mai 2012

Summertime..

 

 

- and the livin' is easy

 

En sommerhilsen fra meg:)


 


Livstegn

Heisann!

Jeg vet det er lenge siden sist så jeg føler at det er på tide å gi et lite livstegn. Jeg tenker på dere hver dag, opptil flere ganger. Jeg har et titalls påbegynte bloggposter som ikke er ferdig skrevet. Masse hendelser og tanker jeg vil dele med dere også ombestemmer jeg meg igjen.. Hverdagen har sett lysere ut og det siste jeg vil er å spamme dere med negativitet, derfor har jeg bestemt meg for å forlate bloggverden. Jeg har fulgt (for) mange treningsblogger i flere år nå. Jeg har luket vekk 'ugresset' og holdt meg til de som gir meg noe ekstra. Dessverre er det slik at jeg synes det hele begynner å ta helt av.  Jeg er sliten og orker ikke å leve i denne boblen hvor jeg kan mer om andres liv enn mitt eget. Nok er nok. Å forlate denne boblen med ekstrembaking, fluffing og andres bekymringer om egen kropp blir rart, men herregud så deilig det skal bli å prioritere kun seg selv. Å forlate min egen blogg ser jeg på som en større utfordring. Å legge ned bloggen blir som å miste en del av meg selv. En vemodig tanke.. Jeg har ikke kommet frem til en endelig beslutning her enda så foreløpig kommer jeg til å blogge kun etter tid og lyst- uavhenig av kommentarer og leserantall.

 

 

Ønsker dere en fin lørdag og en riktig god helg.LabFood

Se her, dere!! Pakke i posten- til meg!! Ikke så mye som skal til, små gleder ga et stort smil. :DTil Stine

Fra Iherb

Jeg har blogget om f.eks Walden Farms og iherb.com tidligere men dette er min første bestilling. Haha, bedre seint enn aldri.
I pakken lå det tre produkter (noen mer velkomne enn andre) :


Stevia i pulverform, steviadråper med sjokoladesmak og kalorifritt peanøttsmør.
Sistnevnte er på tur ut døra nå. I en søppelpose. Fytti, det er noe av det ekleste jeg har smakt. Jeg har tidligere uttrykt misnøye når det gjelder kalorifri mat og når noe høres ut til å være for godt til å være sant- ja, da er det som regel det.
Jeg vil bestille flere produkter etterhvert, men kommer til å begrense den syntetiske lab-maten.  Steviaproduktene derimot er jeg superfornøyd med :D 

Du får 5% rabatt på din første iherb bestilling om du bruker denne koden:  WIQ240 

Før jeg går amok i nettbutikken, kan dere som har mastergrad i iherb (jeg vet det er mange av dere) gi meg noen tips til neste bestilling(er) ? 

Nyheter

 

Dere har kanskje lagt mere til at det har kommet en rekke nyheter i butikkhyllene nå etter 1.mai ?
Mange treningsbloggere har skrevet mye om den nye cottage cheesen. Jeg ble selvsagt nysgjerrig, så den måtte testes ut.

(her i godt selskap med pannekaker og jordbær, yummi)


Seks kroner dyrere og to prosent mindre fett, nei det var ikke verdt pengene for min del.. Smaken var helt OK, noe syrligere enn orginalen og lettere i konsistensen.

Ellers så har jeg smakt den nye stabbur-laksen:

Jeg er ikke veldig begeistret.. Grøtete og våt konsistens. Her var det lite som minnet om fisk, dessverre. 

Noen av dere som har smakt noen av disse produktene?

Ha en fin dag videre!

Q&A

 

Heisann,

Nå er det på tide med en real oppdatering igjen og jeg vil starte med å svare på spørsmål fra kommentarfeltene. Beklager at det har tatt tid. Jeg synes det er håpløst å nerde foran en pc når fuglene synger og solen skinner. Uansett, skjerpings! Her kommer svarene..

Grete

Du ser veldig bra ut, og planen høres usedvanlig fornuftig ut. Kan jeg spørre deg hva slags type BCAA du bruker? Og hvilke(e) proteinpulver. Jeg er litt skeptisk til å innta noe som er "kunstig", men skal gi det et forsøk nemlig ;) Lykke til med prosjektet!

 

Jeg bruker bcaa fra x-life sitt eget merke. Tenkte å legge ved en link, men det kan se ut som om at det ikke er i salg lenger. Den smaker helt forferdelig så jeg blander den alltid ut med FunLight.

Proteinpulveret jeg bruker er sjokoladeprotein fra Tech Nutrition. Dette bruker jeg kun til baking/pannekaker.

 

Vilde Sofie

Det var veldig synd (som sagt) at prosjektet falt i vasken, og jeg skjønner jo at det er ekstra kjipt når du har lagt mye arbeid og krefter i det. Jeg skjønner også at "sommerkroppen 2012" er noe mange trakter etter, og at det er greit å komme seg på det nivået kroppen og hodet er vant med å være på. Jeg må bare få si at det jeg har sett av deg (formoppdateringer) i det siste, ser veldig bra ut, da. Jeg synes ikke noen deff er nødvendig :) (Selv om jeg igjen skjønner at du er vant med å ligge lavere på vekta, og forstår den greia, som skrevet over:)

Du skriver at din "all season-form" skal ligge 3 kg unna en eventuell sceneform. Vil ikke dette si en relativt lav (for lav?) fettprosent å gå med hele året? Fitnessporten er jo ganske ekstrem, vil jeg si, og muskelbarbiene på scenen har jo knapt nok fett på kroppen. Ikke at jeg har peiling ;) Når det er sagt, er jeg veldig enig i at man bør unngå å stresse kroppen for mye opp og ned i fettprosent. Det er en av mange grunner til at jeg aldri kommer til å vurdere å stille i noen konkurranse ;)

 

Takk for fine ord, Vilde. Jo, du har rett i at fitnessporten er (for) ekstrem. Jeg har satt meg et mål om hvilken form jeg ønsker å komme i og med 3-5 kg unna en konkurranseform mener jeg fettkilo (ikke etter vann er kuttet osv). Jeg kommer ikke til å presse kroppen min hardere enn hva jeg kan tåle fysisk og psykisk. Målet er å få tilbake den formen jeg hadde før jeg startet bulken i januar (som da var ganske nær en sceneform) Denne formen har jeg holdt i flere år tidligere uten at det har påvirket helsen i negativ retning. Jeg tar det som det kommer, lytter til kroppen underveis og stresser ikke. Jeg har sett for meg at prosjektet vil ta ca. 10 uker, men det er mulig det kommer til å ta lenger tid også- og det er helt greit :)

 

Heidi

Dette blir nok bra :) Hvor mange kg skal du ned før sommeren?

Vanskelig å si eksakt, men jeg tror at det vil bli ca. 6 kilo.

 

Hanne

Tankene da jeg leste dette innlegget gikk umiddelbart hit:

http://www.iform.no/pub/art.php?id=2535
Får litt Pauline Nordin-feelingen, så facinerende, motiverende og pent å se på! Og selvfølgelig velger man selv hvilken form man vilo være i. Men sunt og "godt" forbilde, nei..

 

Takk for påminnelsen, Hanne og jeg skjønner godt hva du mener. Mange har blogget om dette i det siste og jeg har også mine meninger rundt dette. Det samme gjelder egen kropp og form. Dette kan diskuteres i det vide og det brede uten at man nødvendigvis kommer frem til noe fasitsvar. Uansett bør fornuft og balanse alltid følge med, uansett hva som er målet. Jeg er åpen for diskusjon og det er mulig jeg vier et innlegg til dette litt senere om det er interesse for det blant mine lesere.Ina

Hva syns du om å lage pannekaker av pofiber og kokosmel å spise de hver dag på diett? Er det egentlig "kosemat"? :)

 

Pofiber og kokosmel er mat uten kalorier og er jo 'diettmat' i seg selv. Som 'kosemat' bør det spises i tillegg- ikke i stedet for annen mat (selv på diett).

 

Marianne

Hei vakkre du... Lurer på hvem vekt som er din trivselsvekt. Hvor høy er du og hva er trivselsvekten?

 

Jeg er 170 cm høy og trivselsvekten finner jeg ut når jeg er fornøyd med det jeg ser i speilet ;)

 
 

Ha en fin søndag :)

DAT ass

På ønskelista i dag ::D

Nå skal rumpe og bein knuses før det er helg. Wee!
Ha en riktig fin fredag!


Mai

 

EN GOD START PÅ DAGEN

Mai startet med en lang tur i morgentimene i strålende sol og musikk på ørene. Lenge siden sist og jeg har savnet denne gode følelsen jeg sitter med nå. Dette må være verdens beste start på dagen?
Det er ikke vanskelig å se at været har vært strålende de siste dagene. Parkene var overfylt med søppel og engangsgriller. 
Som dere kan se på bildet over så har jeg knipset et bilde av mitt nye armbånd. Er det ikke fint? Jeg fikk det til bursdagen min og jeg har oppdaget at det bringer lykke. Mitt nye lykkearmbånd.

 

Til slutt, en siste hilsen til Alexander Dale Oen.
En av våre største idrettsutøvere er dessverre borte. Et stort tap. Jeg tenker på hans nærmeste og kondolerer . Fred over ditt minne.

  

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits