januar 2012

Spørsmål om treningen min

Hei på dere!

Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg trener og hva jeg spiser i løpet av en dag, en uke eller en måned. Faktum er at jeg ikke har hatt noe spesielt opplegg på trening eller kostholdsfronten på over et år. Det siste året har jeg viet til vedlikeholdstrening uten noe spesielt mål for øyet. Når det er sagt så har jeg allikevel jobbet med å utvikle min egen treningsfilosofi kombinert med et passende kostholds-konsept. Dette er kun teori basert på egne erfaringer og jeg har ikke testet det i praksis enda selv om livsstilen jeg lever nå er basert på prinsippene fra konseptet.

Starten på 2012 har vært fantastisk selv om treningen etter jul har ikke vært noe særlig å skryte av. Antall økter på SATS kan telles på en hånd. Kneet krangler fortsatt og med en ellers stressende hverdag har skole og jobb vært første prioritet.
Fornuftig synes jeg, men fra nå blir det derimot forandring. Det er på tide med fokus. Jeg har mange store og små planer for 2012 og det er på tide å ta fatt på målene dersom drømmene skal gå i oppfyllelse. Første steg er å få oversikt over treningen og kostholdet for å forbedre mine svakheter i fysikk og form. Så nå skal det planlegges,gjennomføres, logges og dokumenteres underveis.. Jeg gleder meg over alt jeg har i vente og kjører på :D

Jeg har plaget dere med en god del formbilder her på bloggen, men jeg har aldri lagt ut bilder fra selve treningen.
Det gjør jeg nå.. Pluss noen flotte bilder fra 'julebordet' med jobben. Enjoy!


..og mye god mat!

Gleder meg til en ny uke allerede :D

Sunnere kroppsideal ?

Dagen i dag brukes til et dypt dykk i studiene og repetisjon i metabolismens prinsipper. Snork.
Pauser ER viktig.  Så, i pausen tok jeg en sniktitt på årets vår- og sommermote. Ikke for å sjekke om modellene hadde spist noe mer siden sist, men for å hente litt inspirasjon til solfylte dager :)

Jeg er vant til at über-skinny modeller viser oss hva vi skal kle oss i de neste sesongene. Denne gangen kom jeg overraskende over et litt uvanlig bilde hentet fra catwalken  (bilde til høyre):Litt usikker var jeg på om denne Wang-modellen faktisk hadde skjønt at 'strong is the new skinny' eller om det bare gikk en annen modell rett bak som skapte en illusjon om en noe mer sprek figur?!

Jeg googlet Alexander Wang litt til og fant dette bildet på kjendis.noHah, her snakker vi powerwalk, faktisk :D
Fortsatt en lang vei å gå for de aller fleste modeller, men det er da et steg i riktig retning-  er dere ikke enig?

Dagens kos

..sammen med verdens beste :DJeg henger (igjen) litt etter med å svare på kommentarene deres. Jeg er utrolig travel om dagen så dere får bare være tålmodige.
Takk for tips i forrige innlegg, jeg er fortsatt litt i tvil om det blir SATS eller Elixia men regner med å bestemme meg i løpet av helgen. Fredag allerede i morgen, folkens. Har dere noen spennende planer? Det har jeg nemlig ;) Tihi.

Nå skal jeg repetere notatene mine om B-vitaminenes struktur og funksjon før jeg sier god natt.

Vi blogges!

Pakke i posten

Denne nyheten har ventet på meg på posten i en ukes tid, jeg er så heldig å få prøvesmake.
Under har jeg også lagt næringsinnholdet.Ellers så har jeg testet ut noen timer på Elixia denne uken.Trenger litt ny treningsinspo og tenker derfor på å bytte treningssenter. Ingenting er bestemt, for jeg er virkelig glad i SATS.
Hva mener dere? SATS eller ELIXIA?

Pølsefest

Ja, du leste riktig..

Det er ikke ofte jeg spiser mat som dette. Pølser og is- to dager på rad. Jeg er gæærn ;) Haha.
Matlysten har, som dere vet, vært noe fraværende og dermed har jeg endt opp med noen alternative løsninger i matveien. Dessuten hører is og pølser med i forbindelse med feiringer. Og vet dere hva? Jeg har feiret litt denne helgen. Hva jeg har feiret skal jeg komme tilbake til, men jeg kan si så mye som at det gikk veldig bra på fredag!! Ja, jeg vet jeg er hemmelighetsfull her nå. Du verden, jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på det. Gleder meg til å fortelle dere mer når jeg kan.

I mellomtiden gir jeg dere et lite bildedryss fra ukens prosjekt matlyst..
Nå ble jeg sulten igjen, men det blir ikke pølser i dag. Hva skal dere spise til middag ?

Ønsker dere en fin søndag <3
Vi blogges!

Spennende fredag

Titter fort innom for å ønske dere en riktig god helg. I går ble det dessverre ikke tid til bloggen da jeg hadde hendene fulle hele dagen. Endelig fikk jeg til en etterlengtet styrkeøkt. Jeg tok det riktignok ganske rolig, men litt er da bedre enn ingenting. Det viktigste er at jeg er i gang igjen. Det føles godt.
Jeg har et lite prosjekt/utfordring i dag som jeg både gruer og gleder meg til. Krysser fingrene for at det går bra. Kommer tilbake med mer info til dere litt senere ;)

Nå må jeg gå!På min tallerken..

Hello, matlyst! :D

Uten mat og drikke, duger helten ikke.
Med litt mat i magen igjen føles formen litt bedre. Takk for alle god bedring hilsninger i forrige innlegg. Dere er så søte.

Dette var å finne på min tallerken i dag:


Gratinert paprika med karbonadedeig, tacosaus, litt ketchup, pizzakrydder og ost. Enkelt og godt servert med salat og kesam.

Til dessert:
Har dere smakt denne forresten?Nå er det natta.

God natt <3

Kjedeblogging

Titter bare innom for å si hei..

Etter å ha ligget på samme sted i sengen i over 30 timer (foruten noen turer rask gange mellom soverom og bad), trengte denne stakkars magen litt påfyll igjen. Bilde nr.1 viser en noe sprekere mage enn på skrøplige bilde nr.2.
Hva er vel mer irriterende enn å sove bort hele dagen når man har tusen andre morsomme ting å gjøre?? Gi meg en ekstra porsjon tålmodighet, værsåsnill.
Nå flytter jeg snart over fra seng til sofa- det vil jeg kalle fremskritt ;) Resten av kvelden skal nytes fremfor TV'n i godt selskap <3

Ha en fin kveld, bloggvenner!

Knekkebrød og cola

Hei til dere, har dere hatt en fin start på den nye uken?

Takk for flotte innspill og tips til hva jeg bør blogger mer om i 2012. Jeg skjønner at det største ønsket er at jeg faktisk blogger oftere. Jeg er så enig og jeg er klar over at jeg burde det. Dersom noen kan gi meg noen ekstra timer i døgnet så har vi en deal :)
Dagens post skulle i utgangspunktet være en liten anmeldelse av en gruppetime på Elixia. Neida, det blir ikke aktuelt å delta på den timen sa magen min og vrengte ut alt den hadde av innhold. Seriøst, jeg har ikke spydd eller vært kvalm siden videregående- det kan du da virkelig ikke mene?! Joda, den mente tydeligvis alvor og det ble en heftig reprise..
Nå sitter jeg her og synes synd på meg selv, trøstedrikker cola (!) og lurer på når jeg sist satt med hårete tenner etter inntak av en sukkerholdig leskedrikk. Svaret er uvisst, men det hjelper. Det er det viktigste.
Tilbake til bloggposten. Det kan se ut som om dette innlegget blir tørrere enn knekkebrøene jeg spiste til frokost. Det frister lite å skrive om mat, men jeg kan da alltids dedikere dette innlegget til CocaCola.

Hva med litt morsom leske-lektyre?

1. Coca Cola ble oppfunnet i 1886 av en lokal apoteker i Atlanta  (Georgia i USA) , John S. Pemberton,  som prøvde å lage et middel mot hodepine. 

2. En hardnakket myte vil ha det til at Coca-Cola-logoen snudd på hodet og lest bakvendt viser et antimuslimsk budskap på arabisk som tar avstand fra profeten Muhammed og Mekka. Det er bare tull. Flere muslimske organisasjoner har gått god for at Coca-cola-logoen ikke krenker islam eller muslimer, verken direkte eller indirekte.

3. I 1988 viste en internasjonal undersøkelse at Coca-Cola er verdens mest kjente og populære varemerke. Røde Kors kom på andre plass.

4. Ingredienser
Kullsyreholdig vann
Sukker
Koffein
Surhetsregulerendemiddel (E338)
Carmel farge (E150d)
Naturelle smakstilsetninger
pr 100ml inneholder cola  ca . 10g sukker, 0 gram fett, 0g protein og 42 kcal.


Kilder: drikkeglede.no, http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-ColaPlutselig ble Cola også litt kvalmende. BAH! Jeg fortsetter heller med det tørre. Verdens beste knekkebrødoppskrift :D

Du trenger:
50g hasselnøtter (hakket)
50g mandler (hakket)
50g valnøtter (hakket)
30g linfrø
50g solsikkekjerner
50g gresskarkjerner
40g kruskakli
2 ts fiberhusk
1 egg
2-5 dl vann (se an konsistensen)
havsalt

Slik gjør du:
1. Hakk nøtter
2. Bland alle tørre ingredienser
3. Tilsett egg og vann til ønsket konsistens
4. Smør deigen utover et bakepapir på et stekebrett
5. Dryss over med havsalt
6. Sett brettet i en forvarmet ovn, 180 grader (varmluft) i 10 minutter
7. Ta ut brettet, bruk et pizzahjul og del inn i ønsket antall knekkebrød
8. Stek til knekkebrødene er helt tørre. I overkant av en time. Ha oppe døren på stekeovnen mot slutten for å få en ekstra crispy konsistens.
9. Avkjøl på rist.
10. NYT!Ha en fin uke <3

Hverdagsliv

Puh! Skal si dere hverdagen er tilbake. Jeg henger nesten ikke med. Hektiske dager betyr dessverre litt mindre blogging.. Det er rett og slett ikke mange nok timer i døgnet. Jeg skal sette av litt tid til planlegging av bloggen i løpet av helgen, da skal jeg prøve å svare på spørsmålene og kommentarene deres også, så vær tålmodig :)
Om dere ønsker at jeg skal blogge om noe spesielt så kom gjerne med forslag. Før tipsene deres strømmer inn her, gir jeg dere en kort oppdatering på matfronten som er ekstremt enkel for tiden..

Favorittfrokost:

Lunsj eller middag:


Snacks (den beste fra Atkins):Jeg har også fikset meg noe nytt utstyr.
F.eks denne søte dingsen:


Nå skal en sliten Stine sove. Vi blogges i løpet av helgen, folkens!

God natt <3

Uken som gikk

Hei, hei

Håper dere har hatt en fin helg alle sammen?
Jeg har jobbet mye og trent litt lite denne uken. Jeg har fått til noen økter men ting henger ikke helt på greip i forhold til treningsrutiner enda. Jeg venter fortsatt på å komme skikkelig i gang med hverdagens struktur og rutiner. Treningen er heldigvis en del av min livsstil så jeg tar det som det kommer og stresser ikke nevneverdig av den grunn.

Januarhelvete herjer i media og ikke minst i mange blogger om dagen. Ja, min er også preget av nyttårforsetter og målsettinger, til en forandring uteble panikken denne gangen. Jeg savner den ikke for å si det sånn..

Hvordan står det så til med livsstilen?
Mener du at treningen din og måten du spiser på tilhører det du kaller en sunn livsstil?
Kjenner du kroppen din og vet hva som fungerer for deg men allikevel stresser over at du gikk opp noen kilo i julen? Da vil jeg anbefale følgende-  ta konsekvensene, stopp klagingen og hold munn.
Vær et godt forbilde. Ingen av oss er feilfrie og et godt forbilde vil alltid ha sterke og svake sider. Å vise flere sider av seg selv er heller med på å styrke troverdigheten. Dersom du mener at din sunne livsstil er et faktum skulle det i utgangspunktet ikke vært nødvendig eller normalt med overspising kombinert med diverse faster, ulike dietter og opplegg uke etter uke i etterkant.
Er det slik man skal leve- og skal det fortsette slik livet ut? Det høres for meg ut som et pes av et mareritt.  Jeg vet heldigvis bedre. Skulke treningen og lure seg selv, overspising for deretter faste eller følge diverse dietter er ikke løsningen. Disse påfunnene er kortvarige, nedpsykende og fører ofte til et indre kaos som også kan kalles dårlig samvittighet. De som har opplevd dårlig samvittighet vet at dette er en grusom følelse. Ofte gir følelsen mer av det samme og det blir vanskeligere å komme ut av den negative spiralen. Det beste du kan gjøre mot deg er å lytte til kroppen og ta en beslutning som gir deg god samvittighet. Føles det riktig å stå over en treningsøkt eller spise en sjokoladebit? Er svaret ja- gjør det med god samvittighet og fortsett som før.

Med trening som en del av livet, lå jeg ikke på latsiden selv om det var jul og ferie. Jeg trente både styrke og kondisjon. Riktignok ikke hver eneste dag- men jeg trente. Selvfølgelig koste jeg meg med masse god mat, godis og alkohol i julen slik de fleste gjør når det er høytid. Med god samvittighet. Allikevel ble formen noe 'softere' og vekten viser kanskje et par kilo ekstra nå. Jeg er ikke sjokkert. Dette er helt normalt da jeg har trent litt mindre og spist litt mer eller annerledes enn jeg vanligvis gjør. Hva så, egentlig? Fortsatt ingen panikk her.. Burde jeg få det? Fortsetter jeg livsstilen som før vet jeg at så snart hverdagen er tilbake så vil formen være på plass omtrent like kjapt.

Noen av dere lurte på hvordan jeg skal klare å holde den formen jeg har nå..

Kort kan jeg fortelle hva jeg gjør for å holde formen; jeg har funnet en balanse som passer for meg.

- jeg kommer meg på trening og trener styrke kombinert med kondisjon.

- jeg er fokusert, trener hardt, målbevisst og kontinuerlig.

- jeg prøver å være aktiv ellers i løpet av dagen. Går i stedet for å ta buss, trikk osv.

- jeg vet hva som fungerer for meg og min kropp allikevel er sunn fornuft er det verktøyet jeg bruker mest.

- jeg spiser ren og sunn mat hver dag men koser meg ekstra på f.eks lørdager.

- jeg passer på å spise nok mat i forhold til den treningsmengden jeg har slik at jeg unngår overspising og sug etter søtsaker og annen usunn mat.

- er jeg sliten tar jeg fri fra treningen med god samvittighet og fortsetter som før.

- jeg prøver å få nok søvn (dette er min største utfordring som jeg stadig jobber med å forbedre).

-  når jeg tenker positive tanker så blir hverdagen mye lettere.

- jeg prøver å ha god samvittighet for alle valg jeg tar.

- jeg bryr meg ikke om vekten eller formen skulle vise et par kilo opp eller ned. Kroppen er stadig i endring og kan se ulik ut fra en dag til en annen. Om magen ikke har sixpack en dag så er den fortsatt flat- og det kan jeg da virkelig takle.

- jeg lar meg ikke påvirke av alle andres bekymringer om kropp og form. Spesielt ikke fra andres blogger som ofte gjør meg forvirret og sliten i lengden. Jeg har lært meg til å fokusere på min egen livsstil og egne mål.

- jeg tenker enkelt, detaljer betyr faktisk ingenting i den store sammenhengen.
 

I går var en grå dag, med god samvittighet..
Jeg sov (for) lenge, tok meg treningsfri, var sosial, joggedressen var på omtrent hele dagen, jeg koste meg og spiste bra mat.Nå er det ny uke og ny motivasjon :D

Ønsker alle en flott uke!

Treningsåret 2011

 

God morgen!

Formbildekavalkaden har dere fått. Denne gangen gir jeg dere en kort trenings-oppsummering fra året som gikk.


Januar 2011:

En litt for lang og lat juleferie, men treningsrutinene kom fort på plass igjen.

 

Februar 2011:
Fornøyd med nye ski og  treningsøktene var på rett spor (!)


Jeg prøvde også å finne ut hva jeg egentlig ville med treningen og livsstilen min. Jeg bestemmer meg for å stille til NM i fitness og lager en plan på hvordan jeg skal trene og spise frem til konkurranse.


Mars 2011:
Bulke-program
fra min coach var godt i gang og jeg delte mitt opplegg med dere. Det ble en periode med masse mat og kalorier kombinert med tøffe og tunge treningsøkter for å øke muskelmassen ytterligere. Kardio ble nærmest forbudt og skiene mine måtte bare vente :(


April 2011:

Bulken ble for hard kost for meg og jeg bestemte meg for å trekke meg fra fitness og konkurranse av ulike grunner.
Det var et nederlag, men et nødvendig og klokt valg.


Mai 2011:
Jeg ble min egen sjef igjen og med verdens dårligste kondis kunne jeg endelig starte med kardiotrening igjen. -
Lykke-


Prosjekt 'tilbake i form' var på plass og treningsplanen så omtrent slik ut:


Dag 1: Rumpe + mage

Dag 2: Kardio/fri

Dag 3: Bakside lår + armer (?)

Dag 4: Overkropp

Dag 5: Rumpe + mage

Dag 6: Kardio/fri + mage

Dag 7:Kardio/friJuli 2011:
Treningen og livet gikk strålende og etter å ha jobbet med mitt eget konsept over en lengre periode bestemmer jeg meg for å teste det ut i praksis.
Testing av konseptet gikk dessverre til helvete da livet mitt plutselig ble snudd på hodet og jeg ble singel. Livet måtte komme først og jeg klarte ikke konsentrere meg om noe som helst. Jeg tok bruddet svært tungt, jeg var knust og det føltes som om verden raste.


August-oktober 2011
Høsten ble en ekstremt tung periode og jeg prøvde stadig å kjempe meg tilbake til hverdagen igjen. Noen enkel oppgave ble det ikke. Utfordringer, planer og drømmer gikk i grus. Nedtur på nedtur førte til at det ikke ble noen seriøs fokus på trening og kosthold. Jeg gikk konstant på gråten. Jeg måtte ta en dag av gangen og trente når jeg hadde lyst og energi til overs. Disse månedene ble preget av mye grining, lite søvn, lite/mindre trening og dårlig kosthold. Jeg var støttemedlem hos SATS, årets beste kunde for PepsiMax og aspartam-industrien og Kleenex'n snytte meg for mangfoldige kroner. Årets vrak ble herved kåret.

Oktober- desember 2011
Man kan si mye om meg som vrak, men en ting skal jeg ha- jeg gir aldri opp uansett hvor håpløst det kan se ut. Tro meg, jeg har feilet og gått på trynet maaange ganger. Det så ekstra mørkt ut nå men heldigvis var jeg smart nok til å gi meg selv en ny sjanse. Jeg tok denne sjansen selv om det innebar noen tøffe oppgjør med meg selv og andre. Smertefullt men nødvendig for at jeg i det hele tatt kunne få tilbake livskvaliteten.
Løping ble  etterhvert en favoritt . Jeg fikk helt dilla, men gleden ble kortvarig da jeg fikk konstantert løperkne og betennelse.


2012-
Altså med 2011 som utgangspunkt kan ikke 2012 bli annet enn bra. Jeg har funnet en
balanse jeg lenge har lett etter. Endelig kan livet begynne og det har det gjort litt allerede ;) Fantastisk følelse.
Til de av dere som har fulgt en noe negativt ladet blogg i høst kan jeg forsikre om at det nå skal bli andre boller :D
                                                

Ønsker dere en fin fredag og en riktig god helg!

Kroppsfiksert nyttårsforsett?

 

Endring i helse eller investering i egen kropp inngår hyppig blant nyttårsforsettene i disse tidlige januardager. Det kan være å begynne med noe nytt, slutte med noe, etablere nye vaner eller øke livskvaliteten ytterligere. Er det første gang du har satt satt deg et nyttårsforsett eller har du, som mange andre planlagt en endring, gitt bånn gass og feilet år etter år?
Hva skal du gjøre annerledes denne gangen?
Treningsentrene har ofte kaos-tilstander i januar og historien kan fort gjenta seg i år også- en roligere periode i februar vil komme! Hvor ble det av alle de treningsinspirerte menneskene? Kom bikiniformen litt for tidlig?

Jeg skal ikke nevne ordene nyttår og nyttårforsetter for mange ganger, for det er her de fleste går i fella. For all del, det er viktig å sette seg mål og et nytt år er jo en perfekt start når en endring skal gjøres. Men har du hørt eller erfart at de fleste nyttårsforsettene har en tendens til å mislykkes. Hvorfor? Fordi målene eller endringene som blir satt er urealistiske. Ofte vil man klare ALT- og gjerne på en gang. Motivasjon, kontinuitet og tålmodighet er (igjen) verktøy som bør brukes- livsstil er nøkkelen.


Livsstil betyr at forholdet til målet eller endringen bør stå i stil til livet du ellers lever. Balanse er et viktig stikkord. Vær innstilt på at det du har bestemt deg for å gjøre, skal vare livet ut.  Dersom du for eksempel er en utrent person som aldri før har satt dine bein innenfor et treningssenter, er det da realistisk å trene som en idrettsutøver? To økter om dagen-syv dager i uken? Svaret er selvfølgelig nei. En nybegynner bør starte på et nybegynnernivå. Opplegget bør dessuten individualiseres og følges opp over tid. Etterhvert som kunnskapsnivået blir høyere, teknikk og resultater kommer til syne- da er det tid for å øke belastningen ytterligere i form av hyppighet eller intensivitet.

Skriv gjerne ned målet ditt, det kan hjelpe deg å holde motivasjonen oppe over tid. Målet bør være tydelig og spesifikt. Igjen vil jeg dele SMART-metoden med dere. En metode for å oppnå delmål, hovedmål og personlig suksess på vei mot det man etterhvert kan kalle en livsstil. En del av deg og en del av livet.S-pesifikt
Skriv det ned. Forsøk så å være så spesifikk som mulig. Typisk eksempel: 'jeg ønsker å gå ned i vekt'. Dette er ikke et spesifikt nok. Skriv ned hvordan du vil kroppen skal se ut, føles og eksakt hva du skal gjøre for å få det til. Detaljer er bra. Eksempel: 'jeg skal gå ned 5 kg, kroppen skal føles frisk og full av energi, rumpa skal være stram, magen skal være flat'

Lag en plan på hvordan du skal få det til.

M-ålbart
Hvordan vet du når du har nådd målet? Lag kriterier, skriv ned hvor mye? og hvor mange? Slik kan du måle progresjonen underveis i forhold til målet.

A-ttraktivt
Ethvert mål må være attraktivt og oppnåelig. Målet må kunne resultere i en konkret aktivitetsplan og være oppnåelig gjennom å realisere denne. Husk at du også må være villig til å ofre noe for at du skal komme dit du vil, det kan f.eks innebære å stå opp en time før om morgenen.

R-ealistisk
Målet kan være enkelt eller veldig ambisiøst, men det kan ikke være urealistisk. Bare du kan bestemme hva som er et riktig nivå.

T-idsbestemt
NÅR er du på målstreken? Hva er din frist for måloppnåelse og hvordan vet du at du har nådd målet? Skriv ned en dato og klokkeslett! Tidsperspektiv gir deg muligheten til å visualisere og se deg selv i den situasjonen du ønsker allerede i dag!

Det er et par punkter til man bør forholde seg til:

Økologisk

Hvordan passer dette for andre mennesker og de miljøer du tilhører? Vil dette målet kunne gjennomføres uten at det går utover andre?

Positivt formulert

Fokusér på det du vil ha, i en positivt ladet beskrivelse

Husk at du må ha det som skal til av ressurser for at målet skal kunne gå i oppfyllelse.
Min plan er å sette opp 2-7 mål innenfor ulike områder av livet mitt. Det som har størst ubalanse bør ha størst fokus.

Sjansene for å nå målet øker betraktelig dersom man har mulighet til å se målene daglig. Papirlapper kan fort bli borte (kremt) så det kan være en idé å henge det opp på veggen, kjøleskapet, legge det under puta, lage en visualiserings-plakat, lage det som skrivebords-bakgrunn på datamaskinen eller f.eks. dele det på blogg, facebook osv.

2012-
Mål skal oppnås og planlegging av en "ny start" er i gang. Denne gangen skal det bli noe av! Godfølelsen strømmer gjennom kroppen og du kan nesten ikke vente med å ta fatt på ditt nye og bedre liv!
Glem tiden, framtiden eksisterer allerede. Forlat dårlige frekvenser og la de positive tankene dine lede deg til inspirert handling.
Grip dagen- handle nå!Lykke til :)Snipp, snapp, snute- så var totusenogelleve (endelig) ute..

 

01.01.2012- nytt år, nye muligheter. Har dere hatt en god start på det nye året ?
Til nyttårsfeiringen unnet jeg meg en skikkelig fest. Jeg har nå endelig lagt et tungt 2011 bak meg. Jeg har takket for det gamle og ser frem til å omfavne 2012- og ta det med storm :D
Selv har jeg ikke gjort særlig mye fornuftig i dag og den første dagen i 2012 er snart over allerede.. Mulig det er en dårlig start å våkne bakfull med mindre enn tre timers søvn på øyet. Heldigvis er det fortsatt igjen hele 365 dager av året- så mitt eventyr starter 02.01.2012
365 dager, dere! Det er mange det..

Det ble ikke veldig mange bilder fra feiringen i går, men jeg gir dere siste flex fra 2011 og skåler for dere, mine fantastiske lesere. Dere fortjener en ekstra stor takk. Håper dere hadde en like fin feiring som meg.Hold ut, dette er de siste fleksebildene fra 2011- lover ! ;) Har dere satt dere noen nyttårsforsetter? Det har nemlig jeg denne gangen. Nøye planlagt og notert allerede tidlig i desember. Disse venter svart på hvitt når jeg åpner almanakken min i morgen tidlig. Jeg ønsker uke 1 velkommen.

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits