Motivasjon

Fokus og motivasjon

 

MAGE, RUMPE/BEIN, TRICEPS

Disse områdene skal få ekstra oppmerksomhet fremover fordi det er der jeg har hatt minst fremgang siden jeg startet å trene.

Jeg har selvfølgelig trent disse muskelgruppene, men kanskje noe mindre siden det har gått tregt og motivasjonen da ikke har vært på topp.
Til dette trenger jeg en god del hjelp og tips. Jeg vil tro at et program med øvelser kun for rumpe, og treningsøkter kun for mage vil hjelpe.
Hvis noen har erfaringer og  tips, så ja takk :)

Legger med noen motivasjonsbilder :

 

 


bildene er lånt fra google

 
Presentasjon del 2

 

Her kommer del 2 av presentasjonen av min ferske bloggpartner, Mari. Jeg stilte noen standard tørre spørsmål om mål, trening, kosthold, motivasjon, veien videre og hele den regla der. Ordet balanse kan ikke bli tydeligere- svarene er ærlige, inspirerende og alt annet enn tørre.
Gikk dere glipp av del 1? Les den her.

Sniker også inn noen bilder underveis i innlegget, så dere kan få se litt av  forvandlingen til denne jenta. Som dere kan se, er skikkelig harryfleksing det viktigste jeg lærte henne :-P Nå er det ingen vei tilbake.


'Work hard, play hard'- dedikerer herved denne tittelen til relanseringen av denne bloggen og vil med glede benyttes fremfor andre motto som 'strong is the new skinny' eller 'go hard or go home'.


Hvor kom treningsgnisten fra- og hadde du noen spesielle mål du ville oppnå?

Jeg føler det var litt tilfeldig. Mest var det fordi jeg hadde mye tid til overs. På det tidspunktet var ønsket mitt å få en god kondis, og løpetrening var i fokus. Dette endret seg raskt da jeg startet med styrketrening. Det skal også nevnes at jeg var svært misfornøyd med kroppen min, men hadde mistet troen på at den kom til å forandre/forbedre seg. Så jeg ble lettere sjokkert da jeg fikk se hva som skjedde med kroppen min etter jeg startet med styrkeprogrammet.


Mari, du har trent nøyaktig et år nå- hvilke erfaringer sitter du igjen med og hva har du lært gjennom dette året?

Jeg har lært og erfart mye. Spesielt at styrketrening er mye viktigere og mer effektivt enn jeg trodde. Helt konkret har jeg erfart at det å føle seg vel med kroppen hjelper på psyken. Å få kontakt med musklene og kjenne at jeg kan pushe meg selv er en glede! Jeg har lært at styrketrening forandrer og former kroppen mer effektivt enn løpetrening. Ting skjedde, faktisk!

1 år har gått, jeg er klar for mange år til med nye erfaringer og mer lære.

 

Hva liker du best å trene?
Favorittøkt er nok generelt overkropp- minus mage og triceps. Rygg, skuldre, bryst og biceps er best! Dette er sikkert fordi det er der jeg har hatt best og mest synlig fremgang. Sidehev/fronthev med hantler, brystpress i skråbenk med hantler, bicepscurl med stang, stående militærpress og nedtrekk er det BESTE jeg vet!! ;) Ja, faktisk!

Hva lager du deg helst når du skal spise noe sunt og godt?

Jeg er glad i fisk- jeg kan nesten kjenne på kroppen at det er sunt. Fisk spiser jeg gjerne 4-5 ganger i uka. Det er enkelt å lage også smaker det godt. Hvor eksklusivt det blir lar jeg tilbehøret bestemme! Laks med brokkoli, creme fraiche og hjemmelagde potetbåter er digg.

 

Hva motiverer deg til å fortsette med treningen?
Jeg blir motivert når jeg kan være fornøyd med det jeg ser i speilet. Den følelsen har ikke eksistert i nesten 5 år, så når den først er her så nekter jeg å gi slipp på den. Jeg blir glad av det. Jeg kan også si at jeg synes det er viktig å være sunn og sterk, men jeg vil ikke legge skjul på at jeg vil se fin ut! Dessuten synes jeg det er gøy å trene, sette musikken på fult, se på kjekke gutter som trener ved siden av og ha skikkelig kvalitetstid på Sats- ja det er motivasjon.
Har du et forbilde eller noen som inspirerer deg?
Mitt største, beste og viktigste forbilde; Stine Søstern Andreassen! Det er også andre, men ingen bestemte. Jeg ser selvfølgelig en del fine kropper på både instagram og div blogger, og det inspirerer.

Hva er ditt triks for å komme seg på trening dersom motivasjonen svikter?

Hvis motivasjonen svikter, så synes jeg synd på meg selv. Jeg er så heldig at jeg har massevis av tid til å trene, så jeg pleier å si til meg selv at jeg kan like godt daffe på Sats som å daffe hjemme. Dessuten prøver jeg å tenke tilbake på hvordan formen var før, og da pleier jeg å være ute av døra på et blunk ;)

Mange snakker om å finne balansen mellom det sunne og usunne, hva tenker du i forhold til dette?

Balanse for meg er at treningen skal være gøy og tildels uforpliktende. Jeg lar alltid det sosiale med venner komme først! Det vil altså si at jeg fester (mye) i helgene, og trener mye i uka. Og som nevnt tidligere, er jeg sliten ligger jeg på sofaen. Har jeg lyst på noe usunt, så spiser jeg det. Jeg kjenner fort på kroppen når jeg bør hente meg inn igjen :)

Har du satt deg noen nye mål for 2013? Hvor går veien videre?
Målet for 2013 er å gå i bikini for første gang på 5 år (ute blant folk). Hehe ;) Videre vil jeg lære nye øvelser, og kanskje forbedre kostholdet mitt. Veien videre er jeg usikker på. Det eneste jeg er sikker på er at jeg fortsetter som før, 3-6 ganger i uka med trening og er jeg sliten blir jeg hjemme.

 

Jeg synes denne jenta fortjener en stor tommel opp eller en aldri så liten applaus. Jeg håper dere vil følge oss videre mot nye mål.
Ønsker dere en fortsatt fin søndag. I morgen er det mandag, ny uke og nye muligheter. Det kan ikke bli bedre enn det ;)

 
 

 

 

Presentasjon del 1

 

Kjære lesere, si hei til Mari- min søster, forsøkskanin, treningspartner og gjesteblogger !
Det er snart et år siden Mari la om livsstilen, ble medlem på SATS, begynte med styrketrening og endte opp som skikkelig sprek, sunn og sporty. Dere husker kanskje dette innlegget http://stinean.blogg.no/1351591360_bicepsgaranti_og_dage.html?  Det startet med at jeg satte opp et treningsprogram til henne basert på hva hun ønsket å oppnå. Mitt mål var å overbevise henne om at en sunn, smart og sprek livsstil gjør underverker for kropp og sjel. Klarte jeg det? Vil du ha svaret- les videre.

 

§ 3

Første gang Mari spurte meg om hjelp til trening var i forbindelse med opptakskravene til Fengselsskolen i 2010. Det var ikke de personlige egenskapene som gjør søkeren kvalifisert for tjeneste i kriminalomsorgen som var utfordringen. Kvalifikasjonskravene i § 3 f) sier at søkerne må ha tilfredsstillende fysikk, herunder bestå en fysisk funksjonstest. Funksjonstesten består av fire øvelser: Kroppsheving (push ups), kroppsbøying (sit ups), kroppsstrekning (ryggrulle) og utholdenhet (rundløype). Disse kravene er ikke så avanserte men krever en ekstra innsats for en utrent person. I Maris tilfelle så var ikke fysisk aktivitet en del av livsstilen hennes på dette tidspunktet og målet om å bestå den fysiske testen virket fjernt- utfordringen var stor. Med mine tips klarte hun opptakskravene med glans- innsatsen var det ingenting å utsette på, men motivasjonen for videre trening sto det dårligere til med. Når testen og opptaket til Fengselsskolen var bestått ble trening et fremmedord igjen.

 

2 år senere..

Jeg setter opp et nytt treningsprogram til Mari. Denne gangen uten fysisk funksjonstest eller opptakskrav som mål. Livsstilsendring er et faktum og jenta vil komme i form. Jeg lurer fortsatt litt på hvor denne treningsmotivasjonen plutselig kom fra, men jeg har alltid visst at Mari har et enormt pågangsmot og viser enorm viljestyrke når hun først bestemmer seg for noe. Dette gjorde selvfølgelig jobben min mye enklere siden hun fulgte mine råd til punkt og prikke. Hun tilegnet seg raskt kunnskap og med smart trening, hovedsakelig basert på styrketrening kombinert med noen lure triks i matveien tok det ikke lang tid før hun fikk resultater av endringene hun gjorde. På relativt kort tid ble hun sterkere og mer definert i kroppen. Vi målte endringer i kroppssamensetningen underveis men endinger i kilo på badevekta ble etterhvert uvesentlig i forhold til fremgangen i vektene på gymmet. Økning i muskelmasse og reduksjon i fettprosent ble resultatet og forandringen var markant. Treningsprogrammet var dermed kvalitetssikret og den nye livsstilen var kommet for å bli.Jeg stilte Mari noen spørsmål i forbindelse med hennes nye forhold til fysisk aktivitet slik at hun kan dele sine erfaringer- med sine egne ord. Dette kommer i del 2 av presentasjonen.  Følg med, folkens!

Siden sist...

Det er ikke første (og sikkert ikke siste) gang dere leser dagens utvalgte overskrift. Å være blogger er et hardt liv, skal jeg fortelle dere ;-P Så selv om jeg suger når det kommer til blogging så finnes det heldigvis nok blogger å velge mellom. 'De gamle traverne', glimter til innimellom samtidig som det til stadighet dukker opp nye fitness- og treningsblogger. Det tar jo helt av, og dere har nok å ta av.

Så, siden sist.. har jeg blitt noen uker eldre og håret har vokst litt. Med andre ord, det er ikke stort mye spennende som har skjedd som jeg føler for å dele. Dere som følger meg på instagram har kanskje fått med dere at jeg har flyttet. Utenom det så er hverdagen den samme, som jeg fyller med jobb, studier, trening og sosialt samvær. Jeg synes tiden flyr som bare rakkern. Og ja, jeg høres ut som en gammel dame nå, men at jeg er en tidsoptimist er det ingen tvil om. Tiden strekker til for den som bruker den, sies det og et av mine mål for det nye året var å bli mer effektiv.. Det høres kanskje rart ut, men jeg har et komplisert forhold til tid.

For øyeblikket kan kalenderen min fortelle meg at det har gått 48 dager av det nye året allerede, og det er kanskje på tide å ta en realitet- og kvalitetssjekk på nyttårsforsettene anno 2013. Haha, never_ending _story. Uavhengig av resultatene hittil, er det viktigere å fokusere på at det faktisk er igjen ca 2 timer av denne dagen og 45 uker tilsvarende 317 dager igjen av hele året. Så dersom nyttårsforsettene allerede har gått i vasken så finnes det likevel håp. Det er hvertfall hva jeg liker å fortelle meg selv. Positiv som faen, vet jeg at gode tider (!) vil komme. Riktignok tror jeg ikke utelukkende på 'positive thinking'. Ser man på de som virkelig oppnår resultater så sitter de ikke bare hjemme og tenker positivt. Tanker bidrar sjelden alene til resultater ved en konkret målsetting eller endring. Resultater skapes (ja, det er nå begynner det å bli magisk), og det i form av action! Positivitet er likevel et nyttig verktøy og det vil helt klart gjøre prosessen enklere (se der, nok en positivt ladet setning). Kanskje handler det ikke så mye om positivitet eller negativitet, men heller hva du sier til deg selv og hvilke valg og handlinger du gjør i ulike situasjoner.
Før jul kjøpte jeg en julegave til meg selv. En bok skrevet av Erik Bertrand Larssen. Det ringer nok en bjelle hos de fleste her nå, har dere lest den? Boken er jo utrolig populær. Kanskje ikke så overraskende da de fleste ønsker å BLI BEST på noe. Boken er den nyttigste julegaven jeg har kjøpt til meg selv, og kapittel for kapittel fikk jeg aha-opplevelse etter aha-opplevelse. Det er snodig å tenke på at det faktisk finnes en oppskrift eller metode på hvordan man kan bli den beste versjonen av seg selv ved å praktisere mental trening. Og at det faktisk funker, det er helt rått!Etter å ha vært ruset på Bertrand en god stund, for deretter å bli enda høyere ved å lese den en gang til -har abstinensene vært mildt sagt store i etterkant av de 247 sidene med ren lykke. Bertrand Larssen har gitt oss oppskriften vi lenge har ventet på. Yesss, endelig. Men det holder dessverre ikke med et kortvarig halleluja-øyeblikk for deretter falle tilbake på 'positive thinking' bølgen igjen., for det er jo så komfortabelt å være idenne sonen hvor alt bare er positivt, sant? Så igjen, ACTION is the fuc....key! Og for alle som syntes boken var utrolig bra (inkludert meg selv) bør virkelig ta til seg budskapet og det Bertrand vil formidle. Dette er formidling av teknikker og metoder som ikke bør gå i glemmeboken (beklageligvis min mest brukte bok gjennom årene). Boken må ikke bare leses, den skal brukes! Som et verktøy i hverdagen- hver eneste dag.

Ok, jeg skal puste litt nå før jeg går videre..
Jeg ble (som dere sikkert skjønner) veldig inspirert etter at jeg leste boka. Typisk meg, snakket jeg om den til alt og alle- til og med til meg selv og sikkert også i søvne. Jeg ble sulten på MER. Aha-opplevelser og inspirasjon får meg til å tenke kreativt- og positivt (!) Greia er at det må ikke stoppe der. Det MÅ ikke stoppe der. Gjentatte ganger har jeg gått i den samme fella. Altså, må jeg huske på å huske- og praktisere teknikkene daglig. Nå lurer dere kanskje på om jeg har minnet meg selv på dette i etterkant? Svaret er ja- og nei. Jeg skjønte fort at jeg med Bertrands oppskrift i hånden hadde en unik mulighet til å virkelig gjøre noe med det jeg kan kalle problemområder i livet mitt. Jeg konkluderte med at oppfølgeren til denne boken rett og slett måtte bli livet mitt- fra i dag og fremover. Første steg for meg var å ikke fokusere på tidligere negative hendelser eller de antall ganger jeg har gått på trynet. Deretter startet jeg med å begrense meg selv, slik at jeg kunne klare å ta en ting av gangen. Med små skritt i riktig retning kan selv små endringer gjøre en stor forskjell. Litt etter litt kan jeg nå skimte balanse på flere områder i livet. Jeg har fortsatt en stor oppgave fremfor meg for å bli det Bertrand kaller best.

Jeg burde kanskje nevnt dette litt tidligere, men det er viktig å understreke at dette ikke bare er knyttet til de fitness-relaterte innleggene jeg vanligvis poster her på bloggen og at det i hovedsak gjelder andre viktige valg i livet som omhandler blant annet mine verdier i forhold til jobb, karriere, venner, familie og hvilken standard jeg ønsker av meg selv på de ulike plan.

 

Jeg er takknemlig for de små endringene som har vist seg hittil samtidig som jeg tviholder på den motivasjonen som gir meg tro på at jeg en morgen kan våkne opp å faktisk være den beste versjonen av meg selv.

Jeg digger filosofien som ligger bak dette. Jeg vil ikke driste meg til å bruke ordet frelst, men vi snakker om en tilværelse av en ny dimensjon, and that's pretty awesome!

 

Så, siden sist har det altså skjedd ganske lite, men de små endringene og tingene jeg har gjort i løpet av årets første førtiåtte dager, vil gi meg store forandringer på sikt- og det kan jeg virkelig like!


'If you want to be successful, you need to want it just as bad as you want to breathe.'-Eric Thomas

   


Ønsker dere en riktig fin uke, flotte lesere :D
AWESOMEGod helg :)
Jeg har funnet drømmemannen..

.. han har bare ikke funnet meg, enda ;)

Hehe, man kan finne mye fint på youtube. Ikke vet jeg om dere klikker på de videoene jeg poster? Men det burde dere altså for her ligger det et tonn med motivasjon. Musikk er (som dere vet) en viktig motivasjon PÅ trening og som kan få deg til å gi det lille ekstra. Men det som kan få deg ut døra og som hjelper på motivasjonen FØR trening er å ta en titt på youtube. Finner man de rette klippene er det ikke mange minuttene som skal til før joggeskoene er på.


No Victory Without Sacrifice

ENJOY!

 


 Som dere ser, så trenger man ikke ha masse fancy utstyr for å få til en killer treningsøkt. Har man litt fantasi så kan man få til det meste- og få resultater.
Håper dere kjente litt på treningsgnisten etter å ha sett disse videoene, det gjorde nemlig jeg :)

Ha en fin-fin lørdag videre :)

Quitters Never Win!
Treningsmotivasjon

 

God morgen !

Er det noen av dere som har planer om å trene i dag og som trenger litt ekstra inspirasjon nå som helgen står for tur? Kanskje jeg kan hjelpe?
Ta en titt her da vel:Eller følg VG-netts tipsGod trening :)
Slik får du synlige magemuskler- en veiledning

 

 

Hei, og god søndag!

Det har vært litt stille fra meg i helgen, men de som følger stinean85 på instagram har fått med seg noen oppdateringer likevel :)

Jeg har fått ut noen tanker via tastaturet og planen var å poste disse nå. Jeg har mye på hjertet og det har en tendens til å føre til mange avsporinger når jeg blir litt for ivrig- men de kommer, det skal jeg love dere. Jeg skrev i forrige innlegg at en inspirerende post ville komme i løpet av helgen- og det skal dere få. :)

 

Min trening har endelig blitt en rutine igjen og treningsgleden og motivasjonen er på plass. Jeg har satt meg noen nye mål (igjen) og har noen fokusområder som jeg ønsker å forbedre. Mage, rumpe lår- en klassiker, men som fortsatt kan jobbes med her i gården. Flat eller definert mage kan alle få. Men om sixpack står på ønskelisten er det flere ting som må jobbes med.

 

For at magemusklene skal vises, må fettprosenten ned. Definerte muskler kommer i hovedsak av en lavere fettprosent som man oppnår med en kombinasjon av trening og riktig kosthold. Sistnevnte er trolig viktigst og som jeg har skrevet litt om tidligere, abs are made in the kitchen.

Når det er sagt så må man faktisk ha nok muskelmasse under for at de skal vises.

Les f.eks dette fantastiske innlegget av Isabella Marthinsen, om hvorfor Victoria Secrets modellene ikke har synlige magemuskler.
http://fitnessbloggen.no/victoria-secrets-magemuskler/

 

Her konkluderes det med at modellene rett og slett ikke har nok muskler. Så veien til sixpack er avhengig av ulike faktorer. Jeg har oppskriften og tenker å dele noen av retningslinjene med dere.


1. Styrketrening
Magetrening alene vil ikke nødvendigvis gi
flat mage eller mer synlige magemuskler. Men dersom målet er å bli sterkere eller øke størrelsen på magemusklene må de belastes på samme måte som andre muskler. Tenk kvalitet fremfor kvantitet og øk belastningen gradvis. Det er mange mageøvelser å velge mellom så her gjelder det å velge og prioritere de mest effektive. Visste du forresten at baseøvelser som knebøy og markløft er perfekte mageøvelser?
Dersom fokuset skal ligge på magemusklene vil jeg anbefale å sette opp et
eget program som sikrer effektiv progresjon og fremgang. Synes du det er kjedelig å trene mage så kan jeg anbefale å sette av en egen dag, evt legge øvelsene til cardiodager eller starte treningsøkten med magetrening.

 

2. Kondisjonstrening
Få opp pulsen! Kondisjonstrening eller cardio er fettforbrennende verktøy som benyttes når fettprosenten skal ned. Det er mange måter å få opp pulsen på så her står du fritt til å velge. Gjør aktiviteter du synes er gøy! Dans, gå på gruppetimer, løp og gå turer eller bruk ellipsemaskin, sykkel, romaskin eller tredemølle. Variasjon er viktig så legg gjerne inn noen intervaller for å få fart på fettforbrenningen.

OBS! Pass på at kondisjonstreningen ikke overdrives! Her er det mange som lett kan bli for ivrige. Det kan ha en uheldig effekt i forhold til hva du ønsker å oppnå. Start i det små og øk heller etterthvert.

 

3. Kosthold
Den viktigste faktoren til synlige magemuskler. Kostholdet er i stor grad med på å forme fysikken din, enten du ønsker å øke muskelmasse eller gå ned i fettprosent.

Energiinntak vs. Energiuttak
Kalorier
Kalorier er brukes som en beskrivelse på energi vi forbrenner eller energi vi inntar (spiser). Det er denne faktoren som avgjør om du vil gå opp i vekt, ned i vekt eller vedlikeholde den vekten du har. Spiser du mer enn du klarer å forbrenne vil du gå opp i vekt, forbrenner du mer enn du spiser vil du gå ned i vekt og dersom ditt daglige inntak av kalorier er det samme som du forbruker vil det teoretisk sett ikke skje noe med vekten.
MEN- ja det er mange men her- for teorien over er ren fysikk og tar ikke hensyn til dine individuelle behov (jeg kunne skrevet et eget innlegg når det gjelder dette). Mange velger å gå på diett som gir en oversikt over energiinntaket, men mye kan gjøres bare ved å ta riktige valg i matveien. Mitt beste råd er å spise mat du ser hva er. Hold hvetemel og sukker til et minimum og unngå mat av halvfabrikat. Dette har du kanskje hørt før, men det er en grunn til det. Spis mat fra alle næringsemer-
protein, karbohydrat og fett.

 

Eksempler på kilder til disse næringsemnene kan være:

PROTEINER:
Biff- svin, storfe, elg
Kylling/kalkun
Mager kesam
Cottage cheese
Skyr
Egg
Laks
Ørret
Torsk
Reker
Scampi
Skinke
Karbonadedeig
Proteinpulver

FETT:
Nøtter- peanøtter, valnøtter, hasselnøtter, mandler, cashew
Peanøttsmør- Økologisk (uten sukker)
Cocosa- Kokkosfett (med og uten smak)
Fet fisk- laks, ørret
Selolje
Egg

KARBOHYDRATER:
Havregryn
Potet
Ris
Grønnsaker
Frukt
Bær

 

 

Kort oppsummert, veien til sixpack består av riktig kosthold, smart kondisjonstrening kombinert med styrketrening.

 

Så, litt motivasjon før en ny uke står for tur!

Prosjekt sixpack:
Jeg satte opp et individuelt tilpasset mageprogram til en venninne som fulgte opplegget mitt fra januar-mai. Denne jenta hadde som Victoria Secrets modellene, lav fettprosent men for lite muskelmasse. Effektive øvelser, sett og repetisjoner med riktig teknikk samt fokus på kvalitet fremfor kvantitet sikret henne en sterkere mage på relativt kort tid.

Bare se her:Nyt søndagen videre !

Vi blogges! :)
Bicepsgaranti og dagens motivasjon!

 

God formiddag!

Takk for masse flotte tips i forrige innlegg! Dere er herlige- og for en sunn og sprek gjeng da! Fantastisk :D Fortsetter det sånn så skal jeg prøve å levere like godt tilbake!

Min morgen startet med en løpetur i soloppgang og kuldegrader med en god venninne. Vi skravlet hele veien, og vips så var 45 minutter og 7 km unnagjort. Det er lekende lett å komme seg opp av senga når man har en avtale. En treningspartner er gull og gir virkelig motivasjon til tusen. Anbefales til de som ikke har prøvd det! Før hadde jeg en fast sprek treningspartner, men nå det siste året har jeg kun hatt noen treningsdater sporadisk med venninner. En av disse har vært min kjære søster. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få henne hekta på styrketrening, men så feil kan man altså ta. Det beste jeg vet er å få jenter til å digge styrketrening og at de samtidig får oppleve de gode effektene ved det- for eksempel resultater :)
Jeg satte opp et trenings- og kostholdsprogram til henne i januar/februar. Denne jenta har virkelig gjort leksa si, og ved å følge opplegget til storesøster så er det selvfølgelig bicepsgaranti ;)

Bilder sier mer enn ord, jeg lar min søster være dagens lille motivasjon for å gi litt ekstra på styrketreningsøktene denne uken. Det skal sies at disse resultatene har kommet av kontinuitet i styrketreningen og balanse på kostholdsfronten. Balanse har vært en viktig faktor og treningen har aldri vært overdrevet, hun har ikke trengt å sulte seg, hun har ikke holdt seg unna alkohol og jenta har gjort lite eller ingen kondisjonstrening. Så jenter, kom dere av mølla og plukk opp de jæ... vektene på gymmet!!
Worst-case Scenario....se ut som en million dollar ;)

Ble du inspirert til å fokusere mer på styrketreningen fremover?Jeg stemmer JA!

Om dere vil følge Mari videre så finner dere henne på instagram som mari_a88.

Ha en fin tirsdag !
WEBER-FEBER

 

I dag gikk NM i BF og BB av stabelen i Oslo konserthus. Jeg er så imponert, fascinert og ikke minst inspirert etter å ha sett disse flotte atletene stråle på scenen.

Gratulerer til alle som deltok og spesielt gratulerer til vinnerne. Jeg fikk nesten tårer i øynene- så vakre var dere. Etter forrige helgs arrangement i Trondheim så synes jeg det var synd at ikke bikinifitnessjentene fikk prøve seg i norgesmesterskapet, for også her var det et bra nivå og masse flotte jenter.

Legger ut noen freshe bilder av mine favoritter under dagens store begivenhet. Fulgte dere showet i dag? Hvem var deres favoritt? Dessverre kan jeg ikke finne så mange bilder fra finalene enda hvor det oste glitter og glamour.

Uansett, enjoy!


Marit Nilsen fikk en førsteplass i Trondheim og en fjerdeplass i dag.
Bildet er lånt fra treningforum.no


Overallvinner i BF- Solveig Wilhems
Bildet er lånt fra treningsforum.no


Og den vakreste diamanten av alle- Kristine Weber.
Bildet er lånt fra bloggen til Kristine. www.kriweb.no

I'm in looove. Sukk.
 

Inspirasjon

Hva inspirerer dere til trening- og hva gir dere motivasjon?
Jeg skal innrømme at jeg har slitt med å finne treningsmotivasjonen i snart seks mnd men kan nå endelig ønske den velkommen i livet mitt igjen. Det har skjedd så utrolig mye dårlig det siste året. Jeg har mistet motivasjon til alt. Det har vært tøft og har tatt fra meg mye energi. Naturlig nok har da også treningen og treningsgnisten også forsvunnet. Dette sier jeg ikke for å klage eller for å skape negativ stemning. Grunnen til at jeg velger å nevne det er fordi jeg håper på å gå inn i en bedre periode i livet mitt. Jeg er veldig klar for det nå og gleder meg til å nyte livet og hverdagen igjen. Jeg tar et steg av gangen og håper på at livet vil smile til meg igjen. Jeg håper også jeg finner den indre motivasjonen til å fortsette bloggingen, og når den tid kommer er det ikke sikkert at alt innhold kommer til å handle om trening og kosthold, vi får se. Min livsstil kommer nok aldri til å endre seg, men det er viktig å fokusere på de andre tingene i livet også. Mitt lille mål fremover er å nyte dagene uansett hva de bringer og sette pris på øyeblikkene.


Når det kommer til treningsmotivasjon liker jeg best å fokusere på mitt eget utgangspunkt. Målet er og har alltid vært å bli den beste versjonen av meg selv. Det synes jeg er en god og fornuftig tankegang. Jeg vet at det er flere som også tenker i samme retning- det er bra :)
Uansett så googler jeg mine forbilder innimellom for å hente litt motivasjon. Noen forbilder må man jo ha, sant? Hvem inspirerer dere?

Før jeg sier god natt så poster jeg noen klipp som inspirerer meg. Håper det også kan gi dere en liten gnist før mandagen og ny uke starter i morgen.

Vi blogges :)

 

Energiboost

 

Det er bare er timer igjen til helg- noen som trenger en energiboost?

Jeg digger denne dama i videoen under og om ikke treningsgleden smitter over på dere så har den allerede gjort det på meg ;)

God helg- og nyt Duracell Bailey !

 
Musikk

Trening blir ikke det samme uten musikk, sant? Endelig har jeg ordnet meg med Spotify Premium og i den forbindelse trenger jeg MASSE forslag til treningsmusikk og spillelister. 

Takk til tips som dumper ned i kommentarfeltet :D

Ønsker dere en fin torsdag!
 

Abstinenser

Hei kjære bloggvenner.

Jeg savner dere jeg.. Sukk..

Jeg har hatt godt av å holde meg unna bloggverden en stund, men føler nå for å komme litt tilbake igjen. Jeg har ryddet opp i en god del tanker og er klar for å starte på nytt. Igjen.. hehe.
Jeg blir nok aldri noen superblogger, men har som mål om å gi livstegn fra meg bittelitt oftere. Jeg håper at denne bloggen kan bidra til inspirasjon, motivasjon og masse positivitet :)

Siden jeg synes det plutselig ble litt skummelt å skrive igjen nå, så gir jeg dere heller en liten bildeupdate til vi skrives igjen om litt..

Se her da:


Skal tro jeg har gått glipp av mye.. eller? Hva er hotteste nytt hos treningsbloggerene nå for tiden? Har dere noe sladder til meg ;) Hihi

 

Ønsker dere en fin tirsdag! 
Whatever It Takes

 

Hei!

Se her folkens, TTP presenterer utøverne på hjemmesiden- og jeg var først ut :D
http://www.totalpackage.no/index.php/team-toatal-package-blogg/latest
Et lite intervju og en kort presentasjon..

Et tips, 'lik' Team Total Package siden på Facebook og du vil få informasjon om nye bloggposter og andre nyheter fortløpende. https://www.facebook.com/pages/Team-Total-Package/159312174188606

Anbefales!
Da jeg fikk spørsmålene til presentasjonen, var et av spørsmålene 'Fortell noe få personer vet om deg'. Jeg tenkte lenge på dette spørsmålet. Er det meningen at jeg skal være morsom? Skal jeg dele noe enkelt og unyttig? Noe spennende eller skal jeg grave frem noe skikkelig personlig? Plutselig sto jeg bom fast. Det endte opp med at spørsmålet aldri ble besvart og svaret ble stående blankt. Grunnen til dette kan være svar på spørsmålet. Jeg er en person som bruker mye energi og tenker veldig mye på hva andre synes og mener til enhver tid. Dessverre er jeg er redd for fordommer og janteloven synger nattasang til meg hver eneste kveld. Jeg er ekstremt redd for å gjøre feil selv om jeg gjør det stadig vekk og vet at ingen er feilfrie. En konsekvens av dette er at når jeg bestemmer meg for noe så gir jeg alltid 110%. Det som er trist er at jeg sjelden ser meg fornøyd med de resultatene jeg oppnår. Jeg leter stadig etter feil og graver frem ting jeg kunne ha gjort annerledes. En utrolig dårlig egenskap- jeg vet det! Ofte er det slik at den innsatsen jeg legger ned ofte eller alltid også går utover noe annet. Jeg ødelegger for meg selv, balansen forsvinner og jeg ender opp med å miste totalt fokus. I løpet av det siste året har jeg jobbet mye med å endre denne egenskapen. Jeg er ikke i mål riktig enda, men jeg blir stadig flinkere for hver dag.

Etter å ha opplevd ekstremt mye motgang den siste tiden er jeg nå klar for litt fremgang. Ikke bare når det gjelder fitness, kropp og trening men også ved andre sider av livet. Jeg har lært mye om meg selv og jeg vil lære meg til å være fornøyd og glede meg over de resultatene jeg faktisk oppnår. Jeg ønsker å være stolt av min egen innsats, hvem jeg er og hva jeg står for. Jeg vet at det kommer til å bli en hard kamp hvor jeg står alene og hvor det meste er opp til meg. Jeg føler meg liten og ensom men jeg er klar til å kjempe- og endelig er jeg klar for å vinne. Min indre kraft skal hente frem superkvinnen i meg, uansett hva det måtte koste på godt og vondt. Hardt, fornuftig målbevisst arbeid, tålmodighet og kontinuitet er nøkkelen som skal skape en positiv endring som skal vare livet ut.

 

 

Mandag- ny uke og blanke ark, folkens! Herlig følelse.
Ønsker dere en fin mandag videre!

Motivasjonsboost

Hei, hei

Har dere hatt en fin helg? Har dere gjort noe spennende?

Selv har jeg vært totalt utslitt etter (nok) en hektisk uke. Derfor har jeg tatt livet med ro, spist mye god mat, sett på TV og kost meg med venner. Treningen har jeg fullført som planlagt. Jeg trener tungt og spiser mye mat om dagen og det merkes godt på kroppen. Så da får jeg bare håpe på at muskelmassen legger seg på de stedene jeg trenger den ;) Lettere sagt enn gjort og det krever mye av meg både psykisk og fysisk. For å få til alt som står på timeplanen kreves det planlegging og motivasjon. Joda, jeg er ganske god på planlegging, men det må gjennomføres i praksis også dersom det skal ha noen effekt. Min motivasjon er vel omtrent den samme som hos de fleste andre- den kommer og den går. Heldigvis har jeg noen knep på lur dersom den skulle være fraværende.

Siden det er mandag og ny uke i morgen så kan det passe med litt inspirasjon.
En god dose motivasjon = en perfekt start på en ny uke :DNoen som ble inspirert til trening nå eller?

Ha en fortsatt fin søndag <3

Kroppsfiksert nyttårsforsett?

 

Endring i helse eller investering i egen kropp inngår hyppig blant nyttårsforsettene i disse tidlige januardager. Det kan være å begynne med noe nytt, slutte med noe, etablere nye vaner eller øke livskvaliteten ytterligere. Er det første gang du har satt satt deg et nyttårsforsett eller har du, som mange andre planlagt en endring, gitt bånn gass og feilet år etter år?
Hva skal du gjøre annerledes denne gangen?
Treningsentrene har ofte kaos-tilstander i januar og historien kan fort gjenta seg i år også- en roligere periode i februar vil komme! Hvor ble det av alle de treningsinspirerte menneskene? Kom bikiniformen litt for tidlig?

Jeg skal ikke nevne ordene nyttår og nyttårforsetter for mange ganger, for det er her de fleste går i fella. For all del, det er viktig å sette seg mål og et nytt år er jo en perfekt start når en endring skal gjøres. Men har du hørt eller erfart at de fleste nyttårsforsettene har en tendens til å mislykkes. Hvorfor? Fordi målene eller endringene som blir satt er urealistiske. Ofte vil man klare ALT- og gjerne på en gang. Motivasjon, kontinuitet og tålmodighet er (igjen) verktøy som bør brukes- livsstil er nøkkelen.


Livsstil betyr at forholdet til målet eller endringen bør stå i stil til livet du ellers lever. Balanse er et viktig stikkord. Vær innstilt på at det du har bestemt deg for å gjøre, skal vare livet ut.  Dersom du for eksempel er en utrent person som aldri før har satt dine bein innenfor et treningssenter, er det da realistisk å trene som en idrettsutøver? To økter om dagen-syv dager i uken? Svaret er selvfølgelig nei. En nybegynner bør starte på et nybegynnernivå. Opplegget bør dessuten individualiseres og følges opp over tid. Etterhvert som kunnskapsnivået blir høyere, teknikk og resultater kommer til syne- da er det tid for å øke belastningen ytterligere i form av hyppighet eller intensivitet.

Skriv gjerne ned målet ditt, det kan hjelpe deg å holde motivasjonen oppe over tid. Målet bør være tydelig og spesifikt. Igjen vil jeg dele SMART-metoden med dere. En metode for å oppnå delmål, hovedmål og personlig suksess på vei mot det man etterhvert kan kalle en livsstil. En del av deg og en del av livet.S-pesifikt
Skriv det ned. Forsøk så å være så spesifikk som mulig. Typisk eksempel: 'jeg ønsker å gå ned i vekt'. Dette er ikke et spesifikt nok. Skriv ned hvordan du vil kroppen skal se ut, føles og eksakt hva du skal gjøre for å få det til. Detaljer er bra. Eksempel: 'jeg skal gå ned 5 kg, kroppen skal føles frisk og full av energi, rumpa skal være stram, magen skal være flat'

Lag en plan på hvordan du skal få det til.

M-ålbart
Hvordan vet du når du har nådd målet? Lag kriterier, skriv ned hvor mye? og hvor mange? Slik kan du måle progresjonen underveis i forhold til målet.

A-ttraktivt
Ethvert mål må være attraktivt og oppnåelig. Målet må kunne resultere i en konkret aktivitetsplan og være oppnåelig gjennom å realisere denne. Husk at du også må være villig til å ofre noe for at du skal komme dit du vil, det kan f.eks innebære å stå opp en time før om morgenen.

R-ealistisk
Målet kan være enkelt eller veldig ambisiøst, men det kan ikke være urealistisk. Bare du kan bestemme hva som er et riktig nivå.

T-idsbestemt
NÅR er du på målstreken? Hva er din frist for måloppnåelse og hvordan vet du at du har nådd målet? Skriv ned en dato og klokkeslett! Tidsperspektiv gir deg muligheten til å visualisere og se deg selv i den situasjonen du ønsker allerede i dag!

Det er et par punkter til man bør forholde seg til:

Økologisk

Hvordan passer dette for andre mennesker og de miljøer du tilhører? Vil dette målet kunne gjennomføres uten at det går utover andre?

Positivt formulert

Fokusér på det du vil ha, i en positivt ladet beskrivelse

Husk at du må ha det som skal til av ressurser for at målet skal kunne gå i oppfyllelse.
Min plan er å sette opp 2-7 mål innenfor ulike områder av livet mitt. Det som har størst ubalanse bør ha størst fokus.

Sjansene for å nå målet øker betraktelig dersom man har mulighet til å se målene daglig. Papirlapper kan fort bli borte (kremt) så det kan være en idé å henge det opp på veggen, kjøleskapet, legge det under puta, lage en visualiserings-plakat, lage det som skrivebords-bakgrunn på datamaskinen eller f.eks. dele det på blogg, facebook osv.

2012-
Mål skal oppnås og planlegging av en "ny start" er i gang. Denne gangen skal det bli noe av! Godfølelsen strømmer gjennom kroppen og du kan nesten ikke vente med å ta fatt på ditt nye og bedre liv!
Glem tiden, framtiden eksisterer allerede. Forlat dårlige frekvenser og la de positive tankene dine lede deg til inspirert handling.
Grip dagen- handle nå!Lykke til :)Motivasjon på en mandag

Etter min fantastiske helg på NIH, er det ingen tvil om at jeg er inspirert til tusen. Jeg vil lære alt- NÅ !
Det er som de fleste vet, mandag og ny uke. I den forbindelse tenkte jeg å gi dere en liten motivasjonsboost.
Sett disse videosnuttene før? Spiller ingen rolle. Enjoy!
Endorfiner

 

Hei, hei

Hva har skjedd på treningsfronten siden sist?

Frøken fyllekule har ikke trent på en uke, dere. Hyyl! Gud, så deilig med en hel uke fri. Det er noe jeg sterkt kan anbefale alle som har trent hardt og målbevisst over en lengre periode. Denne lille pausen gir kroppen tid til å hente seg inn igjen ved å samle opp ekstra energi slik at den er klar for å takle hverdagens tøffe gjøremål igjen.

 

Første treningsøkt denne uken hadde jeg i går. Den besto av lett styrke på overkropp samt en hardere økt på mage.

Øvelsene jeg hadde 'på programmet' var;

 • sidehev med hantler

 • push-ups

 • fronthev med vektskive

 • dips

 • mageøvelser i TRX (slynge)

 • planke med ekstra vekt

 • situps i skråbenk.

 

Etter denne raske og effektive økten ble det 1 time på mølla.
Planen var rask gange med stigning, men plutselig bestemte jeg meg for å gå ut av komfortsonen min, så jeg testet like gjerne om jeg kunne klare å jogge 35minutter sammenhengende.

Jeg klarte det! Hurra!!


Altså, det å løpe i sneglefart i 35 minutter er for de fleste, ikke noen stor prestasjon. Jeg har aldri vært et løpemenneske og har nesten aldri hatt beina raskere enn i 7km/t. Det burde jeg kanskje gjøre noe med kjenner jeg. Fyttihe...! Jeg skal si endorfinene overfalt meg etter disse små 35. Endorfiner blir omtalt som kroppens eget morfin. Slike lykkehormoner kødder man altså ikke med. For en rus!!!
Det er meget mulig at et halvmaraton blir et mål i 2012. Vi får se. Forandring fryder hvertfall.


Uansett, det som er viktig om man skal klare å presse seg selv til nye høyder er et hode som er fokusert på det du skal prestere, en tilstedeværelse og en psyke som forteller deg 'jeg kan'!
Med musikk dundrende på ørene som får deg til å smile og ta i litt ekstra er heller ikke feil. Jeg oppdaterte min spilleliste igjen denne uken og det blir det fantastisk stemning av!!

Noen favoritter:
(jeg trenger flere, så kom gjerne med tips)Utfordring #1

 

Hei på dere!

 

Jeg lovet meg selv (og dere) at når hverdagen min kom på plass igjen skulle jeg utfordre meg selv til å gjøre ting jeg har lyst til, men ikke kan.

Jeg sa også at den lista kom til å bli lang- og det ble den!

 

Jeg velger derfor en myk start..

 

Prosjekt S P A G A T.

 

Jeg la ut denne utfordringen i forumet til fitnessbloggen.no for noen uker tilbake. Mange av medlemmene har tatt utfordringen, men jeg har ikke sett noen resultater enda..

Jeg vet at en mr. Sandvik også er i gang med prosjektet. Se her.

 

Kan jeg klare det på fire uker fra nå?

Kanskje den såkalte jente-spagaten..? Men som dere kan se på bildene så ser det dårligere ut for 'gutte-spagaten'. Ja, jeg er stiv som en stokk og kroppen trenger å tøyes.Hvordan står det til med tøyingen hos dere?
Tar dere utfordringen??
Status

 

God kveld kjære bloggvenner

Jeg tenkte å gi dere en ny oppdatering. Så nå tenker jeg at dere er spente..
Forrige søndag håpet jeg på at vi skulle blogges til en ny og bedre uke- så har den siste uken blitt til det bedre?

Det kommer nok veldig an på hvem som leser og hvordan man tolker informasjonen under, men uansett her kommer oppdateringen (usensurert):

 


1. Trening denne uken:

Jeg er fortsatt støttemedlem på SATS. Jeg har faktisk ikke (hold deg fast) trent styrketrening på 16 dager.. HYYYL!!


Men for dere som ble skuffet nå..

Mandag, tirsdag og torsdag:

70-90 minutters morgenkardio hvor jeg vekslet mellom rask gange og jogg.

Kommentar: jeg er fornøyd med å komme meg i litt aktivitet igjen selv om kroppen knapt ville flytte seg fremover og beina var ekstremt tunge. Dessuten fikk jeg tre-fire fine gnagsår med på kjøpet.. Ah, deilig å kjenne at man fortsatt lever!

 

2. Antall dager på skolen:

Null.

Kommentar:

Jeg sliter fortsatt med å få nok søvn og klarer overhodet ikke å konsentrere meg. Jeg hadde eksamen på torsdag som jeg ikke vet resultatet av enda. De svarene jeg fikk til kan jeg nok takke den ivrige innsatsen jeg hadde tidligere i høst.

 

3. Ukens klesplagg:

Fortsatt *kremt* joggebukse..

Kommentar:

Jeg har riktignok kommet meg ut av den fine gråe og over til en litt mer sporty look. Det må jeg si er fremskritt!

 

4. Ukens kosthold:

Kokken og kreativiteten i meg har tatt ferie. Det har vært tidenes kjøkkenfiasko.

Forskjellen fra forrige uke er at maten jeg har spist faktisk har vært sunn og bra for kroppen (med noen få unntak). Jeg har spist omtrent det samme hver dag. Det har også blitt noen ekstremt rare måltids-sammensetninger.. Skal det være et blomkålhode med grillkrydder til frokost? Eller hva med kruskakligrøt med kanel til dessert? Dere skjønner tegninga..

 

5. Ukens MAX:

Da mener jeg selvfølgelig PepsiMax. Med forrige ukes 6 flasker har det denne uken blitt 2. Det må jeg si meg fornøyd med *klapp på skulderen*

 

 

Vet ikke helt om det holdt til SuperKvinne tittelen, altså.
Googler du inspirasjon vil du neppe finne navnet mitt eller bloggen min for å si det sånn.

Men så lenge det er liv, er det håp- eller ?
Utfordring

Jeg elsker de dagene hvor jeg er på SATS tidlig om morgenen, finner roen, treningsgnisten er tilstede, jeg er overfylt med energi og får til en knallgod økt. Stort sett er jeg fornøyd med treningsøktene mine. Grunnen til det er at jeg alltid er dypt konsentrert om det jeg faktisk er der for å gjøre. Jeg har ikke alltid en konkret plan jeg følger men når jeg gjør en øvelse vil jeg at den virkelig skal være effektiv. Jeg legger derfor fokus på kontakt og riktig teknikk.

 

De som har sett meg på trening har kanskje lagt merke til at jeg er i min egen lille boble når jeg trener. Jeg har fått tilbakemeldinger på at jeg ser både sint og overlegen ut der jeg tripper rundt rød og svett, med penn og notatblokk, håndkle, 2 vannflasker og høy musikk på ørene.
Det er viktig å presisere at disse 'beskyldningene' IKKE er tilfelle selv om utstrålingen min kanskje skulle tilsi noe annet. Selv om jeg er i min egen verden synes jeg det er utrolig hyggelig dersom noen tar kontakt. Jeg biter ikke ;)

Så var det en mann da, som turte å ta kontakt til tross for en mindre utadvent og svett Stine på vei til garderobene igjen. Han var ikke lite beskjeden og satte i gang en form for spørrerunde mens han først var i gang. Åpnings-spørsmål; Hva slags løper er du?
Hæhh? Løper? Ehh, hva mener du?

Etter å ha studert både kropp og øvelser under treningsøkten min var han overbevist om at jeg var kortdistanse løper. Ikke vet jeg om det var et dårlig sjekketriks eller ikke, men samtalen og utspørringen forsatte i 10-15 minutter til. Hvordan har du blitt så stor? Hva synes dine foreldre? Hva slags idrett holder du på med?

Gud, så flaut! Jeg har ikke noen gode svar å komme med. Aller helst kunne jeg ønske å si at jeg har vært aktiv siden barndommen, driver med en bestemt idrett eller sport, gått idrettslinja, er sportsfrelst, deltatt i ulike mesterskap osv. Men neida, jeg spilte sjuerfotball fra 1-7 klasse jeg.. Ehh, også skulket jeg gymtimene på ungdomsskolen og smisket meg til en høyere karakter i kroppsøving på videregående. Aktivitet- hva var det igjen?

I en alder av 22 så slo ideen om trening plutselig inn som et lyn fra klar himmel. Hvordan jeg kom inn på tanken aaaner jeg ikke. Jeg tror det først hadde noe med et fritidsproblem å gjøre. Etterhvert skjønte jeg vel også betydningen av ordene fysisk form og helse.

 

Denne mannen som jeg snakket med hadde nok sett for seg det svaret jeg skulle ønske jeg kunne gi. At jeg hadde vært aktiv hele livet, vært best i gymmen, raskest på 60 meter'n osv. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte når jeg må forklare at jeg kun har trent i ca. fire år, er selvlært og har lagt en rekke treningstimer bak meg hovedsakelig i styrkerommet og på tredemølla. Ja, også noen gruppetimer da. DET må vi for all del ikke glemme her ;)

 

Her på bloggen deler vi erfaringer med hverandre- i tykt og tynt, faglig og privat. Dette setter jeg så stor pris på og gjør at jeg holder motivasjonen for treningen oppe.
Uten et spesielt mål for øyet har jeg mange ganger stilt meg selv spørsmålet hvorfor jeg egentlig trener som jeg gjør. Jeg er foreløpig en ivrig mosjonist men jeg har hørt rykter om at trening blir mye morsommere dersom man konkurrerer. Det tror jeg på!!!
Det er dessverre ikke slik at man kan konkurrere i hva som helst, bare for å konkurrere. Da må man være en utøver, ikke en amatør eller mosjonist! Det er derfor det helsikes Body Fitness spørsmålet dukker opp gang på gang. Jeg tror at det er min mulighet, liksom..

Takk så utrolig mye for tilbakemeldinger og råd i dette innlegget. Jeg kjente motivasjonen og gnisten ble noe sterkere da selveste frøken Weber kom med gode tips. Men også fra dere andre. Alle innspill har vært til nytte for meg i vurderingen. Jeg ble litt klokere, men velger å holde tankene for meg selv inntil videre.

 

Når det gjelder BF vurderingen så er det nok selve utfordringen jeg higer etter. Det å komme seg ut av komfortsonen. Utrolig ubehagelig, men nødvendig! Er det ikke slik at når man utfordrer seg selv det er da man virkelig føler seg levende?

Så da spør jeg meg selv; når følte Stine seg levende sist? Kunne det vært nyttig med en utfordring ?

 

Stine gjør ting hun ikke kan!

Ooh, jeg kan se at denne listen blir lang. Jeg har satt ned en god del punkter jeg ønsker å lære meg og gjennomføre. Før jeg deler hele denne ambisiøse lista med dere så kan det vel kanskje være greit at jeg kommer meg ut av den grå joggebuksa først. Takle situasjonen jeg føler på nå, den største utfordringen jeg noensinne har hatt og som dessverre stjeler all min energi. Hverdagens aktiviteter må på plass. Dessuten må antall timer søvn pr. uke stige betraktelig før jeg kan gjøre noe som helst.


Følg med!!
Når jeg er klar skal lista deles- og gjennomføres! Så til de som måtte tro at jeg er på vei nedover og ikke kommer meg opp igjen: jeg skal bevise det motsatte!! 

Vrak

 Oppdatering den siste uken (ukens forbilde) ;

 

 • null styrketrening

 • 1 stk kardio (en gåtur)

 • ukens oppladning: ca 3 timer søvn pr.natt

 • Ukens måltider:

  frokost: 1 liter kaffe

  lunsj: halspastiller + grønn te

  middag: riskaker, skinke, cottage cheese, syltetøy, banan, nøtter

  mellommåltid: 2 pakker tyggis, 3-4 pakker Dent + IFA

  nattmat: potetgull, baconcrisp, is, mørk sjokolade, nøtter (i store mengder), havregryn

 • lekser: ingen skole: ingen

 • antall tårer: ca. ti liter

 • ukens outfit:

 • ukens fornuftige: 6 x 1,5l pepsi max

 • ukens radiostasjon: klemFM

 

Jeg er nominert til ukens V R A K
Blogges vi til en ny og bedre uke i morgen eller???

Oh, yes !

Satser på en SuperKvinne tittel neste uke!

God natt!

 Treningsmusikk

God lørdag mine fantastiske lesere!!

Trening er terapi, musikk er terapi. Da må jo en kombinasjon være perfekt :D

Jeg trenger litt ny treningsmusikk på ipoden- noen som kan hjelpe??
Listepop er fint til trening synes jeg, men har du noen andre forslag så del de gjerne :)

Jeg har akkurat lastet ned noen fra beat.no Jeg vil takke dere så mye for helt fantastiske tilbakemeldinger på de siste innleggene mine. Dere aner ikke hvor verdifulle dere er. <3

Vi får se hva fremtiden vil bringe.. Jeg skal holde dere oppdatert både på den ene og andre fronten ;)


God helg til dere!

Stikker på diett en tur

 

.. eller ikke akkurat det, men noen endringer i kostholdet skal jeg hvertfall gjøre. Jeg har de siste månedene jobbet med å utvikle mitt eget konsept. Nå er første del av planleggingen klar til å testes og gjennomføres i praksis. Wææ, dette blir veldig spennende. Den heldige (?) testpersonen vil da selvsagt være meg selv. Oppdateringer vil nok komme hyppig og jeg skal prøve å logge treningen også *kremt* minst en gang i uken. ;)

 

Jeg har akkurat fylt opp ipoden med ny musikk igjen. Beat.no sørger for at motivasjonen min er på topp under treningsøkten.

Her ligger det en rekke spillelister og det er også mulig å lage sin egen spilleliste. Jeg fant fort ut at jeg i disse dager burde holde meg langt unna Love Songs. Haha- når begynte jeg å høre på det?!Dagens trening:

- Morgenkardio 45 minutter i sola :D
- Styrketrening på overkropp med strikk hjemme i stua

Enkelt men effektivt!


Ha en fin søndag folkens. Vi blogges!

 

Q&A - Svar på spørsmål

 

Viser badevekten sannheten om din fremgang?

Etter tilbakemeldingene på dette innlegget å dømme, er det liten tvil om at de fleste av oss jenter trengte å lese dette. Kort oppsummert så er badevekta et elendig verktøy for å måle fremgang dersom du trener bra og har et balansert kosthold.

Å se seg blindt på vekta kan være skummelt og det at enkelte jenter kan veie seg opptil flere ganger om dagen er verken normalt eller nødvendig. Jeg har samlet spørsmålene deres og her kommer svarene. Siden de kommer litt sent har jeg også tatt med andre spørsmål som har dukket opp underveis.

Og alle komplimentene dere kommer med hele tiden.. Jeg har ikke ord som beskriver hvor takknemlig jeg er. Vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok. Dere må være en herlig gjeng alle sammen.

Tusen takk, dere er motivasjon for meg <3

 

 

 

Du ser feiende flott ut! :D Jeg mener jeg leste at du skulle stille i bodyfitness, men ser i en kommentar over her at du ikke har planer om å stille i konkurranse. Jeg finner ikke noe innlegg hvor det står at du har ombestemt deg. Har du det? Tipper du ville gjort det sterkt i en slik konkurranse. Ser ut som du har en kropp som egner seg godt! Fin :)

Du har helt rett, det var meningen jeg skulle være med på scenen sammen med de andre flotte BF jentene. Jeg valgte å trekke meg av personlige årsaker. Se her.

Takk for et feiende flott kompliment :)

 

Wow! :) Looking good! Noen tips til meg eller? Jeg er omtrent der du var tenker jeg. Hvor lang tid brukte du på å komme i den formen du er nå? :)
Om du er nybegynner kan jeg anbefale å starte med tre styrkeøkter i uken hvor du trener gjennom hele kroppen hver gang. Få riktig teknikk på øvelsene før du etterhvert øker vektene. Kostholdet er også en viktig faktor for fremgang. Se hvilke matvarer jeg anbefaler: http://stinean.blogg.no/1269840242_m.html

For motivasjon: finn øvelser du liker, tren med musikk som gjør at du tar i litt ekstra, skriv treningsdagbok- konkurrer med deg selv, ikke med andre.

Jeg har trent i snart fire år. Ting tar tid, men la veien være målet. Trening skal være gøy!

 

 

 

Jeg er gutt. Håper det er greit at jeg følger litt med på bloggen din, selv om jeg sikkert ikke er i målgruppen;) Og se før- og etter bildene av deg har gjort meg utrolig inspirert til å ta grep i mitt eget liv. Jeg var ganske flink til og trene og spise sunt. Men nå det siste året, har jeg ikke vært motivert til og trene i det hele tatt og jeg spiser for mye og feil ting. Og det begynner virkelig og sette sine spor på kroppen min nå. Føler jeg har nådd bunnen. Er så ille at klærne mine knapt passer lenger;)

Jeg vil bare høre, hvilke tips har du til en som må begynne fra "scratch". Hvilke grep kan jeg begynne med for og komme i gang? Hva er en fornuftig strategi?

Supert, gutter er mer enn velkommen til å følge med her. Selv om bloggen til tider kan bli litt jentete så er prinsippene de samme enten du er jente eller gutt.

For å komme i gang er det viktig at du selv finner en motivasjon. Kanskje hjelper det å sette seg et konkret mål? Skriv ned hva du ønsker å oppnå og hvordan du skal klare det.

Her er en liten oppskrift: http://stinean.blogg.no/1291389897_oppskriften_p_suksess.html

Når du har bestemt deg er det viktig at du finner en treningsmetode du liker å gjøre. Ikke overdriv treningen, start forsiktig og øk treningsmengden etterhvert. Variasjon er viktig for at du ikke skal gå lei. Spis riktig mat fra rene råvarer men det er OK å unne seg et ekstra godt måltid en gang i blant (for eksempel på lørdager).

Lykke til :)

 

 

Jeg lurte på om hvordan du har trent, kunne du ha tatt ett innlegg om hvordan du trener?

Jeg testet mange forskjellig treningsformer og konsepter.

Slik jeg trener nå kan du se her: http://stinean.blogg.no/1309866776_8_ukers_treningsplan.html

 


Hva har du som mål videre? og hvordan synes du veien hit har vært? Noengang følt at noe var for gjeves, vært nær å gi opp? Og har du noen gang fått et for anstrengt forhold til dette med en bra livsstil?

Målet videre er satt. Jeg ønsker kun å forbedre fysikken min. Størrelsen sier jeg meg fornøyd med nå. Den passer til 'mitt bruk', selv om jeg skal innrømme at det hadde vært gøy å se hvordan den kunne ha blitt dersom jeg bare hadde kjørt på og gitt bånn gass.

Ellers så kan jeg fortelle at jeg holder på å utvikle mitt eget konsept, så målet videre er å jobbe med dette og selv følge disse prinsippene.

Jeg synes veien hit har vært helt topp. Det stopper så absolutt ikke her, jeg føler jeg så vidt har begynt og jeg gleder meg til å oppnå nye resultater.

Jeg har faktisk ikke vært nær å gi opp denne livsstilen nettopp fordi den har flere fordeler enn ulemper. Jeg gjør det fordi jeg synes det er gøy og ikke for at jeg må noe. Denne tankegangen gjør at det er lettere å motivere seg selv til å opprettholde kontinuiteten. Det er klart at motivasjonen svinger, men det er et normalt og sunt tegn. Jeg har ofte tatt en ukes pause, da har kroppen bare godt av det og jeg har enda mer energi uka etter. Hvile er også fremgang.

En sunn livsstil kan fort bli usunn dersom man får et anstrengt forhold til den. Det er vanskelig å si når man har tråkket over denne grensen. En person som aldri trener og henger på burger king hver dag ville kanskje kalt meg 'hysterisk' dersom han fikk vite at jeg er spiser kilovis av grønnsaker i uken. For andre som har litt mer innsikt eller kunnskap vet vi at det er flere faktorer som spiller inn. Jeg klamrer meg fast til ordet balanse. Balanse mellom kropp og sinn. Selv har jeg erfart at kroppen har det bra dersom sinnet er fornøyd og motsatt.

jeg digger bloggen din, og det er faktisk den eneste jeg leser fast!
men jeg lurer på en ting, jeg syns jeg en gang så et innlegg der det var bilde av Frenzy Fat Loss. så jeg lurer på, har du prøvd det? og hvis du har, hvordan funker den syns du, fornøyd?
Takk for at du følger med. Det setter jeg stor pris på.
Nei, jeg har aldri postet et bilde av Frenzy Fat Loss og jeg har heller aldri prøvd det. Derfor kan jeg ikke gi noen personlig tilbakemelding på produktet dessverre.

 

 

Hvilke øvelser har du kjørt for å få den ryggen? Tell mee... :-D
Jeg har kjørt mange forskjellige så det er vanskelig å sette fingeren på hvilke som er mest effektive. Jeg kan nevne nedtrekk/chins for bredde, diverse roøvelser for tykkelse. Ellers så er markøft en baseøvelse som bør inngå i et ryggprogram.

For moro skyld slenger jeg med mitt aller første rygg-flexe-bilde og et bilde ca. 2 år etter:

 

  

Du ser nydelig ut! Skikkelig volum på deg nå : )
Kunne jeg sendt deg en mail på en mailadresse?

Takk for det. Jeg håper det kommer seg:)

Bare kommenter på et innlegg hvor du skriver din epost adresse så svarer jeg deg personlig på denne. Jeg kommer da ikke til å publisere denne kommentaren.

 

hjeeelp, jeg trener som en gal! men jeg får jo søren meg ikke muskler! jeg er 28 år og trener på sats 3-4 ganger i uken, mandager er det en høy pulse time hvor jeg svetter mye og får sinnsyk puls, mage til slutt, onsdag er det powerstep, samme som pulse bare med annehver sang vekter. torsdag er det bodypump, kun vekter på de store muskel gruppene, mage, rumpe lår, fredag er det høypulse og core(mage), jeg ønsker å oppnå slik du ser ut! men jeg er shit dårlig på kosthold. Jeg kan vel sammenlignes med før bildet ditt.. har trent sånn her i snart 5 mnd, men ser ikke en muskel! jeg spiser lite godiser og brus, innimellom , men mest vanlig kosthold. Kanke du hjelpe med da? har du noen tips? bruker du kosttilskudd og har en mat plan? jeg er dårlig ¨på å leke kanin og spise grønt.. og vil ikke kutte brød, pasta og poteter, er det det du har gjort? åhh hjelp, jeg vil ha sånn kropp.... sinnsykt flink du er.. send meg gjerne mail på tips om du kan.. jeg liker best timer som er satt opp, veldig kjedelig å trene alene.. takk for evt svar:)

Muskler må bygges ved styrketrening, ikke kondisjonstrening. Dessverre ser det ikke ut til at bodypump timer er nok. Hva du spiser er viktig for dine resultater. I ditt tilfelle er det viktig å få i seg nok mat slik at du kan bygge de musklene du ønsker deg med et kalorioverskudd. Dersom du trener kondisjon og forbrenner mye på de aktivitetene må du spise enda mer. Kaloriinntaket må stå i stil med aktivitetsnivået ditt. Min anbefaling blir at du setter opp et styrketreningsprogram og fokuserer på dette. Øk vektene uke for uke, press deg selv og du vil bli overrasket over hvor mye sterkere du faktisk er.

Ellers kan du finne mye info, tips og triks i arkivet her på bloggen.

Lykke til :)

 

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på :)

 

Lengter etter sommeren

Mens vi venter på sommer, varme,  og soool..

Det er kanskje litt tidlig å ta frem solkrem med høy faktor, spise is, grille i parken, løpe rundt i bikini og kose seg ved sjøen dagen lang.. Men det er lov å drømme seg bort.. og vips så er sommeren her <3
Jeg liker å motivere meg med musikk som gir skikkelig sommerstemning!

Forresten, er det noen som husker den orginale Lambada? Enjoy!
Say YES!!

 

Rundt klokken ni i går kveld var jeg på butikken for et mindre nødvendig innkjøp. Min kjære jobbet mange timer overtid og jeg ville gjøre det litt koselig, lage mat, fikse noe snop og film til han kom hjem. Det meste har jeg jo hjemme i kjøleskapet, men snopen må man lete lenge etter i skapene når man er på diett. Det er enkelt; jeg kan IKKE ha fristelser tilgjengelig- da har det garantert forsvunnet ned i magen på nullkommaniks! Farlig, farlig ;)

 

Handlekurven klarte jammen å bli full allikevel den. Grønnsaker, egg, Atkinsbar, karbonadedeig, baconcrisp, biff, nøtter og film (Yes Man).

 

Da jeg kom til kassen for å betale klarte jeg som vanlig å bruke ekstra tid med å surre, klø meg i hode for å finne ut hvilken tyggis-pakke jeg skulle velge for kvelden og anledningen. Jenta bak kassa er forlengst ferdig med å bippe inn varene, hun er tålmodig, venter og smiler søtt. Da jeg endelig får rotet frem bankkortet og er klar til å betale, spør hun forsiktig; «unnskyld, men trener du?» Jeg er som regel i egne tanker og blir fort litt 'folkesky' når jeg er ute i store upersonlige butikker som REMA 1000, så jeg blir fort paff dersom jeg får andre spørsmål enn om jeg skal ha bærepose.

 

Jeg svarer; «Ja det gjør jeg, hvordan det?» Så ser jeg fort på meg selv for å sjekke hvordan jeg går kledd. Hehe, jeg har trenings-tights, store vintersko og en stor dunjakke fra Bergans. Det ser jo ut som jeg kommer rett fra fjellet- så klart er det derfor hun spør!

Så sier hun; «jeg synes du har så fin kropp- veldig fine trente bein og sånn»

Jeg setter alltid like stor pris på komplimenter jeg får (og dere er jo spesielt flinke til det) men denne har til nå vært den mest overraskende. Jenta bak kassa på REMA 1000, faktisk!! Jeg ble fort varm og rød i fjeset men fikk fort samtalen i gang uten altfor lang pinlig stillhet. Da jeg hadde pakket ferdig to bæreposer takket jeg henne og ga henne et stort smil. Jeg ble nesten på gråten. Uten tvil dagens høydepunkt og fikk meg til å smile resten av kvelden. Ja, jeg smiler fortsatt :)

 

Burde vi ikke bli flinkere til å gi ros og komme med komplimenter til andre i hverdagen?

Det å bli lagt merke til i en positiv måte er jo terapi for sjelen.

Jeg synes absolutt vi skulle bli mye flinkere til å skryte av hverandre <3

 

Jeg sier JA!!

 

Er du flink til å legge merke til positive sider ved andre- og si det til personen det gjelder ?

  

 

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/bc327384ada28e5f5f0423fcfb4f66202517b231

En mindre søt logg:

Dato: 12.01.2011

 

Klokken 09:00

Jeg bestemmer meg for å kutte ut sukkerakoholer og for å forsterke effekten av beslutningen velger jeg å dele det på bloggen http://stinean.blogg.no

 

Klokken 09:03

Innlegget er publisert- det er ingen vei tilbake.

 

Klokken 09:11

Jeg titter i kjøleskapet og deretter i alle kjøkkenskap for å sjekke hva jeg egentlig har liggende av lightprodukter og annet faenskap.

 

Klokken 09:13

Jeg kunne observere følgende:

 • ½ flaske Fun Light. Smak: Wild Berries

 • 1,5 liter Grans Cola X-uten tilsatt sukker

 • 2 beger Skyr med jordbær

 • 1 uåpnet pakke med Stimorol

 • 3 iskalde bokser med sukkerfri Redbull

 • ½ flaske Natreen ? den gikk rett i søpla

 • 1 tom pakke Stimorol Fusion Strawberry-Lime

 

Klokken 10:00

Tørst. Åpner kjøleskapsdøra. 'ikke se på brusflaska, ikke se på brusflaska'. Smeller igjen døra. Setter meg i sofaen, trekker pusten dypt og ut kommer tidenes sukk. Jeg går bort til springen, fyller Imsdalflasken med iskaldt vann, setter meg tilbake i sofaen og tar en slurk.

 

Klokken 14:00

Tid for lunsj. Det blir vann til maten. Suget etter noe kullsyreholdig og søtt stiger, stiger litt til og topper seg da jeg på nytt må titte inn i kjøleskapet. Jeg trekker pusten dypt og dobbeltsukker før jeg skjønner at jeg ikke kan holde på sånn- det blir vann til maten!

 

Klokken 15:30

På butikken. Fristelsen for blant annet en 4pk med Pepsi Max blir stor, men jeg tar heller med meg noen Bon Aqua og Farris Bris- dette skal bli godt, tenker jeg og suser ut av butikken.

 

 

..... og sånn har de seks første dagene (12, 13, 14, 15, 16, 17 og snart halve 18 januar) gått!

Loggen over abstinensene er nok lenger, men en detaljert logg i 21 dager..? Nei takk!

Jeg kommer heller tilbake med noen mindre oppdateringer underveis og ikke minst resultatet etter disse tre ukene.

Heldigvis har det aller verste suget gitt seg nå, men det hender at det plutselig slår inn- og det gjerne i helt merkelige situasjoner.

Det er en utfordring å få i seg nok å drikke og jeg prøver å drikke minst 1,5 liter med vann hver dag. Har jeg en drikkeflaske så går det lettere, da kan jeg supe meg jevnt og trutt gjennom dagen!

 

Dato: 18.01.2011

 

Klokken 07:04

Rapport fra kjøleskap og kjøkkenskap. Jeg observerte følgende:

 

 • ½ flaske Fun Light. Smak: Wild Berries

 • 2 beger Skyr med jordbær

 • 1 uåpnet pakke med Stimorol

 • 3 iskalde bokser med sukkerfri Redbull

 

Flasken med Natreen, Grans brusen og den tomme pakken med Stimorol gikk jo i søpla allerede første dag og det resterende svineriet ligger uberørt i heimen forstatt. Jeg blir nesten litt rørt over egen innsats nå altså. 1 uke har snart gått og det er 2 uker igjen før målet er nådd. Utfordringen er fremdeles gjeldene.

 

Oppskriften på suksess

 

 

Det er 28 dager igjen av året 2010, hvilket betyr at et nytt og ubrukt år står for tur. Nyttårsforsetter hører for mange med til det nye året, hvor man ønsker å forandre på noe og øke livskvaliteten ytterligere. Det kan være å begynne med noe nytt, slutte med noe, etablere nye vaner osv.

Hvor mange av oss kan rapportere inn resultatene av nyttårsforsettene sine for 2010 i dag? Hvilke mål satte du deg? Hvilke tiltak gjorde du for å nå målet- og hvordan gikk det egentlig?
Fortell!
Jeg blir utrolig inspirert og motivert av å høre hva andre har fått til. Men hvordan gikk det egentlig med mine nyttårsforsetter? Når jeg tenker tilbake på året 2010, så vet jeg at jeg har satt meg et titalls mål, men jeg klarer ikke sette fingeren på ett spesifikt mål jeg har oppnådd.
Joda, jeg har oppnådd mye og har hatt gode resultater i løpet av dette året som jeg er stolt av, men nyttårsforsettene ble glemt ganske tidlig. Nyttårsforsetter er kjent for ikke å vare så lenge man egentlig har hatt til intensjon. Hvorfor det? Jeg tror jeg har svaret- et langsiktig mål bør være tydelig, spesifikt og det må skrives ned!

Tidlig i dette skoleåret ble det satt av en hel dag til coaching, motivering og veiledning for å oppnå personlig suksess. Seminaret var helt fantastisk inspirerende og vi fikk faktisk fasiten på hvordan man kan oppnå mål og oppskriften på suksess.

Jeg har allerede nå i disse dager begynt å tenke på hvilke mål jeg vil oppnå i 2011. Jeg vil bruke god tid for å kvalitetssikre min plan. Drømmer skal gå i oppfyllelse!

 

Jeg skal bruke SMART-modellen for å få det til.

Har noen av dere brukt denne modellen før? Jeg kjenner til metoden, men har ikke gjort alvor av å skrive ned en konkret plan eller delt den med noen andre.

Det å dele et mål med andre kan være lurt på mange måter.

 1. Det blir en forpliktelse. Du vil vise at du virkelig ønsker noe og du vil gjerne bevise at du får det til.

 2. Du har mulighet til å motta hjelp og støtte underveis.

Når jeg har bestemt meg for hva jeg virkelig ønsker- skal jeg dele. Vil du gjøre det samme så kan vi motivere hverandre. Måten vi kan gjøre det på er å bruke denne SMART-modellen:

 

S-pesifikt
Skriv det ned. Forsøk så å være så spesifikk som mulig. Typisk eksempel: 'jeg ønsker å gå ned i vekt'. Dette er ikke et spesifikt nok. Skriv ned hvordan du vil kroppen skal se ut, føles og eksakt hva du skal gjøre for å få det til. Detaljer er bra. Eksempel: 'jeg skal gå ned 5 kg, kroppen skal føles frisk og full av energi, rumpa skal være stram, magen skal være flat'

Lag en plan på hvordan du skal få det til.

M-ålbart
Hvordan vet du når du har nådd målet? Lag kriterier, skriv ned hvor mye? og hvor mange? Slik kan du måle progresjonen underveis i forhold til målet.

A-ttraktivt
Ethvert mål må være attraktivt og oppnåelig. Målet må kunne resultere i en konkret aktivitetsplan og være oppnåelig gjennom å realisere denne. Husk at du også må være villig til å ofre noe for at du skal komme dir du vil, det kan f.eks Innebære å stå opp en time før om morgenen.

R-ealistisk
Målet kan være enkelt eller veldig ambisiøst, men det kan ikke være urealistisk. Bare du kan bestemme hva som er et riktig nivå.

T-idsbestemt
NÅR er du på målstreken? Hva er din frist for måloppnåelse og hvordan vet du at du har nådd målet? Skriv ned en dato og klokkeslett! Tidsperspektiv gir deg muligheten til å visualisere og se deg selv i den situasjonen du ønsker allerede i dag!

Det er et par punkter til man bør forholde seg til:

 

Økologisk

Hvordan passer dette for andre mennesker og de miljøer du tilhører? Vil dette målet kunne gjennomføres uten at det går utover andre?

Positivt formulert

Fokusér på det du vil ha, i en positivt ladet beskrivelse

 

Husk at du må ha det som skal til av ressurser for at målet skal kunne gå i oppfyllelse.
Min plan er å sette opp 2-7 mål innenfor ulike områder av livet mitt. Det som har størst ubalanse bør ha størst fokus.

Sjansene for å nå målet øker betraktelig dersom man har mulighet til å se målene daglig. Papirlapper kan fort bli borte (kremt) så det kan være en idé å henge det opp på veggen, kjøleskapet, legge det under puta, lage en visualiserings-plakat, lage det som skrivebords-bakgrunn på datamaskinen eller f.eks. dele det på blogg, facebook osv.

 

Har du satt deg et mål, så gjør det!! Vær en av de få som virkelig får det til!!
Denne gangen blir jeg en av de- det er jeg sikker på ;)
LYKKE TIL!

 

-Stine-

Lørdag

God morgen!

Jeg er oppe, men føler meg ikke veldig våken. Jeg her sitter med en krutt-sterk kaffe og venter på at motivasjonen for en powerwalk på mølla skal slå inn. Det fine i dag er at min kjære søster er på besøk, og vi skal trene sammen :) Om vi rekker, blir det kanskje noen styrkeøvelser også.

Litt senere i dag skal jeg se etter julegaver og kjøpe inn litt julepynt. Det må jo bli litt julestemning i stua!  
-Stine-
- run for your lives

Torsdag kveld hadde jeg en litt uvanlig opplevelse på tredemølla. Det er helt utrolig hva en liten oppdatering av spillelista på ipoden kan gjøre med motivasjon og innsats. Det er ikke ofte jeg tripper over en klokke time på det endeløse båndet, men i går var jeg som en hamster og hadde ikke lyst til å gå av. En fantastisk følelse i kroppen og et stort smil om munnen- i nesten 70 minutter (!)
Jeg velger å skylde på den nye spillelista, som spilte en gammel slager etter den andre. Mange gode minner og en ukontrollert mengde endorfiner sloss om plassen i kroppen min.
Med Iron Maiden og "Run to the Hills" dundrende i ørene og Travel Channels "Verdens beste motorsykkelturer" på tv-skjermen kunne jeg ikke hatt det bedre ;) haha

I dag blir det pugging til eksamen hjemme under et godt varmt pledd. Våknet opp til SNØ i dag!!! Jeg elsker snø og julestemingen melder seg umiddelbart! Lesing til eksamen blir satt litt på vent når det nyeste nummeret av Treningsforum har dumpet ned i postkassa. Denne gangen er det strongman Arild Haugen som tøffer seg på coveret. 
Denne mannen er ekstrem!!

-Du må ofre så utrolig mye.. skal du ha i deg 6-7000 kalorier med kylling og ris blir det så mye mat, og av og til sitter man der og er kvalm og sliter med å få det i seg fordi det er så mye mat. Man kaster opp, kjører maten i blenderen for å få det i seg, men man får det i seg.

Puhh..
Dersom dere ikke har  abonnement, kan det kjøpes på Narvesen fra 22. november.

FREDAG i dag, dere!
God helg!

-Stine-

PostkortKjære trofaste lesere!

 

Håper alle har hatt en kjempefin sommer og

at dere har fått kost dere i sola, badet, spist

masse is og god grillmat.

Del gjerne sommer-minnene deres med meg.

Ferien min er over, og jeg er tilbake i mine faste

rutiner igjen- noe som egentlig føles godt.

Tuuusen takk til dere som følger bloggen min

-tålmodige lesere!

Vi blogges :)

Stine <3

 

FOKUS!

Om man skulle ha behov for å omprogrammere hjernen og snu de negative tankene til positive frekvenser, kan en liten bok-"date" med Paul McKenna gjøre godt for kropp og sjel !

Teknikkene i boka kan brukes til å bli mer fornøyd med deg selv!
HVA FOKUSERER DU PÅ?


Spør deg selv:

Hva er mine ønsker i forhold til kroppen min?

Hold fokuset rettet mot det du virkelig ønsker.
Du får alltid mer av det du fokuserer på, det er en av livets mest grunnleggende psykologiske regler.

Ved å få klarhet i og tydelig forestille deg nøyaktig det du ønsker, starter du prosessen med å trene sinnet og kroppen din til å gi deg nettopp det du vil ha!


Jeg lukker øynene, og fokuserer på en slank, sunn og veltrent kropp!

Håper alle får en kjempe fin dag :-)Motivasjon- NÅ!

HVA MOTIVERER DERE?

Selv har jeg en liten tiltrekningsboks hvor jeg samler alle mine ønsker og drømmer.

Dersom motivasjonen ikke er på topp- tar jeg en titt nedi boksen. Der finner jeg positive ord, motivasjonsbilder osv. Negative tanker blir straks positive og jeg får energi og motivasjon til å gjøre det jeg virkelig drømmer om!DEN STORE TRENINGSDAGEN

I dag starter mitt nye og bedre liv!

Jeg regner med at nyttårsforsettene hos mange starter i dag.
Selv tar jeg det med ro- jo, jeg har planer om å trene i dag, men det har jo blitt en rutine etter 1,5 års styrketrening. I dag braker det løs på de fleste treningssentre i Norge, så alene på treningen blir jeg nok ikke de neste 4-5 ukene. Kaos tilstander i januar. Det jeg derimot kan glede meg over er at historien mest sannsynlig gjentar seg i år også- og at en roligere periode i februar vil komme!!

Symbolsk, så synes jeg januar er et fint tidspunkt å sette seg nye mål- og starte på ny frisk! Jeg har aldri vært noen fan av nyttårsforsetter- da de fleste nyttårsforsetter ofte er dømt til å mislykkes. Hvorfor? Nettop fordi målene som blir satt i et slikt tilfelle er UREALISTISKE! Ofte vil man klare ALT, og gjerne alt på en gang. Tålmodighet er nøkkelen- enkelte ting er ikke gjort over natta.

MÅL- er for meg et mer positivt ladet ord. Ordet gir meg inspirasjon, håp og tro om at alt er mulig! Jeg er faktisk overbevist om at man kan nå alle mål man har satt seg, bare man ønsker det nok! Selv setter jeg meg delmål underveis, dette gir meg en seier for hvert delmål jeg oppnår- og hovedmålet kommer nærmere og nærmere. Det er viktig å føle seg sterk og målbevisst gjennom hele perioden. Små seire fører til de store!

Så dagens mål er følgende:

1. Gå en morgentur ca.60minutter

2. Trene styrke

3. Tenke positivt

4. Være takknemlig

5. Elske meg selv, og pleie kropp og sinn

EN GOD START PÅ DET NYE ÅRET!ACTION!


Mål skal oppnås og planlegging av en "ny start" er i gang. Mandag i neste måned er den magiske datoen, da braker det løs- denne gangen skal det bli noe av! Godfølelsen strømmer gjennom kroppen og du kan nesten ikke vente med å ta fatt på ditt nye og bedre liv!
Høres dette kjent ut?
Hvorfor vente med noe bra, når du har muligheten til å starte allerede NÅ? Uansett små eller store mål eller endringer i livet kan startes allerede I DAG!

Glem tiden, framtiden eksisterer allerede. Forlat dårlige frekvenser  og la de positive tankene dine lede deg til inspirert handling.
Grip dagen- handle, nå!

, Oslo

Norske blogger
bloglovin

bloglovin


Matbloggtoppenhits