppstått må man bruke energien på å finne løsningen. Mobbing er et sterkt negativt ord og fortjener ingen oppmerksomhet. At man skal bry seg om andre mennesker, være omtenksom, være et medmenneske, hjelpe og støtte andre, fokusere på de positive sidene ved et menneske- DET fortjener masse oppmerksomhet og det er nettopp dette alle burde gjøre- hver dag! Selv om vi alle er forskjellige så er vi like mye verdt. Verdien av et menneske kan ikke sammenlignes med noe. Vi har alle sterke og svake sider, positive og negative.
«Jeg lover å ikke mobbe» lyder det på VGs nettsider

Jeg skjønner meningen her, men jeg velger heller å signere slik det burde stå:

 

-Jeg lover å bry meg!

 Trenger du hjelp?

Snakk med helsesøster.

Snakk med en venn eller en voksen du stoler på.

Blir du mobbet?

Alarmtelefonen 116111

Norges Røde Kors kontakttelefon 800 333 21

Går det for langt? Ring politiet: Anmeld drapstrusler eller drapsforsøk. Tlf: 02800

Hjelpetelefonen, Mental Helse - 810 30 030

Mobber du?

Alternativ til vold - 22 40 11 10.

Krisetelefonen, Kirkens SOS - 815 33 300

Kors på halsen Norges Røde Kors 800 333 21

 

 

Tittei

Etter forrige publisering har jeg fått litt prestasjonsangst til det meste. Jeg føler at det er større forventninger til meg og  bloggingen min nå, og det er vanskeligere å skrive. Meen, det er vel bare å kaste seg ut i det uten å tenke så mye! Så det er hyppigere blogging i sikte. 
Herregud, jeg er helt målløs etter alle de flotte kommentarene deres i forrige innlegg <3 Tusen, tusen takk!! :) Jeg setter utrolig stor pris på at dere vil følge meg på veien, og jeg lover å gi dere oppdateringer. 

Dette innlegget
dukket opp på Paulines blogg i dag- midt i blinken for meg som har sterk tro på tiltrekningskraften.

Helgen min har vært stille og rolig. Grillet god mat på bål, våknet til perlemorskyer og sovnet i nattens nordlys. Fantastisk. Jeg har også hatt treningsfri- kun en rolig gåtur på lørdag.Mandag (07.02.2011) gikk 'startskuddet'. Treningen besto av styrketrening på overkropp etterfulgt av kardio i 60 minutter- prosjekt fitness er i gang! Wææ.

Mine oppdateringer vil innholde noe av dette:
- Matlogg (med bilder)
- Oppskrifter
- Treningslogg
- Vekt, målinger i cm og etterhvert fett % målt med fettkaliper
- Formbilder
- Tanker, tips og triks

Har jeg glemt noe? Er det noe annet som bør stå på lista?

Planlegging er viktig dersom man har satt seg et mål og vil oppnå noe. Planlegging av måltider gjør hverdagen litt enklere. Her har jeg stekt opp over 2 kg kyllingfilet. Kjempe enkelt å lage seg et måltid dersom alt er tilgjenglig. Sett av et par timer en dag i uka til steking av kjøtt, kutting av grønnsaker osv, ha i bokser og sett i kjøleskap/fryser = mye tid spart.Slipper bomben..

Hei, hei!

En liten oppdatering fra meg.

Dagene går så fort og jeg føler alle dagene er så like. Et helt semester med sykdomslære er i gang.

Sykdom-årsak-syptomer-diagnose-behandling-prognose. Spise-trene-sove. Puh! Jeg aner ikke hva jeg skal blogge om.. Diagnose: Blogglei

Neida, jeg har da utrettet noe de siste syv dagene. På søndag ble det en tur i alpinbakken også har det blitt noen kreative matretter og litt snop. I kveld feirer jeg 21 dager uten kunstig søtning- ironisk nok med et glass Pepsi Max, en tyggis og IFA. Resultatet av denne 'avvenningen' er ekstremt følsomme smaksløker. Pepsien smakte utrolig søtt og hadde en intens karamellsmak jeg aldri har lagt merke til før.

Tiden er inne..

Jeg er helt vill etter nye utfordringer men jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg vil og ikke vil.

'Stine gjør ting hun ikke kan'- det må bli et morsomt (og langvarig) prosjekt.

Så, etter MYE frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å delta i fitness i oktober (?).

Jeg har jo i utgangspunktet aldri trent for å delta i noen konkurranse, men nå er jeg så lysten på nye utfordringer at noe må jeg bare gjøre :) Jeg nekter å sitte på gamlehjemmet og angre på noe jeg IKKE gjorde da jeg hadde muligheten. Jeg er jo så heldig å ha denne muligheten nå.

Herregud, det føles helt absurd! Jeg kjenner ikke noen eller har absolutt ingen tilknytning til miljøet i det hele tatt- så dette vil bli et 'Hjelp, jeg skal stille i fitness' prosjekt.

Jeg skjelver og er nervøs allerede nå og vet ikke helt hvordan jeg skal gå fram enda. Heldigvis har jeg 9 mnd på meg til å legge en solid plan. Jeg har så absolutt ingen tid å miste, så jeg i gang rett etter publisering.

Min plan er som følger:

Step #1:

Minideffe i ca. 2 måneder for å ta en reality-check på formen. Jeg blir nødt til å forbedre mine svakheter som vil komme tydeligere frem med en lavere fett% .

Step #2:

5 måneder hvor jeg skal forbedre disse svakhetene. Ligge i et lite kalorioverskudd slik at jeg ikke går opp for mye i fettprosent på disse 5 månedene.

Step #3:

Dersom dietten jeg i punkt #1 fungerer som den skal, vil jeg klare å komme i konkurranseform de siste 2 mnd.

 

Ja, jeg har mye å gjøre framover og jeg gleder meg!Håper dere vil følge meg på veien, folkens ;)

Ha en fin kveld!

 

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits