mars 2012

Siste fleks!

Hei!

 

Det nærmer seg slutten på bulken og det er på tide å ta et steg videre. I dag har jeg vært på 'formsjekk' med TTP hvor formen ble dokumentert med bilder. Jeg legger også ut noen bilder jeg har tatt selv i forbindelse med bulkens avslutning. Jeg har endelig fått veid meg, målt cm og fettprosent. Resultatet er en kropp som er nesten 20 cm større totalt og jeg veier ca. 6 kg mer enn i januar. Etter et heftig matinntak har magen kun vært flat tidlig på morgenen- haha. Maten og treningen har virkelig gitt resultater. Jeg er fornøyd (selv om buksene strammer litt ekstra) ;-)

Var forresten på utkikk etter nye bukser i dag, men det er ikke så lett når buksene er for store i livet og for trange rundt låra. Isj..


Nytt trenings- og kostholdsprogram venter på meg og gjelder ca. fra 1 april, eller litt før (vi får se hva helgen har å tilby først) hihi!

Uansett, jeg har lagt mange harde treningsøkter bak meg og flere skal det bli :D Jeg er motivert til tusen og gleder meg til fortsettelsen. Dere kommer helt sikkert til å se flere trøtte tryner og harryfleksing i tiden som kommer. hehe. Dere slipper ikke unna, stakkars ;)

En liten oppsummering i bilder:
Resultatet av 3 mnd på bulk 29.03.2012:

 

Ha en fin kveld videre.
Vi blogges :)

Sunn og smakfull boksemat..

 

..jeg snakker selvfølgelig om matboksene mine  <3Det har nå gått tre måneder siden jeg startet bulken min i forbindelse med mine konkurranseplaner. Jeg kjenner jeg er drittlei av å bruke det ordet nå, men til dere som ikke er sikre på hva en bulk er, så kan jeg kort fortelle at det går ut på å bygge muskelmasse og forbedre svakheter i fysikken. Bra, ren mat og kalorioverskudd i kombinasjon med hard styrketrening er verktøyene jeg har brukt for å sikre optimale resultater. Valg av råvarer og næringssammensetning er viktig. Beregning av kalorier må alltid vurderes individuelt avhengig av f.eks alder, kjønn og aktivitetsnivå. Et greit utgangspunkt er å starte med 38 kcal pr. kg kroppsvekt og går man ikke opp i vekt er det bare en ting å gjøre- justere kaloriene opp og spise mer.

Nå gjenstår det bare å se om resultatene mine er som ønsket. Hva som har blitt til fett og hva som har blitt til muskler er fortsatt uvisst. Ordet bulk legges snart på hylla og tiden er inne for å starte på et nytt kapittel. Mer om det litt senere.

Oppdaterer dere med noen av dagens måltider før jeg sier god natt.God natt :)

Whatever It Takes

 

Hei!

Se her folkens, TTP presenterer utøverne på hjemmesiden- og jeg var først ut :D
http://www.totalpackage.no/index.php/team-toatal-package-blogg/latest
Et lite intervju og en kort presentasjon..

Et tips, 'lik' Team Total Package siden på Facebook og du vil få informasjon om nye bloggposter og andre nyheter fortløpende. https://www.facebook.com/pages/Team-Total-Package/159312174188606

Anbefales!
Da jeg fikk spørsmålene til presentasjonen, var et av spørsmålene 'Fortell noe få personer vet om deg'. Jeg tenkte lenge på dette spørsmålet. Er det meningen at jeg skal være morsom? Skal jeg dele noe enkelt og unyttig? Noe spennende eller skal jeg grave frem noe skikkelig personlig? Plutselig sto jeg bom fast. Det endte opp med at spørsmålet aldri ble besvart og svaret ble stående blankt. Grunnen til dette kan være svar på spørsmålet. Jeg er en person som bruker mye energi og tenker veldig mye på hva andre synes og mener til enhver tid. Dessverre er jeg er redd for fordommer og janteloven synger nattasang til meg hver eneste kveld. Jeg er ekstremt redd for å gjøre feil selv om jeg gjør det stadig vekk og vet at ingen er feilfrie. En konsekvens av dette er at når jeg bestemmer meg for noe så gir jeg alltid 110%. Det som er trist er at jeg sjelden ser meg fornøyd med de resultatene jeg oppnår. Jeg leter stadig etter feil og graver frem ting jeg kunne ha gjort annerledes. En utrolig dårlig egenskap- jeg vet det! Ofte er det slik at den innsatsen jeg legger ned ofte eller alltid også går utover noe annet. Jeg ødelegger for meg selv, balansen forsvinner og jeg ender opp med å miste totalt fokus. I løpet av det siste året har jeg jobbet mye med å endre denne egenskapen. Jeg er ikke i mål riktig enda, men jeg blir stadig flinkere for hver dag.

Etter å ha opplevd ekstremt mye motgang den siste tiden er jeg nå klar for litt fremgang. Ikke bare når det gjelder fitness, kropp og trening men også ved andre sider av livet. Jeg har lært mye om meg selv og jeg vil lære meg til å være fornøyd og glede meg over de resultatene jeg faktisk oppnår. Jeg ønsker å være stolt av min egen innsats, hvem jeg er og hva jeg står for. Jeg vet at det kommer til å bli en hard kamp hvor jeg står alene og hvor det meste er opp til meg. Jeg føler meg liten og ensom men jeg er klar til å kjempe- og endelig er jeg klar for å vinne. Min indre kraft skal hente frem superkvinnen i meg, uansett hva det måtte koste på godt og vondt. Hardt, fornuftig målbevisst arbeid, tålmodighet og kontinuitet er nøkkelen som skal skape en positiv endring som skal vare livet ut.

 

 

Mandag- ny uke og blanke ark, folkens! Herlig følelse.
Ønsker dere en fin mandag videre!

Oppdatering

Hei, hei!

Det er noen dager siden forrige bloggpost, beklager- men det har sine grunner. Livet er en berg og dalbane og bloggen får dessverre svi for det.

Uansett, treningen går bra som bare det. Jeg øker i de fleste øvelser, sakte men sikkert. Gud, så svak jeg har blitt. Det er en skam!
Denne søndagen har jeg tatt meg fortjent treningsfri. Restitusjon er også en del av planen, og det nytes i dag. Det er som kjent, den store vaffeldagen men det blir ingen vafler på meg. Jeg har heller laget meg sorbet-is av bringebær og sukrin. Perfekt på en solfylt vårdag som denne.

Håper dere har hatt en fin helg og at dere nyter livet <3Chill

God kveld til dere!

Dette blir et kort innlegg bare for å oppdatere og gi et lite livstegn.. Vet dere hva, jeg hadde egentlig planer om å poste et helt annet innlegg til dere i dag, men typisk meg- jeg er ikke ferdig med å skrive enda. Så det får vente litt til.. Tiden strekker jo aldri til. Kan ikke noen gi meg flere timer i døgnet?? Ahrg!
Jeg kom sent hjem og nå er jeg totalt utslitt etter dagens gjøremål. Som alltid har jeg tusen ting jeg burde gjort, men jeg må nok bare innse at jeg ikke rekker alt i kveld heller :-P

En liten oppdatering på matfronten igjen.. Her er noen av dagens måltider:

Dere har sikkert fått med dere siste lefse-mote? Som de fleste andre, så har jeg også prøvd lefsa til Weber. Denne har jo virkelig blitt en hit. Legg igjen en kommentar alle dere som har prøvd den ;) hehe
Den ble gigantisk- på størrelse med en pizzabunn. Fantastisk.
Jeg måtte selvsagt mikse og trikse litt med ingrediensene selv, så den ble ikke identisk- men god var den.


Dagens høydepunkt:

Kjøpte jordbær på REMA for 19kr. Jordbær med cottage cheese og sukrin. Yummi. Det ble dagens siste (og beste) måltid.


Nå skal jeg bare slappe av og nyte minuttene før midnatt, så skal jeg finne puta. En ny dag venter på meg i morgen.Drøm søtt <3

RecoveryKake

 

Kake etter trening er luksus for en stakkar som er vant til tørre riskaker og en lunken proteinshake etter trening. Jeg vil unne meg litt luksus i hverdagen og derfor har jeg funnet den perfekte recovery-kaka :D Energifordelingen er perfekt og den inneholder bare sunne og gode ingredienser. Kaken som bygger muskler. Fantastisk, huh? I dag bakte jeg en eksotisk variant med smak av ananas, banan og kokos.

Sånn i utgangspunktet er jeg drittlei av å lese om diverse proteinbakst i alle varianter,  syntetisk mat, waldenfarms, protein-ditt og protein-datt, iherb og ja.. u name it! Gud, det tar jo fullstendig av på diverse blogger. Jeg blir helt surrete i hodet av det- har mat og gode råvarer gått helt av moten?! Geniale greier og hvor deilig er det ikke å spise seg mett- uten kalorier ?!  Okay, selv om jeg ikke har gjort en eneste iherb bestilling (enda) vet jeg at min blogg ikke er et unntak- selv om den foreløpig er fri for mirakel nudler. Mye tyder på at det er bulke-tåka som snakker. haha. For min del som skal bygge muskler nytter det ikke med syntetsik liksom-mat når jeg skal øke muskelmasse, kroppsvekt og yte max på trening. Pipa får helt sikkert en annen lyd den dagen min mage skriker etter mat og hodet sikler på godis under en konkurransediett. Jaja. Den tid, den sorg.


Her kommer hvertfall oppskriften (med mål og fremgangsmåte) på etter-trenings kaken jeg bakte tidligere i dag. Ironisk nok har jeg ikke trent i dag da.. Treningsfri har virkelig vært nødvendig for en sliten kropp etter mange treningsøkter denne uken. Kaken har jeg derfor delt opp i porsjoner og fryst ned.

ExoticRecoveryCake

Du trenger

Basis:

3 egg, piskes til eggedosis

1/2 boks cottage cheese

1 ts bakepulver

1 ts JBK-mel

1 ts fiberhusk

10g pofiber

30g fiberfin

30g kokosmel/mandelmel

et dryss kanel

et dryss kardemomme

sukrin (ønsket mengde)

sukrinmelis (ønsket mengde)

 

Fyll/smak-

2 stk modne bananer

1 boks ananas

1 ss cocosa, ha i kaken og/eller smør formen

kokosmasse

litt ananasjuice

stekes på 180 grader i 45-60 minutter.Slik gjør du:

 

 1. pisk egg til eggedosis ha i 2 ss sukrinmelis på slutten

 2. mos bananer, cottage cheese og cocosa (kan sløyfes) til en jevn røre

 3. bland det tørre sammen og vend det forsiktig inn i eggedosisen

 4. hell i litt ananasjuice, bland alt sammen og ha røren i en smurt form

 5. dytt ananasbiter ned i kaken, dryss litt kokosmasse og sukrin over

 6. stekes på 180 grader i 45-60 minutter
Forrige søndag laget jeg samme type kake av søtpotet. Den ble minst like god (om ikke bedre). Flere av dere spurte om oppskriften, og siden jeg vanligvis baker på slump ble ikke målene registrert, dessverre. Jeg tror at basis-oppskriften over er omtrent den samme. Jeg kokte, skrelte og moste søtpotetene sammen med cottage cheese på samme måte som bananene i oppskriften over.

 

Kaken kan med fordel varieres på smak så her kommer noen tips og inspirasjon til dere:

 

 • sjokolade og kokos

 • sjokolade og nøtter (peanøtter, pecannøtter, mandler, hasselnøtter, pistasje, valnøtter- eller alle)

 • søtpotet

 • aprikos, nøtter og sjokolade

 • sitron

 • appelsin

 • gulrot (som gulrotkake og kan ligne på denne oppskriften )

 • Eple, vanilje, kanel og nøtter

Ha en fin søndag videre <3

Fremgangsrapport

Hei, hei!


Endelig er det helg, og jeg kan til nå telle 11 (!) treningsøkter denne uken. Fytti.., for et energinivå!! Fra mine tidligere to-tre økter i uken så tar jo dette helt av. Rutiner, disiplin, motivasjon og humør er på plass og fremgangen blir stadig bedre. Maten jeg spiser er perfekt i forhold til treningsmengden og jeg føler meg virkelig anabol (i ordets naturlige betydning). Så nå kan resultatene og musklene bare komme ;-D

Fremgang i styrke på gymmet kan lett måles i kilo og reps. Den estetiske og kroppslige fremgangen er målt i cm, vekt og fotodokumentasjon. Hva som er fett og hva som er muskler er vanskelig å måle. Fettprosentmålinger mangler fordi jeg ikke finner igjen klypa mi. Jeg har bestilt en ny og når den kommer skal det måles slik at jeg kan sammenligne tallene fra fettkaliperen med kroppsvekten. Det blir spennende å se.

Fra neste uke blir det en liten endring i treningsplanen og jeg kommer til å legge inn noen nye øvelser for rygg.Jeg har det travelt så dette ble en kort oppdatering fra meg. Jeg vil ønske dere en fin lørdag og en riktig god helg. Jeg håper vi blogges igjen allerede i morgen.

<3Svar på spørsmål og kommentarer

Hei!

Endelig har jeg fått tid til å svare på spørsmålene og kommentarene deres. Dette blir nesten som en (ufrivillig) spørsmålsrunde, men jeg kan takke meg selv for at jeg har vært sløv til å svare på kommentarer. Til de av dere som har stilt meg disse spørsmålene så håper jeg dere nå får svar på det dere lurer på :)

 

 

#1:

Hei Stine,
Jeg lurte på hvor mange sett og repetisjoner du tar? Det er så mange som sier forskjellig, alle har liksom løsningen men jeg ser jo at det du gjør funker:p du ser fantastisk ut så hvor mange sett og rep tar du? har du gjort det på den måten hele veien?
takk:))

Ooh, der stiller du et vanskelig spørsmål for det varierer veldig. Det er sikkert derfor du også har hørt litt forskjellig, nettopp fordi det ikke er noen fasit her. Min anbefaling er å lese denne artikkelen http://myrevolution.no/s/myo-reps-del-1-en-evolusjon-og-revolusjon/ (del 1 -4)

Bruker du prinsippene som står her vil du fort få fremgang i muskelvekst og styrke. Jeg har selv benyttet meg av denne tidligere, og selv om jeg nå kjører mitt eget opplegg med egen metode benytter jeg meg fremdeles av prinsippene om aktivering og intensive reps og sett.

 

#2:

Selvfølgelig er det spennende å følge med på kostholdet! Men jeg bare lurer.. Siden du er på bulk og greier, da er jo poenget å spise mer mat enn vedlikeholdsnivå. Hvorfor lager du da grøt med fiberhusk, kli og kokosmel, som er veldig lave på kalorier, men gir endel volum? Ikke kritikk eller noe, bare ren nyskjerrighet! :) Ville trodd du heller prøvde å gjøre maten "mindre" for å klare å spise nok. Eller er ikke en bulk så høy på kalorier som det som det ofte fremstilles som?

Takk for bra spørsmål, jeg tar det på ingen måte som kritikk. Jeg synes det er fint at du stiller spørsmål :)
Du har helt rett, fiberhusk, kli og kokosmel gir forholdsvis lite kalorier og mye volum. I grøten hadde jeg også
havregryn og de resterende ingrediensene brukes for å få perfekt konsistens og fiber. En bulk trenger ikke å være ekstremt høy på kalorier slik mange tror. Mitt kosthold er tilnærmet likt slik jeg vanligvis spiser. Det vil si at jeg har samme måltidsrytme og spiser de samme matvarene som før. Endringene ligger hovedsakelig i energifordelingen og større måltider/porsjoner. Et kalorioverskudd på f.eks 500, er (for meg) ikke så veldig vanskelig å få til. Dersom man i tillegg legger de til på en smart måte så er de borte på et blunk.

#3:

Så fin du er!Hvordan gjøres hip thrust?

Ta en titt på videoene under,

 

#4:

Vil gjerne høre om kostholdet jeg, selv på bulk!
Hvordan synes du det føles når boksene plutselig ikke passer lengre. Og hoftene blir litt større enn det du er komfortabel med? Dette synes jeg selv er ubehagelig når jeg spiser i overskudd. Lurer på om det er bare meg, jeg ;)


For meg er det viktig å være komfortabel med kroppen, uansett størrelse. Hvor grensen mellom komfortabel-ukomfortabel går er individuell. Jeg kommer jeg ikke til å kjøre på med noen ekstrem bulk som vil gi meg en vektoppgang på 10kg + Det er heller ikke nødvendig for å oppnå målene mine om økt muskelmasse og en bedre fysikk. Buksene passer fremdeles men de er naturligvis noe trangere etter 1,5 mnd på
kalorioverskudd -men det kan jeg da leve med ;)

Jeg liker å være i form hele året, men det at vekten går opp eller ned 3-5kg i forhold til målsetting er helt OK. Vekten forteller som kjent ikke alt. For å måle den reelle fremgangen er det er viktig å holde øye med centimeterne og fettprosenten i forhold til kroppsvekten. Tallene på badevekta forteller lite om hva kiloene består av- om det dreier seg om muskler, vann eller fett.

 

#5:
Alltid koselig med søstre :) Hvordan trener du bein? Synes du har sååå bra bein :)


Beina mine hilser og sier takk :D
Noen øvelser jeg anbefaler for spreke lår og spretten rumpe er:

 


Ellers så kan det kanskje være litt inspirasjon til øvelser i videoen under. F.eks glute cable kickbacks er en superøvelse for rumpa.

 

#6:

Marie:
Kjempefint design!! :-D Det var rett og slett dritfett!
Eg lurer på hvordan du springer intervallene dine? Hvilken stigning og km/t ? :-)

Jeg løper som regel 4x4 intervaller eller Lyle McDonalds Fatprotocol 1.0

4x4 intervaller:

4x4 minutters intervaller på 85 ? 95% av maksimal hjertefrekvens avbrutt av 3 minutter med lavere intensitet tilsvarende 70% av maksimal hjertefrekvens.

 

Fatprotocol 1.0:

10 min oppvarming

10 min intervaller: 10 x 30 sek på/ 30sek av

5 min total hvile

20-40 min moderat intensitet på aerobt nivå.

 

Jeg følger pulsen og regulerer stigning og km/t underveis slik at jeg hele tiden holder meg innenfor de riktige pulssonene.

 

#7:

Hilde

Det nye designet var kjempestilig..:-) Lurte på om du også, i tillegg til kosthold, ville skrive hva du tar av kosttilskudd og hvordan du responderer på det (feks kreatin, hvis du bruker det)?

Kosttilskuddene jeg bruker er:

 • BCAA, aminosyrer i forbindelse med trening

 • Proteinpulver til pannekakene mine

 • Multivitaminer

 • D-vitamin

 • Kreatin

 • ZMA (sink og magnesium)

 

Ved å ta tilskudd av kreatin opplever jeg økt energi under en treningsøkt. Musklene har mer trykk og jeg har mer å gi på trening- og det er da ikke feil :D

#8:
Hvor mye gram, ss osv, brukte du av hver ting i kaken ?:)
Jeg tok dessverre ingen mål. Lover at jeg skal registrere og dokumentere hele prosessen neste gang jeg skal bake.

 #9:
Deeeeen kaka så jo ikke god ut! =D Menne, hvordan gikk du fram når du lagde den? kok og mose poteter osv? *blond*
Veldig bra form på deg =)
Se svar på spørsmål #8

 #10:
Kaia
Så flink du er! Kom du på denne oppskriften helt selv? :D
Som oftest kommer jeg på oppskrifter selv. Noen ganger blir jeg inspirert av mer 'usunne' oppskrifter og tenker hvordan jeg kan forvandle dissee til en sunnere versjon. En god dose kreativitet, litt eksperimentering og tålmodighet så kan det resultere i noen smakfulle retter.

 

Ha en fin kveld!
Mandag, tirsdag og onsdag

 

Hei, hei

 

Beklager at jeg har vært fraværende de siste dagene. Jeg har som vanlig mye å gjøre og de siste dagene har jeg (som dere kan se) prioritert en oppgradering av designet på bloggen. Det har ikke vært noen enkelt oppgave da jeg i utgangspunktet har null peiling på html-koder, stilsett og design. Jeg har benyttet mange timer til å lese meg frem til litt kunnskap, og det tar sin tid. Vips så forsvant 10 timer på et blunk foran skjermen. Det er helt utrolig hvor mye tid det faktisk kan gå med til å knote.. Men, jeg tror det begynner å ta form nå. Noen detaljer gjenstår, så får vi se hvordan det blir til slutt. :)
Jeg har forresten samlet på noen av kommentarene deres hvor det er spørsmål angående trenings- og kostholdsopplegget mitt. Disse tenkte jeg å svare på i neste innlegg hvor jeg presenterer kostholdsoppsettet mitt for dere.


Dagens pannekake :D


Treningen går helt strålende om dagen og jeg har mye å gi på hver eneste økt. Det kan jeg nok takke det herlige kalorioverskuddet for. Jeg føler meg som en maskin og har (endelig) fått innarbeidet noen gode rutiner. Dessuten klarte jeg å løpe mine første intervaller siden kneskaden i november/desember. LYKKE. Jeg fryktet at jeg aldri mer kunne trene noen form for kardio igjen, men etter lang tid med hvile så ser det faktisk lovende ut. Jeg velger å ta det rolig nå altså, slik at jeg ikke dummer meg ut igjen. 4X4 intervaller sto på planen i dag også, men med kun tre timer på øyet i natt blir det ikke aktuelt og de utsettes derfor lett til i morgen. Jeg har ikke 'skulket' styrketreningen og i dag var det magen som fikk svi.

Trening hittil denne uken:
Mandag: Bein, rumpe, lår + 4x4 intervaller
Tirsdag: Overkropp
Onsdag: Mage


Er det noen av dere som har prøvd denne ? :

Vitamin D i flytende form.
Med disse dråpene skal altså booste det såkalte solskinnsvitaminet som er viktig for muskler, skjelett og immunforsvar.


Ha en strålende dag :D

 
Sweet søndag

 

Hei, hei!
Jeg hadde planer om å poste et innlegg både i går og tidligere i dag, men det gikk dessverre ikke helt etter planen. Det har vært en berg og dalbane av en helg. Med det mener jeg at jeg møtt på noen
fysiske og psykiske opp- og nedturer eller..jeg velger heller å kalle det utfordringer.

Akk, så slitsomt, men det viktigste er at det ble en happy ending. På en måte.. Alt løser seg med litt søskenkjærlighet <3
Jeg er så utrolig heldig og dette innlegget ville blitt uendelig dersom jeg skulle beskrevet hvor fantastisk søster jeg har. Skrivekrampa ville mest sannsynlig tatt meg allerede før jeg hadde kommet halvveis. Men Mari, du vet hva jeg mener og hvor takknemlig jeg er.Dagen i dag kan beskrives med bokstaven S, min dag er lastet med:

søndag, søster, søtpotetkake, sats, styrketrening, sushi og sol.

 


Ja, den ble himmelsk god. Jeg tuller ikke. Fra nå av: søtpotetkake- en av mine favoritter. Innholdet er perfekt etter trening og den oser restitusjon. Altså, jeg har kommet frem til en 'etter treningskake'. *GLIS*

Kaken består av søtpotet, cottage cheese, egg, kokosmel, fiberfin, kanel, sukrinmelis, bakepulver, jbk mel og en ss kesam. Alt på slump, som vanlig ;) 

En ny utfordring venter, et nytt kapittel og en ny uke.

 

Håper alle får en fantastisk uke <3

 

 

Sunne tortillas

 

God morgen!

Det er endelig fredag, dere! Herlig!

Typisk meg, når jeg har dårlig tid eller har mye å gjøre, du verden så kreativ jeg blir da. I går kveld fikk jeg plutselig lyst til å lage hjemmelagde tortillalefser.

I pose og sekk- en oppskrift endte med to ulike resultat.
Her snakker vi diettlefser altså, eller LowCarbLowfatLowCaloriesGlutenFree-HighFibre Mais-torillas. Haha!

Når jeg stekte lefsene helt tørre/sprø så fikk jeg jammen torillachips også. Fantastisk!

 

..Så om du kunne tenke deg tortillachips som snacks denne fredagskvelden trenger du følgende:

 

1. 1 boks minimais
Det er ikke feil å bruke vanlig mais heller, smaken blir antageligvis bedre og karbohydratnivået høyere. Bryr du deg ikke om karbohydratene, så kjør på.

2. 2-3ss fiberfin


3. 1ss JBK mel


4. 1ss fiberhusk


5. 1 egg (lett pisket)

6. 1ss pofiber


7. Krydder: Kernels Nacho cheddar (Pocornkrydder) pepper, salt
Slik gjør du:

1. Hell av alt vannet av maisen
2. Bruk en stavmixer og lag mos av maisen
3. Tilsett egg + det tørre og bland godt. Tilsett mer vann eller mel (om det trengs)
4. Smør blandingen over på et stekebrett kledd med et bakepapir.
5. Ha blandingen i ønsket størrelse på brettet.
6. Ha på krydder.
7. Stekes på 220 grader (varmluft) i ca 10 minutter.
8. For lefser: stekes til de får lefse-konsistens, i ovnen eller i stekepanna.
9: For tortillachips: Ta ut av ovnen, klipp opp i biter- sett tilbake til steking til de blir sprø. Juster gradene ned til ca. 175. Avkjøles på rist. 

Nam, nam. Denne porsjonen har ca. dette næringsinnholdet:
God helg kjære bloggvenner <3

Matvarer

Mat, mat, mat, mat..
Det er siste nytt fra meg om dagen. Det er ikke bare det at jeg spiser mye mer mat- jeg har logget den også. Måler, veier, tilbereder og registrerer. Nå tror dere kanskje at dette har med bulken å gjøre, men i dette tilfellet gjelder det en mappeoppgave som omhandler kostholdsregistrering. Lite spennende oppgave for meg som allerede vet på en prikk hva jeg skal spise. Registreringen har derfor gått veldig fint og det har ikke dukket opp så mye overraskende resultatmessig. Det som derimot er interessant er å sammenligne mitt kosthold med statens anbefalinger. Vi er nok ikke riktig enige, enda..

I forrige innlegg ga jeg dere et innblikk i treningsprogrammet mitt. Noen av dere lurte på hvor lang tid jeg bruker på en treningsøkt. Vel, det varierer men en styrkeøkt tar ca. 45-60 minutter og det samme gjelder kardioøktene. Noen ganger kan det ta kortere tid og andre ganger litt lenger, men jeg prøver å holde meg innenfor timen. Når det er sagt så er jeg ekstremt effektiv når jeg trener. Intensiteten er høy hele tiden- også på styrketreningen. Derfor følger jeg også nøye med på pulsklokken når jeg løfter vekter. Nerd.

Kunne det vært interessant med en smakebit på kostholdet mitt også? Eller det er kanskje ikke like spennende å følge med på en bulk som en deff, men noen matbilder underveis kan jeg dele med dere. En av de største forandringene i kostholdet nå i forhold til på en deff/ vedlikeholdsnivå er at matpakkene eller måltidene er så utrolig kjedelige. I en oppbygningsfase fungerer maten (for meg) kun som drivstoff- mens på et vedlikeholdsnivå kan selv en vassen brokkoli og den tørreste torsken i gata forvandles til verdens herligste gourmet. Nesten.
Popcornkrydderet har jeg forelsket meg fullstendig i. Gud vet hva slags mat jeg ikke har drysset det på. Haha. 
Jeg vet det finnes i flere forskjellige smaker og ved neste matshopping kan det nok hende det ligger en Kernel med sjokoladesmak i handlekurven ;)Mitt treningsprogram

Hei, hei!

Det er på tide med en oppdatering på treningen igjen. Nå som jeg er i gang for fullt tenkte jeg å vise dere hvordan treningsprogrammet mitt ser ut på bulk.
Som dere kan se så er det mindre kardio og mer styrke som står på planen- allikevel blir det en god del økter i løpet av uken så her er det bare å gjøre leksa si ;)
Under finner dere noen av øvelsene jeg har satt opp i programmet.
Se hjemmesiden til TTP, for et større utvalg av øvelser og bli inspirert :D

 

ØVELSER FOR BRYST:
PushUps
Flys

-kabel/hantel

ØVELSER FOR SKULDRE:
Stående roing
Sidehev
Fronthev
Militærpress


ØVELSER FOR RYGG:
Chins
Nedtrekk
Facepull
Bodyrow
Kabelroing
Foroverb. roing


ØVELSER FOR BEIN/RUMPE/LÅR:
Glutebridge
Bulgarsk utfall
Legcurl
Beinpress
Utfall
Hip Thrust
Markløft
Ettbeins markløft


ØVELSER FOR ARMER (TRICEPS/BICEPS)
Dips
Hammercurl


Hva er deres favorittøvelse for de ulike muskelgruppene?

Ønsker dere en fin og sprek uke!
Lanseringsfest

 

På fredag arrangerte The Total Package lanseringsfest for utøvere og samarbeidspartnere. Nesten alle utøverne var til stede og festen var en god anledning for utøvere og samarbeidspartnere til å bli bedre kjent. Vi hadde mye å feire og skålte med champagne i glassene.


Sunn (og usunn) snacks sto på bordet, vi snakker riskaker, cottage cheese, cherrytomater, stangselleri og gulrøtter. På et annet bord sto sjokoladeblandinger og potetgull. Marianne hadde virkelig disket opp med mye digg og prøvde å tilfredsstille alle.


Daglig leder, presenterte resultatene og responsen av lanseringen. Hun holdt en fantastisk takketale til de som har bistått med hjelp til å få ferdigstilt hjemmesiden. Mette Ulseth fikk blomster og fine ord for sin innsats før hun valgte å trekke seg fra sin rolle.
Hilde og Marianne fikk blomster og takk for sin innsats den siste tiden.
Ida presenterte noen av reaksjonene konseptet har skapt på ulike steder på internett, her var det en god blanding av tilbakemeldinger. Enorm ros til hard kritikk og ren komikk var på listen.
Denne kommentaren ga oss en god latter:
"Jeg synes det er så bra at kroppsbygging skal bli dopingfritt, da får guttene mindre bein - og da ser ikke tissen deres så liten ut i forhold til resten lenger!"

Haha!Takk!

 

Hei på dere,

For en fantastisk tilbakemelding på forrige innlegg og på lanseringen til Team Total Package .

Tusen takk for all positiv respons og støtte. Kommentarfeltet ser ut som en stor skryte- og takketale. Det er helt utrolig. Tusen takk!
Mange av dere har ønsket meg lykke til- noe jeg virkelig trenger. Jeg er helt fersk i miljøet og fitness som sport. Jeg har en spennende og lærerik tid fremfor meg. Jeg gleder meg over at eventyret endelig kan starte :D 1.mars- en magisk dato.

Når jeg stiller til konkurranse er ikke bestemt enda, men det kan se ut som om det blir NM 2012 eller Oslo Grand Prix våren 2013. Bulk er uansett i gang, og nå er det muskelmassen som skal på plass de riktige stedene først. Hvor lang tid det vil ta er umulig å si. Jeg skynder meg sakte og tålmodighet er nøkkelen.

 

Slenger med en litt motivasjon og ønsker dere en riktig god helg!

NOTHING IS IMPOSSIBLE:

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits