april 2010

tjuesjette-april totusenogti



Mandagens trening og kosthold:

Før trening: mango + myomocca
*Styrketrening- overkropp*
Etter trening: mango + myomocca
Frokost:
Havregryn, kruskakli, myomocca, cocosa
Lunsj 1:
Potet, kylling, masse salat
Lunsj 2:
Potet, kylling, masse salat
*Rask gange/jogg 45 minutter*
Middag:
Kylling og salat

Oi, litt i overkant mye kylling- men OK for en dag :) 
I helgen ble det grilling i fin været! Rema 1000 har mye billig (og bra) grillmat. Anbefaler svinebiffen som er marinert! Super god og bra næringsinnhold!

Styrketrening:
Benkpress
Militærpress
Sidehev
Push-ups
Chins


Det skjer da litt på brystet om dagen!
Om ikke annet så føler jeg meg ihvertfall sterkere og med kombinasjonen benkpress og pushups har jeg hatt god framgang på kort tid.

Har dere gjort noe spennende i helgen?


Dietten

Sommeren og bikinisesongen er rett rundt hjørnet, og noen små justeringer og grep må gjøres! 
En god plan kan være greit å ha når det skjer mye på en gang. For at jeg skal ha kontroll over matinntaket, så er jeg nå på diett for en liten periode.
Jeg ligger høyere på kaloriene de dagene jeg trener styrke, og noe lavere på fridager/kardio dager + en oppkarbingsdag i uka (lørdag).

Eksempel på hva jeg spiser:

M1: Havregryn, kruskakli, myomocca, cocosa
M2: Kylling, potet, salat, agurk, tomat
M3: Kylling, ris, salat, agurk tomat
Før trening: Mango, myomocca
E. trening:  Ananas, myomocca
M4: Laks, kokte grønnsaker


Med riktig kosthold og bra trening skal fettprosenten ned, ned ned :)
Hva gjør du for å komme i form?




Hverdagsliv..


Diettmat og fargestifter- ingen grå hverdag her nei ;)


Æsj, det blir ikke mye blogging om dagen :( Dagene blir borte på et blunk og dagene består for det meste av trening skole og jobb.
Slik ser hverdagen min ut nå:


Mandag: Morgenkardio, skole/jobb, styrke - overkropp
Tirsdag: Skole/jobb, 4x4 intervall trening
Onsdag: Morgenkardio, skole/jobb, styrke- bein + mage
Torsdag: Skole/jobb, 4x4 intervall trening
Fredag: Morgenkardio, skole/jobb, styrke - overkropp
Lørdag: Morgenkardio, styrke - helkropps program før oppkarbing <3
Søndag: Morgenkardio, stryrke- bein + mage

Også er jeg på diett, faktisk!
Jeg liker best å holde en god form året rundt slik at jeg slipper stress før bikinisesongen eller andre lettkledde anledninger- men denne gangen har jeg valgt å følge et opplegg slik at jeg oppi alt eksamens stress fortsatt kan ha kontroll, og da er det veldig greit å ha en plan å forholde seg til. Konkrete planer har ikke fungert like bra før så vi får se hvor lenge det varer denne gangen ;) Så langt går det fint!

Hvordan står det til med dere når det gjelder kosthold/trening?

Oppdatering!



Påskeferien er desverre over og det har vært nok en travel uke. Dagen i dag har vært helt nydelig. Det er så utrolig deilig å våkne av at sola skinner gjennom vinduet. Herlig!
Dagen startet med 45 minutters rask gange før frokost. Jeg hadde oppkarbing i går og følte meg nesten litt fyllesyk da jeg skulle til å traske av sted!
Frokosten ble som vanlig 30g havregryn, 20g kruskakli og 200g cottage cheeese.
Styrketreningen ble en kjapp økt, da de skulle til å stenge rett før siste øvelse.

Øvelser:
Planke + sideplanke
Bridge (ett bein)
Beinpress
Dips
Bicepscurl
Situps i skråbenk
Ettbeins knebøy
Strake markløft- denne rakk jeg ikke i dag :(

Ellers så har helgen bestått av trening, shopping, bursdagsfeiring og god mat :) Perfekt!

Fangst:



kjøpte meg nye sko, litt vågalt kjøp til å være meg- men glidelås og kilhæl er jo litt tøft da :)



litt rocka smykker



jeans jakke og sommersko :)



gleder meg til å bruke sykkelen min igjen!! Tok en liten titt på den i dag og den trenger en liten service før jeg tar den i bruk!

Hva har dere gjort i helgen?

Jeg vil gratulere alle de flotte utøverene som deltok i Sandefjord Open i dag!!! Dere var fantastisk vakre alle sammen. Gleder meg til å følge med neste helg under Oslo GP. Noen av dere som var i Sandefjord i dag eller skal på Oslo GP?

Biff "strong-enough"

TIPS:
Muskel-middag på påskeaften?

 


Du trenger:

130-150g biff av elg eller storfe

½ løk

1 fedd hvitløk

1ts olivenolje

Salt og pepper

½ ss tomat puré

½ pose rødvinssaus

50-100g paprika

100g frisk sjampinjong

150g blomkål og brokkoli

 Noen skiver syletagurk

1 ss kesam

40g ris (ukokt)

 

Slik gjør du:

Skjær kjøttet i strimler. Brun kjøtt i olivenolje og tilsett opphakket løk + hvitløk og sopp mot slutten av steketiden. Krydre med salt og pepper. Ta vare på krafta fra kjøttet.

Legg kjøttet og sopp/løk blanding over i en gryte, tilsett tomatpurè.

Lag rødvinssaus etter anvisning på pakken og ha den i gryta.

La retten koke noen minutter og tilsett kesam, paprika og sylteagurk mot slutten av koketiden.

 

Serveres med 30g ris og kokt brokkoli/blomkål.

 

Næringsinnhold:

Kalorier: ca.491

Protein: 44.7g

Karbohydrat: 44,7g

Fett: 9g

 

 

 

LAVKARBO:

 

 

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppen



hits