desember 2012

God jul!

Titter innom for å ønske dere en riktig god jul :)
Jeg håper dere får en fantastisk feiring og at 2013 vil bli et enda bedre år enn 2012- godt nyttår!

Juleklem fra Stine

Siden sist..

Hallo, hallo !

På tide med en oppdatering, kanskje? Flere enn meg som begynner å merke julemaset allerede? Eey, litt mer positivt formulert- er det noen som har julestemning enda? ;)
Første søndag i advent var jo i går, men her i huset var det dessverre ikke mye som rimet på julestemning, sånn bortsett fra kuldegradene da..! Det skal innrømmes at det var et tiltak å stå opp tidlig for å trene denne iskalde søndagen, meeen om man skal oppnå målene sine så er det bare å gjøre leksa si.

Så, siden sist har jeg:

1: sluttet i SATS, eller dvs jeg trener der ut året.
Mitt andre hjem vil nå bli:


Elixia.
Jeg har kun vært her et par ganger så det blir spennende å se hvordan jeg vil trives. Blir nok bra! Jeg har vært på (hold deg fast) to gruppetimer allerde! Først en spinnigtime med en venninne og i dag testet jeg ut Cardio Energy. Da jeg trente på 3T treningsenter i Trondheim var jeg en skikkelig gruppetreningsjente. 3T er i mine øyne helt unikt og flere ganger i uken deltok jeg på de tøffeste kondisjonstimene (som oftest 4x4 intervalltimer) og jeg har aldri før vært i bedre form enn da. Om man virkelig gjør en innsats på disse timene så er toppform så absolutt mulig å oppnå.  Så da gjenstår det å se om Elixia kan levere samme standard. Jeg har trua, for dagens gruppetime ble en svett, gøy og litt klein opplevelse. Tidlig på videregående fikk jeg nemlig bekreftet at jeg ikke eier rytme, takt eller koordinasjon, noe som dessverre svekket min selvtillit og interesse for å trene betraktelig. Heldigvis fant jeg ut seks år senere at jeg faktisk duger til fysisk aktivitet jeg også. Selv om styrketrening er min greie, ønsker jeg innimellom å bevege meg til musikk- for det er jo gøy. Jeg ser helst at  timene er så enkle som mulig og da er disse grønne timene på Elixia perfekt for meg. Pulsen ble skyhøy og jeg ble skikkelig svett.. og litt flau når Grease-musikk og det som verre var dunket i høytalerne. Jaja! Selvtilliten er, til tross for dette- fremdeles i behold ;)

2: Fortalt mamma at jeg skal stille i fitness. Uææ. Men det gikk da fint :D Fordommer og jantelov kan bare legge seg.

3: Siden sist
har jeg også gjort en annen treningsmessig forandring. Men kun for en ukes tid. Her kan dere se hvor jeg skal trene en uke i januar:


Jeg sjekker nemlig inn på et flott treningshotell i et land med mange varmegrader :) :)
Gud som jeg gleder meg. En ferie hvor jeg setter av all tid til det jeg liker best å gjøre. Klarer nesten ikke vente..

Så, har dere gjort noe spennende siden sist ? Hvordan går det med treningen?

Ha en god uke, folkens !

 

 

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits