oktober 2012

Dagens søte

 

CandyKing kan bare legge seg. 
FOR en overraskelse- for en opplevelse! Jeg har ventet lenge på en slik oppdagelse, for denne er unik..


cookies n creammm


Denne herligheten kom til meg i denne pakken:


Fra iherb. (trykk på bildet under for å komme til hjemmesiden)Med denne i hus skal jeg lekende lett klare å være med på Linas utfordring (http://linawickman.blogg.no/1350835578_hvem_vil_vre_med.html)  om å holde seg unna godteri (og annet dritt) frem til jul. Jeg mener, dette ER godteri altså. Smaker fantastisk- helt uten sukker. Mmm!Noen flere som slenger seg med på utfordringen til Lina kanskje? ;)

Som dere kan se på bildet over så har jeg nok en gang gått på en WaldenFarms-smell. Det jeg har testet ut tidligere har smakt helt grusomt (http://stinean.blogg.no/1336668353_labfood.html), men denne pannekakesirupen skal visstnok smake godt (?) ..så da gir jeg WaldenFarms en siste sjanse.

Noen som har smakt den?

Les mer om disse produktene på iherb.com (nei jeg er ikke sponset, bare hjernevasket) hehe

Du får 5% rabatt på din første iherb bestilling om du bruker denne koden:  WIQ240

Bicepsgaranti og dagens motivasjon!

 

God formiddag!

Takk for masse flotte tips i forrige innlegg! Dere er herlige- og for en sunn og sprek gjeng da! Fantastisk :D Fortsetter det sånn så skal jeg prøve å levere like godt tilbake!

Min morgen startet med en løpetur i soloppgang og kuldegrader med en god venninne. Vi skravlet hele veien, og vips så var 45 minutter og 7 km unnagjort. Det er lekende lett å komme seg opp av senga når man har en avtale. En treningspartner er gull og gir virkelig motivasjon til tusen. Anbefales til de som ikke har prøvd det! Før hadde jeg en fast sprek treningspartner, men nå det siste året har jeg kun hatt noen treningsdater sporadisk med venninner. En av disse har vært min kjære søster. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få henne hekta på styrketrening, men så feil kan man altså ta. Det beste jeg vet er å få jenter til å digge styrketrening og at de samtidig får oppleve de gode effektene ved det- for eksempel resultater :)
Jeg satte opp et trenings- og kostholdsprogram til henne i januar/februar. Denne jenta har virkelig gjort leksa si, og ved å følge opplegget til storesøster så er det selvfølgelig bicepsgaranti ;)

Bilder sier mer enn ord, jeg lar min søster være dagens lille motivasjon for å gi litt ekstra på styrketreningsøktene denne uken. Det skal sies at disse resultatene har kommet av kontinuitet i styrketreningen og balanse på kostholdsfronten. Balanse har vært en viktig faktor og treningen har aldri vært overdrevet, hun har ikke trengt å sulte seg, hun har ikke holdt seg unna alkohol og jenta har gjort lite eller ingen kondisjonstrening. Så jenter, kom dere av mølla og plukk opp de jæ... vektene på gymmet!!
Worst-case Scenario....se ut som en million dollar ;)

Ble du inspirert til å fokusere mer på styrketreningen fremover?Jeg stemmer JA!

Om dere vil følge Mari videre så finner dere henne på instagram som mari_a88.

Ha en fin tirsdag !
Matpakker og comeback?

 

Heeey, så flott å se at dere er så ivrige om dagen :-P

Er det paybacktime, kanskje? Hehe, dere har satt ny rekord; (i skrivende stund) null kommentarer på forrige innleggg- men jeg har fått noen ekstra followers på instagram da om ikke annet. Så da satser jeg på at dere fortsatt leser dere gjennom. Jeg har uansett planer om å plage dere litt mer fremover jeg altså- dere slipper ikke unna så lett ;)

Jeg prøver igjen, har dere hatt en fin mandag? Har dere noen mål for uken? Mitt mål er det samme som forrige uke, pluss at jeg skal bli flinkere til å lage matpakker og prøve å blogge (annen) hver dag. Hørte jeg noen rope hurra nå? Jeg vet at innleggene går mye i samme leksa, men sånn er det når hverdagen består mest av rutiner og dagligdagse gjøremål. Om noen kan pimpe min hverdag så c'mon ;)

Jaja, nok om det! Over til hva denne bloggen egentlig handler om..

Jeg får stadig spørsmål angående trening og kosthold. Dessverre har jeg ikke kapasitet til å hjelpe alle som spør om individuelle trenings- og kostholdsoppsett. Men det er jo det jeg kan bruke denne bloggen til, ikke til å sette opp programmer- men til å tipse og inspirere dere. Når det er sagt så vet jeg at jeg ikke akkurat har vært den største inspirasjonskilden den siste tiden. Men jeg, som de fleste andre opplever også noen opp- og nedturer. Bloggen har dessverre fått lide for det, men nå ønsker jeg å gjøre det godt igjen. Jeg planlegger et aldri så lite comeback- om det er stemning for det, selvfølgelig! Jeg ønsker at dere som klikker dere innom her skal få en positiv opplevelse og at dere kanskje kan få en liten gnist til å komme dere opp av sofaen, trene, lage en god middag, løfte litt tyngre vekter, ta noen flere repetisjoner, spise litt sunnere, smile, ha en balansert hverdag, nå målene dere eller hva det måtte være. Om jeg kan gi dere noe, via mine poster eller via andres tips og kommentarer- så kommer jeg til å fortsette å holde liv i denne bloggen fremover (og da med litt større innsats enn før). Det ville gledet meg stort om jeg kunne fått til nettopp det :)

Såhh, over til dagens lille inspirasjon; lunsjbokser! Eller matpakker, om du vil! Jeg klagde over stressende dager og en av dere tipset meg om at matpakken er en god venn i hverdagen. Av tidligere erfaring vet jeg jo at det er en god idè, men jeg trengte virkelig denne påminnelsen igjen, for har man disse i vesken/sekken så er det MYE lettere å spise sunt og balansert i en hektisk hverdag. Jeg lover! Dessuten sparer man litt tid og penger også. Bare fordeler med andre ord! Så nå er det bare å skjerpe seg fremover- ikke bare tenke at jeg burde, men faktisk gjøre det også! And... Action!Her pakket i bokser og i poser!Planlegging kan være en fordel dersom man vil unngå å havne i feil pose..Et sniff i denne posen og jeg er HEKTA.
Ikke bra!Apropo hekta, hva med denne microkaken? Proteinbrownies gjør også susen i matboksen, det skal jeg love dere!


My favorite; råkostmix med en pakke røkt skinke (eller to), dressing nøtter og ketchup. Verdens enkleste å lage! Server gjerne med speltlomper til!
Eller fiskekakeburger og redbull i farta. Mange muligheter!


Hva pleier dere å ha i matboksen? Gi meg gjerne noen lunsjtips!
Min uke

 

Hei bloggvenner!

Mine mål for uken er oppnådd. Jeg har sovet over ti timer pr. natt og det har vært heeelt fantastisk. Ti timer er allikevel litt i overkant, så nå fremover satser jeg på å få mellom 6,5-8 timer. Klarer jeg å få til det så er jeg veldig fornøyd. Yey!

Treningen har også gått bra- her er en liten oppsummering av uke 43.
Dere som følger meg på instagram har sikkert fått med dere at denne søndagen har gått med til mye kooos! Hihi. Dagens første måltid ble en digg frokost/lunsj med ferske rundstykker, speltlomper, knekkebrød, kylling, salmalaks, makrell i tomat, grønnsaker og egg. Som 'dessert' ble det tryllet frem noen sunne og saftige sjokolademuffins. Ah, deilige søndag.

Jeg bakte rundstykker av denne brødmiksen:Noen som har smakt den?


Jeg synes de ble gode, men et lite minus var at de ble utrolig salte.

Så over til det beste ;)

CUPCAKES <3
Farlig enkelt å lage. Miks sammen 2ss mandelmel, 2 egg, 1-2ss bakekako, litt JBK mel (ca 1ss), sukrinmelis, litt salt og bakepulver. Ha i muffinsformer og stek på 200 grader i ca 12 minutter.
Vips ferdig på 1-2-3. Fristet det?

Hva har dere gjort denne søndagen?

(Om dere ønsker å følge meg litt oftere så finner dere meg som stinean85 på instagram- jeg er ganske flink med oppdateringer der, nemlig)

Sunn og god Bounty sjokolademousse

 

Hei og hopp!

I dag fikk jeg en pakke fra iherb igjen og enda er det flere på vei :D
Innholdet i dagens pakke var ikke så veldig spennende. En boks med ZMA (sink og magnesium tilskudd) samt en boks med økologisk kakaopulver. Jeg elsker alt som smaker sjokolade og måtte selvsagt åpne boksen med en gang. Det første jeg la merke til var at dette pulveret var mye lysere enn kakaopulver jeg tidligere har brukt. Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig på smaken, så derfor ble det noen kreative minutter på kjøkkenet for å eksperimentere litt. Det var det verdt, for resultatet ble en nydelig sjokolademousse. Og oppskriften MÅ jeg dele med dere. Denne smakte himmelsk og kan ikke sammenlignes med noe annet jeg tidligere har laget av sunne søtsaker og det er takket være kakaopulveret (og kokosmelken).

 

Her spiller ingrediensene enn viktig rolle, så jeg garanterer ikke like bra resultat dersom du f.eks velger å bruke et annet kakaopulver, men det er selvsagt valgfritt ;)

Ingrediensene jeg brukte var
- 1-2ss sukrinmelis- smak deg frem (jeg liker det s.ø.t.t. )
- 10-15g vaffelmix fra proteinfabrikken
- 10g Now foods kakaopulver
- 1 stivpisket eggehvite eller et helt egg
- 30g kokosmelk

Slik gjør du:

- bland det tørre i en bolle


- stivpisk eggehviter eller lag eggedosis av et egg

- vend det tørre sammen med kokosmelken forsiktig inn i det piskede egget til den blir jevn og luftig- settes i fryseren noen minutter så den får 'satt seg'

- nyyyyt verdens sunneste og beste sjokolademousse! Dryss gjerne litt kokosflak på toppen. Smaker bounty-mousse, og det er IKKE feil ;)Oops, den ble laget to ganger ;)
Ha en fin kveld!

 

 

Supertirsdag

 

Hei, hei!

 

Denne tirsdagen startet med en treningsøkt på bein/rumpe. Jeg hadde først noen oppvarmingsminutter på ellipsemaskinen for å mykne opp den stive muskulaturen min. Deretter gjorde jeg noen aktive tøyeøvelser i håp om at det skulle kjennes litt bedre. Musklene er fortsatt veldig ømme og vonde så dagens treningsøkt ble derfor gjennomført med lettere vekter og mange reps. Jeg fikk god kontakt og gjennomførte en god økt til tross for stølheten.

 

Dette er noen av øvelsene jeg gjorde:

Ettbeins glutebridge med bein på step
BW x 20

+10kg x 8+8+8

Noen tøyeøvelser


Glute kickback i kabel
12,5 x 15
10 x 10+10+10

Litt tøying igjen..

Stepup i smith
BW + stang x 10+10+10

 

Legcurl med ball
x 20 +10+10+10

 

Jeg fant noen klipp på youtube som illustrerer noen av øvelsene jeg tok i dag.


Jeg har også vært en tur innom Supernature for å kjøpe litt snacks. Kålchips er skikkelig poppis om dagen- har dere smakt det?
Jeg har testet ut alle variantene utenom denne med wasabi og hvetegress. Chipsen er laget av grønnkål- som er noe av det mest næringsrike vi kan spise. Grønnkål kan sees på som en supermatvare. Den er svært rik på kostfiber, vitamin A (i form av betakaroten), vitamin E, vitamin B6, B-vitaminet folat og vitamin C. I tillegg er den en kilde til kalsium - 100 gram grønnkål inneholder faktisk mer kalsium enn 1 dl melk. Så løp og kjøp- eller lag selv ;) Jeg prøvde å lage chipsen, men med litt for dårlig tålmodighet (kremt) ble de ikke tørket på riktig måte. Jeg vil prøve igjen for utgangspunktet var bra, så ved et nytt forsøk så kan det bli noen super digge chips.

Ha en fin tirsdag videre! Vi blogges!
Persi-monday

God kveld, mine venner :)

Hvordan har starten på den nye uken vært ? Håper på masse positive tilbakemeldinger på at det har vært en super mandag!


I forrige uke satte jeg meg to mål. Det første var å komme igang med treningen igjen. Det klarte jeg halvveis, det ble 4 økter totalt, 2 styrke og 2 kondisjonsøkter- altså 50% gjennomført. På ingen måte godt nok, men allikevel en fremgang fra uken før. Det andre målet derimot, som gikk på søvnproblematikken min- det målet besto jeg med glans. Da jeg kom hjem fra jobb torsdag ettermiddag slang jeg handleposene på senga, slo på pc'n, tok en rask dusj og hadde på treningstøy. Hey, flink jente! Jeg satte meg nedpå sengen for å lakke neglene og la meg nedpå senga for å vente på at lakken skulle tørke. Haha, jeg ventet lenge, for der sovnet jeg og våknet ikke igjen før vekkeklokken ringte morgenen etter. Denne jenta skjønte liiite da jeg våknet med full bekledning, lys i hele rommet, online på facebook, handel i senga og neglelakk på puta. Det var nok ingen tvil om at kroppens overlevelsesmekanisme tok hånd om en svært sliten Stine. Og til tross for mange timers søvn denne natten har jeg omtrent sovet hele helgen også- over 12 timer pr. natt. Søvn er viktigere enn man tror og jeg skal definitivt bli bedre til å lytte til kroppen. Fra nå av skal jeg aldri legge meg senere enn klokken 11 i hverdagene. Kjære kroppen min- jeg lover.
Jaja, nok om det. Tenkte også jeg skulle dele dagens trening og dagens middag med dere.

Dagens treningsøkt ble på overkroppen. Jeg hadde også planer om en kardioøkt, men etter gårsdagens beintrening kunne jeg bare glemme det- jeg klarer knapt å gå. Haha, ingen tvil om at det er lenge siden jeg har trent skikkelig- kroppen får jo sjokk. Jeg føler meg som en nybegynner igjen og jeg kan kjenne stølheten snike seg på etter dagens økt allerede. Auau.

Øvelsene jeg tok i dag var:
Planke
BW x 60sek
+5kg x 60sek
+5kg x 60 sek

Foroverbøyd roing med stang
30kg x 10 +8+8+8

Sidehev med vektskiver (som aktivering)
5kg x 10 +5+5

Sidehev med hantler
10kg x 15 +8+8+8

Flies i kabel (lett)
+5 x 25 +10+10+10

Flies med hantler
8kg x 15
10kg x 10+10+8

Pushdown med tau (lett)+10 x 20+8+8+8

Lett- men effektivt :) Hva har dere trent i dag?Dagens middag ble laks med grønnsaker.


Dette er et måltid som lager seg selv i ovnen. Det eneste man trenger å gjøre er å kutte opp litt snacks av grønnsaker, krydre med det man ønsker og vente på at det er ferdigstekt. I mellomtiden kokte jeg brokkoli som jeg også hadde som tilbehør. I denne formen hadde jeg laks, trafikklys paprika, rødløk, chili, hvitløk og krydder.

Tilbake til overskriften, har dere sett hva som har kommet i butikken igjen? Verdens beste frukt, persimon, til en femmer på Rema. Jeg har spist flere av disse i dag og har helt hekta! Yummi!Det var dagens lille update fra meg. Ha en fin kveld :)
 

Proteinpasta..

 

.. eller lavkarbopasta, om du vil!Denne inneholder mindre enn halvparten så mye karbohydrater og fem ganger mer protein enn i vanlig pasta.
Dette er et genialt produkt for de som ønsker å spise pasta som proteinkilde. Jeg kjøpte den for et par uker siden, men fikk ikke testet den før i går. Jeg kjøpte den på Centra, men jeg har hørt at den også kan kjøpes andre steder.


Denne fusillien fra Sopps er laget av soyaprotein, hvetegluten, eggehvite og veg fibre (ert-, sikorirotfiber) og har dette næringsinnholdet:

Så, blir det pasta til middag i dag eller? ;)
Dagens middag

Hei,

Tenkte å dele dagens middag med dere- det begynner å bli en stund siden sist.

Mangel på mat i skapet denne søndagen, men ikke mangel på fantasi.

Dagens middag ble burger med skalldyr.

Du trenger:
- 1 egg
- 1 boks krabbe
- 200g reker
- 1-2 ss johannesbrødkjernemel
- krydder

Fremgangsmåte: Jeg moste rekene, krabbekjøttet og egg med en stavmixer, tilsatte jbk-melet for å binde denne massen sammen deretter krydret jeg og stekte de som burgere i panna. Superenkelt :D


IngredienserKrydder

Stekes i panna


I dag ble den servert med proteinpasta og paprika, men her er det bare å prøve seg frem med det man liker. Neste gang tenkte jeg å ha med en laksefilet også- det tror jeg kan bli godt!

Håper det smaker :)

God morgen!

 

God morgen!

 

Titter innom for å gi dere en liten oppdatering, si hei og for å ønske dere en flott tirsdag. Jeg har nettopp kommet hjem fra en forfriskende morgentur og nå sitter jeg med frokost, blåbær og en varm kopp te. Litt senere i dag skal jeg trene bein/rumpe og mage. Hva skal dere trene i dag?
Takk til dere som kom med smarte tips i en travel hverdag. Ferdige matpakker er jo en klassiker, og jeg er ganske flink til å lage noen- men ikke til alle måltider. Treningsmengden varierer veldig om dagen. I dag er det faktisk en uke siden sist økt- og det henger ikke på greip. Noe må gjøres. Det første jeg må få på stell er søvnen min. Jeg er altfor slurvete og ofte sover jeg bare 4-5 timer per natt. Da sier det seg selv at jeg ikke har så mye ekstra å gi resten av dagen.

Nytt mål denne uken: i seng før kl. 23.

Neste mål vil være å komme skikkelig i gang med treningen igjen.

 

Treningsplanen min vil se slik ut:

DAG 1: Overkropp

DAG 2: Bein/rumpe

DAG 3: Overkropp

DAG 4: Bein/rumpe

 

Kardio: 2-4 økter pr uke i form av morgenkardio, intervaller, gruppetimer og joggeturer.

Jeg har også noen små planer når det kommer til kosthold, men det skal jeg komme tilbake til :)
Ha en fin dag :D
WEBER-FEBER

 

I dag gikk NM i BF og BB av stabelen i Oslo konserthus. Jeg er så imponert, fascinert og ikke minst inspirert etter å ha sett disse flotte atletene stråle på scenen.

Gratulerer til alle som deltok og spesielt gratulerer til vinnerne. Jeg fikk nesten tårer i øynene- så vakre var dere. Etter forrige helgs arrangement i Trondheim så synes jeg det var synd at ikke bikinifitnessjentene fikk prøve seg i norgesmesterskapet, for også her var det et bra nivå og masse flotte jenter.

Legger ut noen freshe bilder av mine favoritter under dagens store begivenhet. Fulgte dere showet i dag? Hvem var deres favoritt? Dessverre kan jeg ikke finne så mange bilder fra finalene enda hvor det oste glitter og glamour.

Uansett, enjoy!


Marit Nilsen fikk en førsteplass i Trondheim og en fjerdeplass i dag.
Bildet er lånt fra treningforum.no


Overallvinner i BF- Solveig Wilhems
Bildet er lånt fra treningsforum.no


Og den vakreste diamanten av alle- Kristine Weber.
Bildet er lånt fra bloggen til Kristine. www.kriweb.no

I'm in looove. Sukk.
 

Endelig helg!

 

Jippi, endelig helg- og fri! Jeg har nettopp våknet (!) Etter noen heftige arbeidsuker er jeg helt slått ut. Energinivået er helt bånn i bøtta så etter dagens 'middag' sloknet jeg på sofaen. Jeg hater å sove på dagen men i dag ville kroppen bare hvile så da var det bare å lytte til den. Det skal bli så utrolig deilig med et par dager fri. De skal nytes og brukes fornuftig. Hjemme er det bomba og rommet er et rot. Aiai, jeg hater å ha det rotete så i morgen tidlig skal vaskekosten svinges- det er sikkert! Hvordan står det til med dere? Jeg ser at dere fortsatt klikker dere inn på denne inaktive bloggen- takk for det. Drømmen er (fortsatt) å bli flinkere til å poste innlegg. Hehe. Jeg har noen nye prosjekter på gang men venter litt med å dele de med dere siden jeg sliter med å få tiden til å strekke til. På treningsfronten har jeg ikke så mye å dele. Jeg har trent veldig lite i det siste og spist relativt dårlig. Etter en arbeidsdag på 10-12 timer frister det verken med trening eller kreative måltider. På tide å skjerpe seg. Jeg må lære meg å kjenne mine begrensinger og bør fokusere på å gjøre riktige prioriteringer fremover, for med dette tempoet kommer jeg ikke til å holde ut i lengden. Noen som kan gi meg noen tips kanskje?
Jaja, det var noen av kveldens tanker. Nå vil jeg finne puta så blogges vi i løpet av helgen :)

God natt !

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits