juni 2013

En plass i solen..

Mobilblogg:
Sender dere en hilsen fra Costa del Sol. Kan melde om stekende sol og mange varmegrader. Denne jenta er i feriemodus og jeg koser meg glugg med morgentreninger, strandlivet og god mat sammen med jentene mine <3 Har ikke tatt så mange bilder enda men her får dere en liten smakebit.. Håper dere har det bra:-)
-Stine-

Prosjektet

Hallo kjære bloggvenner!

 

Står det bra til? Hvordan går det med treningen?

 

Prosjektet #24daystogetshredded går snart mot slutten. Dere kan få alle oppdateringer på instagramprofilen min @stinean85. Til dere som ikke følger med der så skal dere få en oppsummering her.

 

Treningen har bestått av styrketrening kombinert med kondisjonsbasert trening- som rask gange og intervaller. I løpet av disse ukene har jeg hatt god effekt av å trappe opp styrketreningen og kutte ned på cardio, og da spesielt langkjøring.

Smart og effektiv trening har vært stikkord i denne perioden.Kostholdet har bestått av de samme matvarene som jeg ellers pleier å spise, men jeg har gjort noen justeringer her og der. Det er stor variasjon måltidshyppigheten og ingrediensene jeg bruker. Her er et eksempel:

 

Måltid 1: stekt egg, karbonadedeig, avokado, nøtter og et lass med varme grønnsaker

Dette måltidet kan faktisk holde meg mett i opptil 6 timer (!)

Måltid 2: kylling eller skinke med varme grønnsaker og ost

Som avslutning nyter jeg en double 0% med en frukt og en ss peanøttsmør

 

Måltid 3: biff/laks eller karbonadedeig med varme grønnsaker, potet/søtpotet eller ris/riskaker.

 

Måltid 4: mager kesam med bær, vanilje, 1 frukt og peanøttsmør


Resultatene hittil..

Det er begrenset hva man kan få til på tjuefire dager så fremgangen har derfor ikke vært enorm. Når det er sagt så har jeg ikke målt fettprosent eller brukt målebånd i perioden. Jeg har derfor ingen konkrete tall å forholde meg til annet enn tallet på badevekta. Badevekta forteller ingenting om kroppsammensetningen så jeg har heller benyttet meg av speilet og formbilder som verktøy for å måle fremgangen. Jeg ser at det har skjedd forandringer i kroppsammensetningen- kroppen har respondert bra på opplegget. Med gode resultater på få dager er prosjektet kvalitetssikret. Hard work pays off, det skal være sikkert :)

Målet videre er i første omgang å opprettholde den berømte HåK (helårskroppen) slik jeg pleier. Hvor veien går videre er fortsatt litt usikkert. Jeg snuser fortsatt på å delta i en konkurranse til høsten, men det blir først etter ferien at jeg kommer til å ta et endelig valg i forhold til dette. Det jobbes uansett med x-formen om dagen ;)Eat for abs!

 

 
Smak av sommer

Hei!

Om det er noen innom her som også følger meg på instagram, så vil jeg si tusen takk .. Takk for kommentarer, spørsmål og hjerter <3 Antall besøkende her på bloggen har falt drastisk det siste året og da er det ekstra hyggelig med over 600 følgere på instagram :) Til dere som følger med begge steder vil dere nok oppleve at det blir like bilder, tekst osv. Kreativiteten er ikke alltid på topp i en ellers så travel hverdag. Blogging er tidkrevende så har dere noen ønsker til hva dere vil lese mer om, så er det bare å slenge inn forslag i kommentarfeltet. Hittil har jeg fått noen spørsmål om jeg kan skrive litt om mitt nåværende kosthold.. Og det er klart jeg kan, om det er interesse for det. 

 

Så, over til overskriften.. Jeg har hatt noen nye smaksopplevelser.  Vi snakker ikke gourmet her, altså.. Dette er bare noen nye små spicy innslag i måltidene mine. Dette innlegget er myntet på smak. Smak av sommer.

 


Sesongens Dobbel 0% med smak av kokos er en gladnyhet. Jeg anbefaler å tilsette friske bær, litt kokosmelk og noen mynteblader for en ekstra fyldig og god smak. Med kokosmelk metter den mer i magen, men kan riktignok ikke gå under nullprosenten lenger. Tips nummer 2 til denne- jeg så at noen hadde laget pinneis av den. Det må jo være sommerens smarteste is ;)


Med denne dipmiksen kan du lage din egen spicy dressing på 1-2-3. Perfekt å blande i kesam- eller i ketchup.Sesongens beste. Hvit asparges, dronningen i grønnsaksdisken. Fantastisk på smak og kan brukes som tilbehør til veldig mange forskjellige retter. Kokes i 6-8 minutter og er klar til servering.


Jeg prøvde meg på en hjemmelaget pesto. Utrolig enkelt og fantastisk godt. Jeg lagde min på slump, selvfølgelig.. Ingrediensene jeg brukte var; basilikum, hvitløk, pinjekjerner, parmesan, maldonsalt og litt olje.


Jeg har smakt sesongens første norske jordbær- har dere? :D


Et måltid som dette er noe jeg spiser mye av- året rundt. Likevel er salat en klassiker på sommeren og den smaker også mye bedre på varme dager.


Mr. Forell <3
Min favorittfrukt er endelig tilbake. Pærer med navnet Forell. Løp og kjøp!
Min favoritt

Proteinrik sommersnacks? Ja, takk!

 

Dette er redningen dersom søtsuget må holdes i sjakk. Perfekt før/etter trening eller som dessert. Min favoritt!

Enkelt, sunt og utrolig digg!

 

Du trenger:

 

Kesam og bær (jeg brukte blåbær).


Kesam er en god kilde til protein. En boks koster rundt 15,- og inneholder 12g protein pr.100g.


Smak til med sukkerfritt syltetøy, vaniljeessens, søtning (f.eks stevia eller sukrin gold) og peanøttsmør.

Bland alle ingrediensene sammen. Kan med fordel settes i fryseren i noen minutter.

Nyt <3

#24daystogetshredded

 

Følger du meg på instagram (@stinean85) så har du sikkert fått med deg denne hashtagen..

Hva man kan oppnå av resultater på 24 dager er minimalt, jeg vet.. Å ty til nødløsninger for å finne bikiniformen er noe jeg i utgangspunktet ikke er noen stor fan av. Jeg ser på meg selv som et medlem av HåK -selv om tittelen på dette prosjektet ikke akkurat støtter HåKs lover. Sommerkroppen er også vinterkroppen- og motsatt. Jeg synes uansett ikke at det er feil å pynte litt på den. Jeg vet hvor skoen trykker- og på disse 24 dagene er det justeringer som er mitt fokus. Justeringer er ordet- justeringer er prosjektet. Opplegget er (til tross for tittelen) smart og baserer seg på min daglige livsstil-  en hverdag hvor et balansert kosthold og dedikert trening står sentralt, men hvor livet, trivsel, sunnhet og helse alltid er førsteprioritet. 

 

«HåK handler om å ha en livsstil du kan ha hele året ? med noen få hederlige unntak. Denne livsstilen innbærer at du skal kunne spise kake når du inviteres på bursdag, du skal kunne nyte litt alkohol eller ta et lite dykk i godteriskålen i ny og ned, så fremt det passer inn og det ikke overdrives. Målet er å føle seg frisk, være frisk og se frisk ut, uten å måtte ofre så alt for mye.

HåK skal være en balansegang mellom å kose seg og å ha en sunn helse. Ble det overtid på jobben en dag? Eller er barna syke? Ja, da kan du selvsagt ta deg fri om du ønsker det. Treningen og kostholdet skal ikke diktere alt i hverdagen din. Det skal bare være en del av hverdagen. Det må være en viss form for balanse mellom trening, kosthold og det livet du lever når du ikke trener og spiser. Her gjelder det å finne ut hva som passer best for nettopp deg.»

http://fitnessbloggen.no

 Daglige oppdateringer finner du på istagram @stinean85.

 
, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits